Beşiktaş için ideal kadro bence şöyle olur:
Rüştü, Diatta, İ.Kaş, G.Zan, İ.Üzülmez, M.Yozgatlı, Koray, Serdar, İ.Akın, Delgado, Bobo
Hakan Arıkan çok hata yaptı, epey top kaçırdı yan toplarda, Rüştü daha faydalı olacak gibi Beşiktaş'a.
Beşiktaş için ideal kadro bence şöyle olur:
Rüştü, Diatta, İ.Kaş, G.Zan, İ.Üzülmez, M.Yozgatlı, Koray, Serdar, İ.Akın, Delgado, Bobo
Hakan Arıkan çok hata yaptı, epey top kaçırdı yan toplarda, Rüştü daha faydalı olacak gibi Beşiktaş'a.
Fenerbahce'yi tebrik ediyorum, ama Kezmanin yaptigini kiniyorum. adam birden kendini yere atti
Rüştü-Diatta-Toraman-Zan-Üzülmez-Yozgatlı-Rico-Cisse-Tello-Delgado-Bobo
Duruma göre kadroda değişiklikler olabilir.Serdar sağ bek ve ön liberoda maçına göre oynayabilir.Rico çok önemli maçlarda delgado'nun yerine geçer yada yedek olur.Gerektiğinde çift forvet Nobre olur o zaman tek ön liberoya döneriz.
Yani genel olarak tek ön libero yanında Rico önde Delgado forvette Bobo oynayacak ama önemli maçlarda gerektiğinde çift ön liberoya dönüp Rico-Delgado ikilisinden biri yedeğe çekilecek.Çift forvet oynamamız gerektiğinde tek ön libero delgado ya da Rico dan birisi ve forvette Nobre-Bobo ikilisi.Bence çok güzel oldu bu kadro.Hem alternatifli hemde çeşitli varyasyonlara uygun.
So what?
Saike
Maç çok tempolu ve mücadeleli geçti.İzleyene keyif veren bir oyundu.Gol pozisyonları özellikle ilk yarı boldu
Fenerbahçe'nin görevini eksiksiz yapan 3 oyuncusu vardı.Bunlar Edu,Aurelio,Deniz.3'ü de çok güzel oynadılar tebrik etmek lazım.Özellikle Deniz beni çok şaşırttı.
Beşitaş'ta Tello,Bobo,Yozgatlı'yı beğendim.
R.Carlos vasatın biraz üzerinde performan gösterdi.Ama takımla çalışmaya başlayalı henüz kısa bir süre olduğundan uyum sorunu yaşadı bazen oyun içerisinde.Hücuma katkısı çok iyidi ama.
Beşiktaş'ın 2 kaptanı İbrahim Toraman - Üzülmez ikiside mağlup duruma düştüklerinde çok asabileştiler.Bir pozisyon sonrası Kezman elini Toraman'a uzattı, defalarca KEzman'ın eline vurdu toraman.Bu kaptanlığa hiç yakışmayan bir hareketti.
Ardından Kezman'ın skoru koruyabilmek için kendini topsuz haldeyken kendini yere bırakması tamam tahrik edici ve ayıptı, kesinlikle yapılmaması gerekiyordu ama Milli takımımızda oynayan Üzülmez'in artık böyle konularda daha anlayışlı olması gerekir.
Sonuçta o da BJK 'de kaptanlık yapıyor ve genç oyunculara örnek olmalı hal ve tavırlarıyla.
Aurelio topu korner bayrağına götürdüğünde İbrahim Toraman'ın ona arkadan SALDIRMASI(başka bir tabir bulamadım) çok yanlış ve sportmenlik dışı bir hareketti.
Bunun dışında her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum bize güzel bir maç izlettirdikleri için. Kazanan ekip Fenerbahçe'yi de kutluyorum
Kezman için ayrı bir parantez açmak gerekiyor sanırım. Kalitesini bir kez daha kanıtladı. En son Ankaragücü maçında 2 gol atarak gelecek sezonda iyi olacağının sinyallerini vermişti. Dünkü maçın 2 golünde de imzası olması, kalitesini ve klasını konuşturmasına sebep oldu.
İlk golde topu alıp sol ayağıyla muhteşem pası, golün yarısıydı zaten, muhteşem bir pas verdi. İkinci golde de araya iyi kaçıp harika bir son vuruş yaptı. Gerçekten 2 golde de çok önemli rol oynadı.
Kezman hep kritik maçlardaki golleriyle hatırlandı. Özellikle geçen sene İnönü'deki Beşiktaş-Fenerbahçe maçında attığı aşırtma gol hafızalardan silinmedi. Kezman büyük golcü olduğunu yine gösterdi ve önemli maçlarda sahneye çıkarak klasını konuşturdu.
Fatih Terim de Kezman için övgüyle bahsetti yanılmıyorsam 2. golden sonra ama pek duyamadım zira gol sevincini yaşıyordum![]()
Beşiktaş'tan yalanlama!
Beşiktaş Kulübü, bir gazetede bugün ''Başkan'ın Emri'' başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
''Haberde iddia edildiği gibi Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören kupa seremonisine katılan futbolcularımıza soyunma odasına gitmeleri yönünde bir talimat vermemiştir. Takımımız karşılaşma sonrasında Beşiktaşlılık duruşuna uygun hareket ederek, kupa seremonisine katılmış ve ikincilik madalyalarını alarak genel menajerimiz sayın Sinan Engin önderliğinde soyunma odasına dönmüştür. Başkanımız sayın Yıldırım Demirören'in Türk futbolunda fair-play ruhunun hakim olması için attığı cesurca adımlar ve bu konuda yaptığı öncülük tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.''
Bizede bu yakışırdı zaten.
So what?
Saike
Bence dünki maçın en iyilerinde birisi Deivid idi.. Onun hakkındaki görüşlerim değişti denebilir.. Sadece gol attığı için değil.. oyunun genelinde çok iyi oynadı..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne duruş bu ya bi bitmedi gitti. Amma durdunuz ha...
2 Fotoğraf ekliyorum bende.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
DEV MAÇTAN İLGİNÇ VE GÜZEL ANLAR !!!
![]()
Deivid sonunda patladı bkz:4.resim![]()
Şu deivid'in yaptığı harekitin tombalacı Nouma'dan ne farkı var![]()
Deivid duygu patlaması yaşamışama yapılan hareket yakışmamış
Deivid ilk kez bir derbide gol attığı için o kadar çok sevinmiş sanırımKüçük çocuk gibi davranmış, zaten sarı kartı da gördü. Ağzıyla kuş tutsa Deivid yaranamaz artık, Appiah ile birlikte ikisinin gitmesi dileğiyle...
7 aylık bir ceza bekliyoruz buyursun federasyon. Nouma çocuklara falan kötü örnek oldugu gerekçesiyle aynı cezayı almıstıOzaman avaz avaz bagıran kutsal ittifak medyası nerede acaba. Ama tabi üzerinden çok zaman geçti çocuklar büyüdü değil mi?
İyi de Deivid sopayı sallarken kameraman yakalamış o anı.Yoksa Deivid'in yaptığı kasıtlı,bilerek bir hareket yok ki.Elini şortuna sokmakla,sopayı sallamak aynı şeyler mi? Sorarım.
O resmi koymamdaki maksat bir anlık oluşan ilginç görüntüydü.Pişman ettiniz
Emre abi böyle bir şeyin olması imkansız.Hiç gündeme gelmedi gelmezde.
So what?
Saike
bence sanılan hareketi yapmamıştır...Yapsa şimdiye kadar ortalık alevlenmişti..
Runje kaç ay ceza lamıştı ki haksızlık varmış gibi konuşuyorsunuz?
kasıtlı bilerek bir hareket yok mu gülüyorum buna sadece.
deivid bilincini kaybetti oara sanırım.
Elini sortla sokmakla sopayı resimdeki gibi tutmanın pek bir farkı yok bence...
Dikkat ederseniz yaptigi da Fenerbahcelilerin oldugu bolum onlara bakarak yapiyor.Nouma ile Bu olay arasinda daglar kadar fark var elini sortuna sokmak var sopayi sallamak var yapmayin arkadaslar..
Evet o hareketi yapıyor farklı resimlere mi bakıyoruz acaba???![]()
Yani çok da önemli bir şey değil bence.
So what?
Saike
Çok abarttınız çok.Tesadüf sonucu kamera o anı yakalamış.Siz cezadan bahsediyorsunuz![]()
tesadü sonucu kamera yakalamasa sorun yok öyle mi???
Neyse yahu uzamasın boşverin...
Emre(andriy) anlık fotoğrafı koyduğun için seni kınıyorumsallarken tam orada çekmişler sanki haksızlık var ortada geçen sen Runje'nin yaptığı harekete sadece 2 maç ceza almasını ve Fb maçında oynayabilsin diye 1 maça indirildiğini hemen unuttunuz.