Formalar harika....
Formalar harika....
formalar harika özellikle deplasman forması müthiş
ispanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Recreativo, İngiliz ekibi Liverpool'un forvet oyuncusu Florent-Sinama Pongolle'yi renklerine bağladı.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un oyuncusu olan ancak geçtiğimiz sezonu Recreativo'da kiralık olarak geçiren Florent Sinama-Pongolle Recreativo'ya transfer oldu.
Transferin detaylarına ilişkin iki kulüpten de bir açıklama yapılmadı.
Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da bir dönem forma giyen 22 yaşındaki Sinama, Recreativo formasıyla geçtiğimiz sezon 34 maçta 12 gol atma başarısı göstermişti.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZyoTfXmc-fI[/YOUTUBE]
Maxi Rodriguez den gzl bir gol...
Evet bu maçı canlı izlemiştim. Süper goldü..
En iyler arasına seçildi.
Mallorca'da iyi oynayabilir bu adam.
Beğendiğim bir adam ama daha kaliteli bir takımda oynaması daha iyi olurdu.
Keşke GS ye gelseydi.
Bu adama Messi ve Ronaldinho'dan bile daha büyük futbolcu olacak deniliyordu.Deco yaşlanınca yeri hazır..
Hızlı bir adam. Liverpool'dan ayrılması iyi olmuş.
kendini maffetmiş zavallıcık keşke gsye gelseydi murciada takımmı
13 yaşından beri Barça'da . Önemli olan böyle yetenekleri yetiştirip dünya futboluna sunmak bunuda Barça alt yapısı çok iyi yapıyor.
atletico nun juve li logrettaglie ile ilgilendigi iddaalari var bana inandirici gelmedi
Liverpool'da oynayamazdı zaten Torres,Voronin,Crouch,Kuyt gibi forvetler varken.Banko oynayacağı bir takıma gitmesi iyi olmuş.
hüseyin bence atletico madrid legrotaglie yi alarak bi hata yapmaz inş.
Recreativo'ya yararlı olur..
İlk yıllarında çok seviyordum. Birden ismi söndü. Umarım tekrar yeşerir. Çok iyi bir oyuncu olduğundan eminim.
Liverpool de forma şansı bulamazdı en iyisini yapmış...
Hayırlısı olsun...
Geleceği çok parlak...
Hayırlısı olsun.......
İlk hafta Madrid derbisi var demek![]()
Murcia Mista ve Bainao ile ilgileniyordu.Bainao gitmiş.Bence Mista Galatasaray'a gelcek![]()
Meksikalıların Dünya Futboluna arnağanı.Müthiş bir yetenek![]()
Monaco tarafından serbest bırakılan Gerard López’e İspanya’dan dört kulüp talip oldu.
Daha önce Barcelona’da oynayan 28 yaşındaki oyuncuyu isteyen kulüpler Deportivo La Coruña, Real Betis, Mallorca ve Recreativo.
Bu kulüplerin yanı sıra yurt dışından başka takımlar da yüksek ücret teklif ederek oyuncuyu almaya çalışıyorlar.
Barcelona Paf takımında yetişen Gerard daha sonra Valencia’ya gitmiş, 2000 yılında ise 16 milyon avroya kulübüne dönmüştü.
2005 yılında Frank Rijkaard tarafından takımdan uzaklaştırılan oyuncu Monaco’da oynadığı iki sezonda sadece bir gol atabildi.
Almanya’dan gelen haberlere göre sakatlığından önce oyuncuyla ilgilenen Madrid kulübü 24 yaşındaki futbolcuyu 2008-2009 sezonunda kadrosuna katmak istiyor.
Yeni teknik direktör Bernd Schuster Roberto Carlos’un Fenerbahçe’ye gidişinden sonra sol bekte sıkıntı yaşadıklarını söylemişti.
Pander ise spekülasyonlar hakkında konuşmak istemiyor: “Şu anda benim için en önemli şey sağlığım. Uzun bir sakatlık geçirdim ve artık Schalke’ye konsantre olmak istiyorum. Menajerim Alen Augustincic’e güvenirim. Tüm transfer görüşmelerini o yürütecek, ben ise Bundesliga’nın tadını çıkarmak istiyorum. Bir süre sonra para için değil, kendimi geliştirebilmek için daha büyük bir kulübe gitmek isterim.”
Yine boş işler peşinde Galecticos...
Real Madrid ,Barcelona'nın müthiş transferler yapmasının ardından ona cevap verememenin ezikliğini yaşıyor.Bundan kurtulmak için hergün yeni bir oyuncu öne atılıyor.Artık seviyeyi baya düşürdüler oyuncu almak için.Transfer yapmak için transfer yapacaklar.Başka bişey değil..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Biraz da arkaplan koyayım.Bilgisayarımda olan arkaplanlardan birkaç tanesini ekliyorum şimdilik.Zaman geçtikçe diğerlerinide ekleyeceğim..
![]()
Şimdilik bu kadar.Akşama futbolcularla ilgili arkaplanlara devam edecem..
Dünkü 1-0'lık Yokohama maçının videosunu da buldum.Dos santos'da dikkat.İzlemek isteyenler:
http://uk.youtube.com/watch?v=0KU9vm3rO4g
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2006 Yılı Şampiyonlar Ligi Finali | Arsenal-Barcelona
http://uk.youtube.com/watch?v=Bk5cVF_stAE
[SIGPIC][/SIGPIC]