1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Yeni Umutlar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla cok iyi gidiyorsun... Bence transferler guzel Ilhan Mansiz ve Hami disinda... Omer Ozcelik cok yetenekli bir oyuncu olur... Semih iyidir... Freddy Adu harika biri ayrica TSL'de acayip is yapar... Mehmet Duz gereksiz gibi geldi... Mehmet Topuz 10 numara transfer Hamit Altintop'ta TSL'de cok iyi oynuyor...

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Valla cok iyi gidiyorsun... Bence transferler guzel Ilhan Mansiz ve Hami disinda... Omer Ozcelik cok yetenekli bir oyuncu olur... Semih iyidir... Freddy Adu harika biri ayrica TSL'de acayip is yapar... Mehmet Duz gereksiz gibi geldi... Mehmet Topuz 10 numara transfer Hamit Altintop'ta TSL'de cok iyi oynuyor...
    Saol Yorumun İçin... Mehmet Düz'ü genç takıma aldım ya. ilerde iyi oynuo. yani genç takım da da oyuncu yok yani ondan..

neyse bnde rahat geçecegimi düşünmüştiüm parmayı ama agzmı yüregime geldi valla...

İyi Oyuna devam dedim oyuncularıma kazanacagımı düşünüyordum tabi ki . mantıgım dogruydu ama her zmn mantıkla olmuyor işler...

aman tanrım 4-0 yenilmiştim. fakat yinede çıkıyordum ... maçtan sonra futbolcularıma bişey diyemedim. tabi ki uyuz oldugum muhabir ersine bile laf söleyemedim. fakat yinede çıkmıştım sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemiyordum. neyse bir sonraki turdaki rakibim daha öncede yendigim schalkeydi bakalım bu sefer nolıcaktı... ama ondan önce schalke ye hazırlık gibi kayseriyle oynadım ve o maçı.

1-0 aldım. bu oyunda bobo çok iyi valla her maç gol atıo nerdeyse maşallah... sırada schalke maçları var birazdan...

Mesaj Yetkileri