1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Oyunumu Geri Ver

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Türkçe hakkındaki açıklamalarına katılmıyorum. Adamların yapma gibi bir zorunluluğu yok. Faşist bir rejim tamlamana ise sadece gülüyorum. Adamların işi gücü yokta Türkiye'de bu oyunu alacak bir kaç oyuncu için mi o kadar uğraşacak? Şimdi "e oyunu alanlar insan değil mi?" diyeceksin ama ne yazık ki, ticari sistem böyle! Yapacak bir şey yok! Siz bir düşünün. Bir oyun yapıyorsunuz. Oyun için 1 senenizi harcıyorsunuz, milyonlarca dolar para akıtıyorsunuz, bir sürü çalışanınız var ve bir ülkede oyununuz satmıyor. Ancak buna rağmen oyunda türkçeye yönelik şeyler yapmanız isteniyor! Komedi yahu.

Huge Database konusunda ise haklısın. $ukela yazmışsın yani

kaç yıldır şu oyunun takipçisiyim hep şunu gördüm bi oyuncu gerçekten iyi ise huge database açmadan da onları keşfedebilirsin çünkü oyun kaliteli oyuncuları small databasede bile oyuna alıyo ama iyi olmayanları almıyo onlarda da keşfedeceğin bişey yok zaten oyun keşfetmemiş ki özellikleri iyi olsun ve sen keşfedesin ayrıyeten nasıl hem yabancı sitelere çalışıp hemde türkçe olmamasından şikayet edersin

usrobotics Misafir

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Türkçe hakkındaki açıklamalarına katılmıyorum. Adamların yapma gibi bir zorunluluğu yok. Faşist bir rejim tamlamana ise sadece gülüyorum. Adamların işi gücü yokta Türkiye'de bu oyunu alacak bir kaç oyuncu için mi o kadar uğraşacak? Şimdi "e oyunu alanlar insan değil mi?" diyeceksin ama ne yazık ki, ticari sistem böyle! Yapacak bir şey yok! Siz bir düşünün. Bir oyun yapıyorsunuz. Oyun için 1 senenizi harcıyorsunuz, milyonlarca dolar para akıtıyorsunuz, bir sürü çalışanınız var ve bir ülkede oyununuz satmıyor. Ancak buna rağmen oyunda türkçeye yönelik şeyler yapmanız isteniyor! Komedi yahu.

Huge Database konusunda ise haklısın. $ukela yazmışsın yani
    Oyunu 15-20 milyon yapsınlar bak nasıl kapış kapış alınıyor.90 milyon vermek yerine herkes elbette 2 milyonluk korsana yöneliyor.Gelişmiş zengin ülkelerdeki fiyat bizim ülkede gecerli olursa elbette kimse almaz.
    Bügün 3 tane orjinal playstation oyunu 1 tane playstation fiyatına denk geliyor böyle bi sacmalık olabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by usrobotics View Post
    Oyunu 15-20 milyon yapsınlar bak nasıl kapış kapış alınıyor.90 milyon vermek yerine herkes elbette 2 milyonluk korsana yöneliyor.Gelişmiş zengin ülkelerdeki fiyat bizim ülkede gecerli olursa elbette kimse almaz.
    Bügün 3 tane orjinal playstation oyunu 1 tane playstation fiyatına denk geliyor böyle bi sacmalık olabilir mi?

Al işte bilip bilmeden konuşan biri daha!

Nasıl 15-20 milyon olacak bana bir söylesene? Adamlara oyun gökten zembille inmiyor heralde! O oyun için 1 sene boyunca çalışıp milyon dolarlarca para akıtıyorlar. Sizin için her şey çok kolay tabii! 15-20 milyonmuş. Adamların oyun için ne kadar masraf yaptığından haberin var mı senin? Sıradan bir oyun için bile 10 milyon dolar para harcanıyor. Hadi diyelim fm serisinin o kadar çok grafik özellikleri yok. Ancak en düşük durumda bile 4-5 milyon dolar harcanıyor. Bunun dışında bu ülkede sen ne kadar vergi uygulandığını biliyor musun? İthalatçı firmalar neredeyse oyun getiremiyor, oyun fiyatını katlayacak şekilde vergi alınıyor.

Son diyeceğim, bir oyunun geliştirilme aşamasını bilmeden konuşmayın.

Default cm2001-2002 gerçek efsane işte o oyundu

ben cm 01-02 den sonraki hiçbir oyunu beğenmedim. allaha şükür o oyunun güncellemesini buldum. sonraki yıllarda cıkan cm'ler Fm'ler beni kesinlikle ama kesinlikle tatmin etmedi. o oyunda buldugu yeni yetenekler 4-5 yıl sonra karşımıza gerçek yetenekler olarak avrupa liglerinde çıktı, isimleri saymakla birmez ama birkaç örnek verecek olursak, kallstrom, fernando torres, rooney, robinho, de alessandro, daha kimler kimler hatta carlos tevez, ben bir tek tsigalko'nun gerçekten büyük bi takıma transfer olamamsına şaşırdım çünkü maxim tsigalko oyunda hangi takıma alırsanız alın sezonda 30 gol atar(italya liginde ilk sezonu haric) Güncellestirilmis haliyle efsane oyunuma kavustugum icin cok mutluyum size de tavsiye ederim.

Mesaj Yetkileri