bence kadro kalitesi şampiyonluğu etkilemez bu tip üst düzey takımlar arasında.zaten belli bir kaliteden sonra takım oyunu ortaya çıkar.buna göre de arsenal şampiyonluk için çok ideal bir takımdır.arsenal istikrar yakaladığı zaman arayı açarsa hiç şaşırmam.soruyorum arsenal'in sağ beki ebuoe ferreira,finnan,neville daha iyi değilmi.kalecileri lehman vander saar,cech ve reina dan aşağı mı kalır.stoper desen zaten defansın hası toure ve gallas var.orta saha müthiş zaten cesc ve gilberto hangi oyuncular bu oyunculardan çok çok çok daha iyi.sağ kanat desen zaten hleb ronaldodan sonra ingilteredeki en iyi 2.sağ kanat.gerrard'ı kanat olarak saymıyorum.rosicky harika bir oyuncu ama istikrarsız.her an patlama yapabilir 35 metreden aniden bir gol atabilir.forvet van persie süper yetenek eduardo harika bir yetenek.çok gol atar.sol bekteki clichy 'i unuttum.bence en fazla 2 sene içinde ashley cole'u tarihe gömer.eduardoyu da bakalm süper diyolar.kesinlikle ingilterede arsenal den çok çok çok daha iyi bir kadro yok.belki bazı mevkiilerde bir adım önde olan futbolcular vardır.