Trabzonspor'un uefa elemelerindeki rakibi belli oldu
DİNAMO BUCHAREST romen takım
TAKIM BİLGİLERİ ;
FOTOMAC
RAKİBİ ELEYECEK GÜÇTEYİZ
teknik direktör yunus emre uefadaki romen rakibi dinamo yu eleyecek güçte olduklarını ancak cok kolay geçmiyecegini söyledi. ancak seçebilecekleri en kolay krualardan birini seçtiklerini söyledi leverkusen,sevilla,espanyol,shalke 04 ve blacburn gibi takımlarla eşleşme ihtimalide vardı.
SÜPER LİG 3. HAFTA
GAZİANTEP - TRABZONSPOR
MAÇTA YİNE GÖKHAN 2 KEZ SAHNEYE CIKTI... cok sayıda gol pozizyonundan 2 takımda yaralanamadı biz daha iyi oynadık hakettik 3 puanı
SÜPER LİG 4.HAFTA
ANKARASPOR - TRABZONSPOR
basın toplantısı..
ilk puan kaybını yaptım 88 de gol yedik 2 puanı ankara çimlerinde bıraktıkabartılacak sonuc deil takım oldukca yorgundu sürekli 3 günde bir maç yapıyorduk ikinci yarının başında takımın ortala kondiksonu 75 gibi oranla cok düşüktü.. buna ragmen gol bulduk ama 88 de yedik. antreman programında kondiksona önem vermemize ragmen işe yaramadı
toplantı sonrası soruları cevaplıyorum
muhabir : takımın kondikson sorunundan bahsettiniz 11 gün mac yapmıyacaksınız soonra kayseri macına cıkcaksınız bu 11 günlük zaman takımın kondiksonunu kazanması için yeterli mi ?
ben: 11 günlük zaman uzun zaman ama milli takımlara gidecek olan oyuncularımız var hazır hale gelmeliyiz cunku kayseri macının hemen ardından uefada dinamo ile oynuyacagız.
muhabir : ankaraspor a karşı markaj yaptınız mı
ben : hayır
muhabir : taktik degiştirme gibi niyetiniz var mı
ben : ne biçim soru casus musun nesin![]()
VE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR..
SÜPER LİG PUAN DURUMU

abartılacak sonuc deil takım oldukca yorgundu sürekli 3 günde bir maç yapıyorduk ikinci yarının başında takımın ortala kondiksonu 75 gibi oranla cok düşüktü.. buna ragmen gol bulduk ama 88 de yedik. antreman programında kondiksona önem vermemize ragmen işe yaramadı

Alıntılı Yanıtla