Sayfa 19 / 492 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Post Cacapa Newcastle de...

Adı sıkça Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Cacapa, İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'a transfer oldu. İngiltere Premier Ligi'nde milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği Siyah-Beyazlılar'ın yolunu tutan 31 yaşındaki Caçapa, "Birçok takımdan teklif aldım. Ancak Premier Lig her futbolcunun oynamak istediği bir yer. Doğru bir karar verdiğime inanıyorum" dedi.

31 yaşındaki oyuncunun Lyon'la sözleşmesi bittiğinden dolayı Newcastle United, Cacapa’ya bonservis bedeli ödemeyecek. Arsenal de geçen yaz oyuncu ile ilgilenmiş ancak fiyatını yüksek bulmuştu.

Bu sezon yeni hocası Sam Allrdayce ile Premier Lig'de başarılı bir sezon geçirmek isteyen Newcastle United Cacapa'dan önce, Mark Viduka, Alan Smith, David Rozenhal, Geremi ve Joey Barton'ı kadrosuna katmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Ballack'ın Chelsea'ye pek faydası olmadı.Bayern'de tüm oyun onun üstüne kuruluydu o da buna alışmıştı.Ama Chelsea'de öyle değil.Bu yüzden zorluk çekiyor.Umarım bu sene daha iyi bi oyun ortaya koyar..
    Sana katılıyorum. Aslında en doğrusu Bayernde oynaması ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi transfer Newcastle a yarar sağlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Newcastle cok iiyi transferler yaptı..........

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Çok iyi oyuncu. Newcastle çok iyi transfer yaptı bu sezon bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Manchester ile Chelsea zirveyi açık ara paylaşır..

Diğer takımlar 3.'lük yarışı yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence ortalama bir oyuncu ingiltere liginde ne kadar başarılı olur orası düşündürücü. .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ballack Chelsea'de pek iyi değildi umarım bu sene daha iyi oyun ortaya koyar

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Newcastle adına iyi transfer.Bu sene iyi geçiriyor transfer Newcastle.Geremi,Joey Barton,Videuka,Alan Smith.Alternatifli bi kadro olacak...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    hüseyin gidicisin abi o zaman hayırlı olsun)))))))
    hah güzeldi..

Bence Lucho Porto'da harcanıyo.. sadece Portekiz Ligiyle olmaz bu iş biraz açılmak lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Newcastle çok iyi bir transfer yaptı kendi için hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu sezon liverpoolda o yarış içinde olacak

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ben arsenal'i şampiyonluk adayı görüyorum.lehmann...ebuoe..toure..gallas.clichy... hleb..fabregas..gilberto..rosicky...van persie..eduardo

sizce bu kadro şampiyon olamaz mı?şampiyon olursa hiç şaşırmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by lucho View Post
    ben arsenal'i şampiyonluk adayı görüyorum.lehmann...ebuoe..toure..gallas.clichy... hleb..fabregas..gilberto..rosicky...van persie..eduardo

sizce bu kadro şampiyon olamaz mı?şampiyon olursa hiç şaşırmam.
    Bu kadro çok iyi ama diğerleri çok çok çok daha iyi

Tecrübesi ile Newcaste'a çok şey katacaktır.İyi transfer.

1.Manchester United
    2.Arsenal
    3.Liverpool
    4.Chelsea

Böyle olabilir bu sene EPL'nin zirvesi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Bu kadro çok iyi ama diğerleri çok çok çok daha iyi
    bence kadro kalitesi şampiyonluğu etkilemez bu tip üst düzey takımlar arasında.zaten belli bir kaliteden sonra takım oyunu ortaya çıkar.buna göre de arsenal şampiyonluk için çok ideal bir takımdır.arsenal istikrar yakaladığı zaman arayı açarsa hiç şaşırmam.soruyorum arsenal'in sağ beki ebuoe ferreira,finnan,neville daha iyi değilmi.kalecileri lehman vander saar,cech ve reina dan aşağı mı kalır.stoper desen zaten defansın hası toure ve gallas var.orta saha müthiş zaten cesc ve gilberto hangi oyuncular bu oyunculardan çok çok çok daha iyi.sağ kanat desen zaten hleb ronaldodan sonra ingilteredeki en iyi 2.sağ kanat.gerrard'ı kanat olarak saymıyorum.rosicky harika bir oyuncu ama istikrarsız.her an patlama yapabilir 35 metreden aniden bir gol atabilir.forvet van persie süper yetenek eduardo harika bir yetenek.çok gol atar.sol bekteki clichy 'i unuttum.bence en fazla 2 sene içinde ashley cole'u tarihe gömer.eduardoyu da bakalm süper diyolar.kesinlikle ingilterede arsenal den çok çok çok daha iyi bir kadro yok.belki bazı mevkiilerde bir adım önde olan futbolcular vardır.

Hüseyin cim Lehmann Cech ile Van Der Saar ın yarısı anca eder...
    Sağ kanata gelirse C.Ronaldo ezer gecer...
    Solda Malouda Van Persie tecrübeli Giggs...
    Gerrard Lampard var sonra Arsenal in orta alanda tek öne çıkan ismi Fabregas...
    Forvet hattı ztn Rooney Tevez F.Torres Drogba ile ölüçüşecek bir forveti yok...

Toure-Gallas Terry-Carvalho Ferdinad-Vidic...

Kadro kalitesi şampiyonluğu etkiler bak gecen sene Arsenal dinamik bir takımdı fenada oynamadı ama an geldi kadro kalitesini aradılar... Bu yüzden kupa alamadılar...

Şimdi bak namağlup şampiyon olduğu sezon harika bir 11vardı... Kadro süperdi... Bu sefer öle değil tabiki Arsenal büyük takım ama Şampiyonluk çok zor...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Hüseyin cim Lehmann Cech ile Van Der Saar ın yarısı anca eder...
    Sağ kanata gelirse C.Ronaldo ezer gecer...
    Solda Malouda Van Persie tecrübeli Giggs...
    Gerrard Lampard var sonra Arsenal in orta alanda tek öne çıkan ismi Fabregas...
    Forvet hattı ztn Rooney Tevez F.Torres Drogba ile ölüçüşecek bir forveti yok...

Toure-Gallas Terry-Carvalho Ferdinad-Vidic...

Kadro kalitesi şampiyonluğu etkiler bak gecen sene Arsenal dinamik bir takımdı fenada oynamadı ama an geldi kadro kalitesini aradılar... Bu yüzden kupa alamadılar...

Şimdi bak namağlup şampiyon olduğu sezon harika bir 11vardı... Kadro süperdi... Bu sefer öle değil tabiki Arsenal büyük takım ama Şampiyonluk çok zor...
    abi tamam da.arsenal tabikide şampiyonluk için kesin bir seçim değil.ben dediğimin arkasındayım bu takımların belli kalitesi var bazıları biraz daha kaliteli.belli bir kaliteden sonra takım oyunu ortaya çıkar.arsenal şu an ki kadro kalitesi,takım oyunu ve başarıya açlığıyla şampiyonluk için sürpriz bir adaydır.ve diğer şampiyonluk adaylarından fazla bir eksiği yoktur.

ayrıca ben lehmanı cech ve van der saar kadar kaliteli görüorum.toure ve gallas zaten süper isimler.terry carvalho,ferdinand vidiç,agger carragher kadar kaliteli.geçen yıl isteseler en azından bir kupa alabilrlerdi ancak finalde chelsea maçında 2.kadroyla çıkarak resmen kupayı chelseanin elllerine verdiler.verimli ve çalışan bir orta saha olduktan sonra arsenal forvette sıkıntı çekmez.gol kralının arsenalden çıkacağını iddaa ediyorum.arsenal'in elinde wenger gibi bir t.d. olduktan sonra en kötü kadro arsenal de olsun genede üst sıraları zorlar.ayrıca sağ bekteki ebuoe gibi ingilterenini en iyi sağ bekini unutmayalım.

fıratcan abi benim görüşlerim bunlar sanırım ne demek istediğimi anlamışınızdır.zaten ig başlıyo izleyip göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lehmann Vandersar kadar olabilir hatt fazlası olabilir ama Cech'e yaklaşamaz.Eboue-Ferreira bence eşitler.Orta sahada Cesc ve Hleb iyi isimler ama Chelsea'da Essien-Lampard-Ballack Manu'da carrick-scholes-ronaldo-giggs-nani-anderson liverpool'da gerard-alonso gibi isimler var forvet yetersiz Van persie-Eduardo yetersiz bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Newcastle bu sene çok iyi transferler yaptı istedikleri yerlere ulaşırlar umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ballack'ın Chelsea seçimi yanlıştı.Çünkü sırf onun için Chelsea taktik değiştirdi ve tutmadı.Ballack Bayern'deki performansını yakalamayadı tabii.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizde istemiştik zamanında ama alamadık.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Ballack'ın Chelsea'ye pek faydası olmadı.Bayern'de tüm oyun onun üstüne kuruluydu o da buna alışmıştı.Ama Chelsea'de öyle değil.Bu yüzden zorluk çekiyor.Umarım bu sene daha iyi bi oyun ortaya koyar..
    Kesinlikle katılıyorum. Chelsea'nin geçen sezon iki yanlış transferi vardı, birisi Sheva, diğeri Ballack'tı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belki fm2008 de görürüz bu çocuğu u18de

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    ohanesss ne yapacaklar şimdiden bu çocuğu? bence almaları çok saçma
    Eğitip Dünya Yıldızı yapacaklar..

yakışır manu ma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Default Leighton Baines'dan Everton'a 5 Yıllık İmza..

Everton, Baines'i Renklerine Bağladı..

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton 21 Yaş Altı İngiltere Milli Takımı'nda da forma giyen sol kanat oyuncusu Leighton Baines'i renklerine bağladı.

Premier Lig takımlarından Everton, Sunderland ve Newcastle United'ın da transfer listesinde bulunan savunma oyuncusu Leighton Baines'i transfer etti. Transferin detayları hakkında net bir açıklama yapılmazken, İngiliz medyasında Baines'in Everton'a 5 yıllık imza attığı ve maliyetinin 5 milyon pound olduğu ifade edildi. Bu arada, Newcastle'ın Baines'e daha yüksek ücret teklif etmesine karşın, çocukluğundan beri Everton taraftarı olan Baines'in Goodison Park'a gitmeyi tercih ettiği de belirtiliyor.

2002 yılından beri Wigan Athletic forması giyen Baines, Everton Teknik Direktörü David Moyes'ın, Premier Lig'de sezon öncesi renklerine bağladığı üçüncü isim oldu. Zira, Everton daha önce, Phil Jagielka ve Steven Piennar'ı kadrosuna katmıştı

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Newcastle Transfere Doymuyor

Premier Lig ekibi Newcastle United, Villarreal'de forma giyen İspanya U-21 Milli takım oyuncusu Jose Enrique'yi de renklerine bağlayarak yaz dönemindeki 7. transferini gerçekleştirdi.
    Bonservis bedeli için 6.3 Milyon Pound ödenen sol bek oyuncusunun, İngiliz ekiple 5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. İspanyol futbolcu yaptığı açıklamada, "Newcastle United kulübüne bana duyduğu güvenden ve verdiği şanstan dolayı teşekkür ederim. Teknik direktörümüz Sam Allardyce'a çok güveniyorum ve Premier Lig'de zirveye oynayan bir takım olacağımıza eminim. Kendisiyle yaptığım görüşmede planlarını dinledikten sonra buraya gelmek için daha da heyecanlandım. Yeni kültürü, yeni dili olan bir ülkeye geldiğim için zorluk çekeceğimi düşünüyordum ancak kendisi buraya adapte olmam konusunda bana çok yardımcı olacağını söyledi" dedi.
    Geçtiğimiz sezon Villarreal formasıyla 23 lig maçında görev alan 21 yaşındaki futbolcu, daha önce Celta de Vigo'de kiralık olarak forma giymişti.
    Yeni takımında 3 numaralı formayı giyecek olan Enrique, Alan Smith, Mark Viduka, Joey Barton, Geremi, David Rozehnal ve Claudio Caçapa'dan sonra siyah beyazlılara yaz döneminde katılan 7. futbolcu oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Tuncay'in Takim ArkadaŞi West Bromwich'de

Tuncay'ın formasını giydiği Middlesbrough'nun ileriye dönük ortasaha futbolcusu James Morrison, İngiltere Championship liginde mücadele eden West Bromwich'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.
    Bonservisi için 1.5 Milyon Pound ödenen 21 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşmeyi imzaladığı açıklanırken, Morrison'un oynadığı maç sayısına göre ödenecek rakamın 700.000 Pound kadar daha artabileceği ve genç futbolcunun herhangi bir takıma satılması halinde Middlesbrough'nun yüzde 15'lik kısmını tahsil edeceği bildirildi.
    Stoke'dan transfer edilen defans oyuncusu Carl Hoefkens'den sonra West Brom'a katılan 2. futbolcu olan Morrison, alt yapısından yetiştiği Middlesbrough'da 98 maçta görev alıp 8 gol atmış ve 2006 UEFA Kupası finalinde de ilk 11'de maça başlamıştı.
    Geçtiğimiz sezon ise 28 lig maçında görev alan ve çoğunda yedekten soyunarak maça dahil olan İngiliz futbolcuyla ilgili konuşan West Brom teknik direktörü Tony Mowbray, "James gibi çok yetenekli ve genç bir futbolcuyu transfer ettiğimiz için çok memnunum. Yaratıcı ve forvet hattını çok iyi besleyebilecek bir ortasaha futbolcusu. 21 yaşında olmasına rağmen 60'tan fazla Premiership maçında görev almış bir oyuncu. Şimdi kariyerinde ileri gitmekiçin ona çok iyi bir şans geldi ve umarım elde edeceğimiz başarılarımızın parçası olur" dedi.

Sayfa 19 / 492 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri