1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Avatar Boyutu (130 x 130)

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    En guzeli.

Ben sahsen forum'a insanlarin fikirlerini, yazdiklarini gormek icin giriyorum, avatarlari, imzalari, yaslari, mesaj sayilari beni hic enterese de etmiyor.

Avatari guzel veya anlamli olanin boyu mu uzuyor? Veya daha fazla mesaji olan daha cok itibar sahibi mi oluyor? Yoksa insanlari fikirleri, yazim usluplari, Turkce'yi duzgun kullanmalari bazinda mi degerlendirmek daha dogru?
    İstersen kontrol panelinde avatarların gözükmemesi sağlanabiliyor. Ama ona gelince Egemen'in de dediği gibi kupkuru bir forum oluyor. Foruma renk ve güzellik katan bir olgu bana göre. Eğer kalkacaksa Sigames forumları gibi sadece nickimiz olsun yeter.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İstersen kontrol panelinde avatarların gözükmemesi sağlanabiliyor. Ama ona gelince Egemen'in de dediği gibi kupkuru bir forum oluyor. Foruma renk ve güzellik katan bir olgu bana göre. Eğer kalkacaksa Sigames forumları gibi sadece nickimiz olsun yeter.
    Avatarlarin gorunmemesini saglarsam, uygunsuz avatarlari tesbit edip gerekeni yapamam ki..

SI Games forumlari benim cok begendigim tipte bir forumdur. Orada hareketli herhangi bir sey olmadigi, renklerin az oldugu ve avatar sahiplerinin sadece SI ve SEGA calisanlari oldugu icin, gozlerim de yorulmadan okurken zevk aliyorum..

Dedigim gibi sonucta buna adminler karar verir, forum cogunlugunun da avatar istediginin farkindayim ancak benim de kendime ait nacizane bir gorusum var.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Avatarlarin gorunmemesini saglarsam, uygunsuz avatarlari tesbit edip gerekeni yapamam ki..

SI Games forumlari benim cok begendigim tipte bir forumdur. Orada hareketli herhangi bir sey olmadigi, renklerin az oldugu ve avatar sahiplerinin sadece SI ve SEGA calisanlari oldugu icin, gozlerim de yorulmadan okurken zevk aliyorum..

Dedigim gibi sonucta buna adminler karar verir, forum cogunlugunun da avatar istediginin farkindayim ancak benim de kendime ait nacizane bir gorusum var.
    Görüşüne zaten bir şey diyemeyiz ama sade tipte forumları bende seviyorum. Sigames forumları gerçekten güzel eğer öyle bir karaterde olursa bu forum bende sevinirim. Ama sadece bir avatarı kaldırırsak bence hiç bir anlam ifade etmez. Sonuçta avatar kalkınca bu bölümüe 10-15 tane avatar isteriz diye konu açılacak ve kirlilik oluşacak.

Mesaj Yetkileri