Havaya girmişiz, uefa falan.. (:
Havaya girmişiz, uefa falan.. (:
Sürpriz isim insallah morientes.....
Pauleta gelmesin diye pankartlar açmak lazım.Belki görür vazgeçer...
Pauleta abi bosver gelme Galatasaraya. Morientes gelsin daha iyi
Fotomaç'ın haberi balon yav, 2 milyon euro ya gelmez Pauleta..
Ozhan Canaydın "ilgilenmiyoruz" demişti Pauleta hakkında.Bence gelmez.
kim gelir bilemiyorum ama( mista-morigol) Pauleta'nın gelmeyeceğini biliyorum![]()
I'm back...
o süpriz isim morientes tir carşamba açıklanır
ya bıde cuma gelce Riza macına cıkamaz dimi![]()
evet oyle gozukuyo
pauleta bize yaramaz adam futbolu bırakacağı takımı seçiyor onun yerine genç ve yetenekli(yıldız olmayan) biri gelse çok daha ii olur
LISTA PROVISIONAL PARA LA ELIMINATORIA PREVIA DE LA CHAMPIONS LEAGUE
-9. MORIENTES
Valencia SL Ön Elemesi icin Morientes´i listeye dahil etmis.
Kaynak:www.valenciacf.es (resmi siteleri)
Morientes gelmeyebilir.......Ama tek bir ümit var çünkü listeye girmesi önemli degil yeterki o maclarda oynamasın.....maclarada daha cok var...Marcada onunla ilgili haber.....
Mista-Pauletamı acaba.......
kötü oldu bu yahuama olsun mista gelir belki
![]()
I'm back...
nası ya gelmıo mu moro?
adam lısteye alındıysa onu satmıyoruz demek diilmi? yoksa buda mı yem gibi bişey:S
bu kötü oldu.birde oynarsa macta bızımle uefada oynayamaz
Arkadaslar bu haberi bir yerden aldım..Kaynaga göre resmi siteye bakıyorum böyle bir haber yok....
Bu arada Zigic gelmiş welcome falan yazıyor...
Yanlış duymadıysam NTV Spor'da Adnan Sezgin'in perşembe günü transferle ilgili açıklama yapacağı söylendi .
Ayrıca Sezgin'in bazı isimleri Kalli'ye sunacağı söylendi .
Evet Emrah abi bende baktım ama yoktu öyle bir haber![]()
I'm back...
nası ya bunlar hala ısımde mı tartısıolar lısteler gonderılcek bunlar daha kımı alalım mı dıolar ya![]()
Galiba Bir kaç oyuncuyla prensipte anlaşılmış.Kalli'ye sunacakları isimlerden biri seçilecek ve Bugün veya yarın bitirilecek
o zaman morientes gelmez o zaman.çünkü morientesle anlasmıs olsak kalkıp kallıye sormazlar herhalde moroyu alalım mı dıye.galiba avrupa dısından alıcaklar.lima falan olabılır.en azından postiga olsa daha iyi olur
Fazıl abinin dedikleri cıktı...Dün fazıl abi haldun istanbul sezgin ise avrupadan döndü dedi.....Ayrıca haldun ve sezgin yarın Transfer için gidiyorlarmıs.....Sanırım son nokta koyulcak....
QUIQUE RECUPERA A VILLA Y MORIENTES
El entrenador del Valencia ha recuperado a varios de sus lesionados aunque aún no podrá contar con el defensa Iván Helguera que sigue entrenando al margen.
Quique Sánchez Flores, técnico del Valencia, recuperó hoy a los delanteros David Villa y Fernando Morientes, quienes arrastraban molestias físicas, para preparar el partido de ida de la previa de la Liga de Campeones que enfrentará a su equipo con el ganador de la eliminatoria Debrecen-Elfsborg.
El delantero asturiano completó hoy sin problemas la sesión preparatoria y participó en todos los ejercicios tras haber superado una contusión en la rodilla que se produjo el pasado viernes y que, desde entonces, le impidió trabajar con normalidad. Por su parte, Fernando Morientes participó en los ejercicios con balón que el técnico madrileño dispuso en la primera parte de la sesión, pero no formó parte de los equipos que posteriormente jugaron varios partidos modificados y se limitó a observar desde la banda.
El defensa cántabro Iván Helguera, por su parte, sigue con su preparación al margen de sus compañeros por una contusión en su rodilla, mientras que el portugués Miguel Brito tampoco saltó al césped a causa de un esguince leve de tobillo. Según confirmó el propio lateral luso en la rueda de prensa posterior al entrenamiento, sus molestias han remitido casi completamente y mañana espera poder entrenar con el resto de sus compañeros.
kaynak:as
arkadaslar ne demek ıstıyolar burda
arkadaslar gs yarin veya cuma pauletayi getirecek
kaynak ne.nerden biliyosun
Arkadaslar ben buldum buyrun.....
http://www.valenciacf.es/noticias/pr...nner=Aleatorio
Yanlız dikkat ettim.....Burda 35 kişi var benim bildigim uefa ya verilen liste 24 kişilik olması lazım....Burda 35 kişi var....Bence bu takım kadrosu....
Pauleta haberiin veren kardes kaynak görelim sakın basındaki haberleri kaynak gösterme....onu herkez biliyor...
Tühhh Morientes'de listede inşallah oynamaz maçlarda.