1 ile 30 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

  1. #1

    Default

    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Bu saatten sonra olacak bir transfer takıma uyum sağlayamaz,adapte olamaz.Forvet transferi yapılacaksa yerli bir golcü alınmalı bence.
    su durumda yabanci bi golcu almamiz zor gozukuyo zaten merak ediyorum su deivid ornegin bi fransiz olsa takimda daha kac saat durabilirdi

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    388

    Default

    Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    su durumda yabanci bi golcu almamiz zor gozukuyo zaten merak ediyorum su deivid ornegin bi fransiz olsa takimda daha kac saat durabilirdi
    Ortada bir kayırma olduğu açık Ama bu ısrar işe yaramaya başladı (bkz:Süper Kupa maçı)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Doğru söylüyorsun fakat Halil transferide zor gözüküyor yahu
    Zor dediğin gibi ama olursa en iyi yerli forveti almış oluruz Halil Şamp. Ligi'nde oynayabilecek kalitede,Hamit'in gidişi belki biraz soğutmuştur onu Schalke'den ama o gelmek istese bile Schalke bırakmaz... Lincoln'u kaybettiler bir de Kuranyi veya Halil'den birini kaybederlerse zorlanırlar.

  3. #3

    Default

    FENERDE SON GÖZDE JAN KOLLERKezman'ın önerdiği Racing Santander'in dev santrforu Nikola Zigic'ten "Türkiye'de oynamam" yanıtını alan Fenerbahçe, bir başka 2.02'lik kule, "Jan Koller" için harekete geçti...
    Fenerbahçe'de Alman teknik direktör Christoph Daum tarafından liste başına alınan ancak o dönemde transferi mümkün olmayan Çek santrfor Jan Koller yeniden gündeme geldi.
    Borrussia Dortmund'dan bonservissiz olarak Fransa'nın Monaco kulübüne transfer olan ve geçtiğimiz sezon ligde 32 maçta 8 gol atan 2.02'lik dev futbolcu, Teknik Direktör Ricardo Gomes'in ileride tek forveti tercih etmesi ve bu mevkii için de Piquionne'i kullanması üzerine takımdan ayrılacağını açıkladı.
    1973 doğumlu Koller, durumdan duyduğu mennuniyetsizliği dile getirirken, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu durum böyle devam ederse, ayrılmak zorunda kalacağım" açıklamasını yaptı.
    Koller'e Zigic transferinde başarısız olan Fenerbahçe'nin teklif götürdüğü, ünlü Çek yıldız için ayrıca İngiltere'den Reading, Middlesbrough ve Birmingham ile Hollanda'dan Twente ve Alkmaar kulüplerinin talip olduğu öğrenildi.
    1907haber.com
    sizce fenerbahcemiz eskiden unlu olup simdi monaco gibi takimlardada kadroya giremeyen 34 35 yasindaki oyuncularami kaldi

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    388

    Default

    Bir Koller kalmıştı yazmadıkları onu da yazdılar tam oldu

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •