Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
481 ile 510 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Beşiktaş için ideal kadro bence şöyle olur:

Rüştü, Diatta, İ.Kaş, G.Zan, İ.Üzülmez, M.Yozgatlı, Koray, Serdar, İ.Akın, Delgado, Bobo

Hakan Arıkan çok hata yaptı, epey top kaçırdı yan toplarda, Rüştü daha faydalı olacak gibi Beşiktaş'a.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Fenerbahce'yi tebrik ediyorum, ama Kezmanin yaptigini kiniyorum. adam birden kendini yere atti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş için ideal kadro bence şöyle olur:

Rüştü, Diatta, İ.Kaş, G.Zan, İ.Üzülmez, M.Yozgatlı, Koray, Serdar, İ.Akın, Delgado, Bobo

Hakan Arıkan çok hata yaptı, epey top kaçırdı yan toplarda, Rüştü daha faydalı olacak gibi Beşiktaş'a.
    Rüştü-Diatta-Toraman-Zan-Üzülmez-Yozgatlı-Rico-Cisse-Tello-Delgado-Bobo

Duruma göre kadroda değişiklikler olabilir.Serdar sağ bek ve ön liberoda maçına göre oynayabilir.Rico çok önemli maçlarda delgado'nun yerine geçer yada yedek olur.Gerektiğinde çift forvet Nobre olur o zaman tek ön liberoya döneriz.

Yani genel olarak tek ön libero yanında Rico önde Delgado forvette Bobo oynayacak ama önemli maçlarda gerektiğinde çift ön liberoya dönüp Rico-Delgado ikilisinden biri yedeğe çekilecek.Çift forvet oynamamız gerektiğinde tek ön libero delgado ya da Rico dan birisi ve forvette Nobre-Bobo ikilisi.Bence çok güzel oldu bu kadro.Hem alternatifli hemde çeşitli varyasyonlara uygun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maç çok tempolu ve mücadeleli geçti.İzleyene keyif veren bir oyundu.Gol pozisyonları özellikle ilk yarı boldu

Fenerbahçe'nin görevini eksiksiz yapan 3 oyuncusu vardı.Bunlar Edu,Aurelio,Deniz.3'ü de çok güzel oynadılar tebrik etmek lazım.Özellikle Deniz beni çok şaşırttı.

Beşitaş'ta Tello,Bobo,Yozgatlı'yı beğendim.
    R.Carlos vasatın biraz üzerinde performan gösterdi.Ama takımla çalışmaya başlayalı henüz kısa bir süre olduğundan uyum sorunu yaşadı bazen oyun içerisinde.Hücuma katkısı çok iyidi ama.

Beşiktaş'ın 2 kaptanı İbrahim Toraman - Üzülmez ikiside mağlup duruma düştüklerinde çok asabileştiler.Bir pozisyon sonrası Kezman elini Toraman'a uzattı, defalarca KEzman'ın eline vurdu toraman.Bu kaptanlığa hiç yakışmayan bir hareketti.

Ardından Kezman'ın skoru koruyabilmek için kendini topsuz haldeyken kendini yere bırakması tamam tahrik edici ve ayıptı, kesinlikle yapılmaması gerekiyordu ama Milli takımımızda oynayan Üzülmez'in artık böyle konularda daha anlayışlı olması gerekir.

Sonuçta o da BJK 'de kaptanlık yapıyor ve genç oyunculara örnek olmalı hal ve tavırlarıyla.

Aurelio topu korner bayrağına götürdüğünde İbrahim Toraman'ın ona arkadan SALDIRMASI(başka bir tabir bulamadım) çok yanlış ve sportmenlik dışı bir hareketti.

Bunun dışında her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum bize güzel bir maç izlettirdikleri için. Kazanan ekip Fenerbahçe'yi de kutluyorum

Kezman için ayrı bir parantez açmak gerekiyor sanırım. Kalitesini bir kez daha kanıtladı. En son Ankaragücü maçında 2 gol atarak gelecek sezonda iyi olacağının sinyallerini vermişti. Dünkü maçın 2 golünde de imzası olması, kalitesini ve klasını konuşturmasına sebep oldu.

İlk golde topu alıp sol ayağıyla muhteşem pası, golün yarısıydı zaten, muhteşem bir pas verdi. İkinci golde de araya iyi kaçıp harika bir son vuruş yaptı. Gerçekten 2 golde de çok önemli rol oynadı.

Kezman hep kritik maçlardaki golleriyle hatırlandı. Özellikle geçen sene İnönü'deki Beşiktaş-Fenerbahçe maçında attığı aşırtma gol hafızalardan silinmedi. Kezman büyük golcü olduğunu yine gösterdi ve önemli maçlarda sahneye çıkarak klasını konuşturdu.

Fatih Terim de Kezman için övgüyle bahsetti yanılmıyorsam 2. golden sonra ama pek duyamadım zira gol sevincini yaşıyordum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'tan yalanlama!

Beşiktaş Kulübü, bir gazetede bugün ''Başkan'ın Emri'' başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Haberde iddia edildiği gibi Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören kupa seremonisine katılan futbolcularımıza soyunma odasına gitmeleri yönünde bir talimat vermemiştir. Takımımız karşılaşma sonrasında Beşiktaşlılık duruşuna uygun hareket ederek, kupa seremonisine katılmış ve ikincilik madalyalarını alarak genel menajerimiz sayın Sinan Engin önderliğinde soyunma odasına dönmüştür. Başkanımız sayın Yıldırım Demirören'in Türk futbolunda fair-play ruhunun hakim olması için attığı cesurca adımlar ve bu konuda yaptığı öncülük tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.''

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizede bu yakışırdı zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence dünki maçın en iyilerinde birisi Deivid idi.. Onun hakkındaki görüşlerim değişti denebilir.. Sadece gol attığı için değil.. oyunun genelinde çok iyi oynadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Beşiktaş'lı futbolcular Fenerbahçe'yi alkışlamak için kupa töreninde beklerken Demirören istedi diye soyunma odasına indiler. Bu davranışı Demirören'e yakıştıramadım. Fairplay'ı burada öldürdü. Ama Beşiktaş'lı oyuncuları bu davranışı ile tekrar tebrik ediyorum.
    Cevap aşşağıda.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Beşiktaş'tan yalanlama!

Beşiktaş Kulübü, bir gazetede bugün ''Başkan'ın Emri'' başlığı ile yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Haberde iddia edildiği gibi Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören kupa seremonisine katılan futbolcularımıza soyunma odasına gitmeleri yönünde bir talimat vermemiştir. Takımımız karşılaşma sonrasında Beşiktaşlılık duruşuna uygun hareket ederek, kupa seremonisine katılmış ve ikincilik madalyalarını alarak genel menajerimiz sayın Sinan Engin önderliğinde soyunma odasına dönmüştür. Başkanımız sayın Yıldırım Demirören'in Türk futbolunda fair-play ruhunun hakim olması için attığı cesurca adımlar ve bu konuda yaptığı öncülük tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir.''

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Rüştü-Diatta-Toraman-Zan-Üzülmez-Yozgatlı-Rico-Cisse-Tello-Delgado-Bobo
    Bence CİSSE ve KORAY iyi anlaştılar, 2 önlibero ile oynamakta fayda var, RİCO'nun ise bu takımda artık yeri kalmadı, şu anda talibi var ise gönderilmeli.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Ne duruş bu ya bi bitmedi gitti. Amma durdunuz ha...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

2 Fotoğraf ekliyorum bende.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

DEV MAÇTAN İLGİNÇ VE GÜZEL ANLAR !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid sonunda patladı bkz:4.resim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şu deivid'in yaptığı harekitin tombalacı Nouma'dan ne farkı var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deivid duygu patlaması yaşamış ama yapılan hareket yakışmamış

Deivid ilk kez bir derbide gol attığı için o kadar çok sevinmiş sanırım Küçük çocuk gibi davranmış, zaten sarı kartı da gördü. Ağzıyla kuş tutsa Deivid yaranamaz artık, Appiah ile birlikte ikisinin gitmesi dileğiyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

7 aylık bir ceza bekliyoruz buyursun federasyon. Nouma çocuklara falan kötü örnek oldugu gerekçesiyle aynı cezayı almıstı Ozaman avaz avaz bagıran kutsal ittifak medyası nerede acaba. Ama tabi üzerinden çok zaman geçti çocuklar büyüdü değil mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İyi de Deivid sopayı sallarken kameraman yakalamış o anı.Yoksa Deivid'in yaptığı kasıtlı,bilerek bir hareket yok ki.Elini şortuna sokmakla,sopayı sallamak aynı şeyler mi? Sorarım.

O resmi koymamdaki maksat bir anlık oluşan ilginç görüntüydü.Pişman ettiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre abi böyle bir şeyin olması imkansız.Hiç gündeme gelmedi gelmezde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence sanılan hareketi yapmamıştır...Yapsa şimdiye kadar ortalık alevlenmişti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Runje kaç ay ceza lamıştı ki haksızlık varmış gibi konuşuyorsunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

kasıtlı bilerek bir hareket yok mu gülüyorum buna sadece.

deivid bilincini kaybetti oara sanırım.

Elini sortla sokmakla sopayı resimdeki gibi tutmanın pek bir farkı yok bence...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Emre abi böyle bir şeyin olması imkansız.Hiç gündeme gelmedi gelmezde.
    Şemsi yapma Allah aşkına ya.Orda Deivid sence o hareketi mi yapıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Dikkat ederseniz yaptigi da Fenerbahcelilerin oldugu bolum onlara bakarak yapiyor.Nouma ile Bu olay arasinda daglar kadar fark var elini sortuna sokmak var sopayi sallamak var yapmayin arkadaslar..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet o hareketi yapıyor farklı resimlere mi bakıyoruz acaba???

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yani çok da önemli bir şey değil bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok abarttınız çok.Tesadüf sonucu kamera o anı yakalamış.Siz cezadan bahsediyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

tesadü sonucu kamera yakalamasa sorun yok öyle mi???

Neyse yahu uzamasın boşverin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre(andriy) anlık fotoğrafı koyduğun için seni kınıyorum sallarken tam orada çekmişler sanki haksızlık var ortada geçen sen Runje'nin yaptığı harekete sadece 2 maç ceza almasını ve Fb maçında oynayabilsin diye 1 maça indirildiğini hemen unuttunuz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    tesadü sonucu kamera yakalamasa sorun yok öyle mi???

Neyse yahu uzamasın boşverin...
    Tesadüften kastım Deivid'in bayrağı sallarken o görüntüyü oluşturması.Ordaki amacı BAYRAĞI SALLAMAK.

Bence de (konunun) uzaması saçma.Kasıtlı olmayan bi hareketten bahsediyoruz.

(Konunun) u sonradan ekledim.Yanlış anlarsınız falan

Sayfa 17 / 19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon

Mesaj Yetkileri