Quote Originally Posted by starfreedom View Post
Cevabını üstte vermiştim ama yine vereyim. Cisse'yi sadece iki maçta izledim. İlkinde zaten yeni bir Kleberson faciası demiştim. İkinci izleyişimde fikrim fazla değişmedi. Belki Kleberson gibi kötü olmaz ama yinede beklentileri karşılamaktan çok uzak. Tello'da aynı keza. Maçlarda etkisiz kaldı. Kaç kere orta yaptı zaten

Cisse tam aradığımız ön libero demişsin;

O zaman bende sana aynı sorayım! Cisse'yi Tello'yu kaç kere izledinde bu kadar net konşuyorsun?
Hehe

Bende hazırlık maçlarında izledim 2'sini de,

Tello : Top ayağında iken çok hızlı,ortaları etkili ve isabetli, frikikleri de etkili gibi duruyor.

Cisse : Kleberson ile Allah'ı bir Cisse'nin.Kleberson ayağına gelen her topu en yakınındaki arkadaşına beklemeden vermeye çalışırdı ama onu bile beceremezdi.Ama Cisse top ayağına geldiğinde güven veriyor, kolay kolay top kaybetmiyor çok güçlü, top çalmaya da geldimi belki birazcık yavaş ama o da o kadar etki etmiyor top kapmasına rakipleriyle girdiği 2'li mücadelelerden hep ayakta ayrılıyor.Çok fazla Faul de yapmıyor.Arada sırada hücumada yardıma gidiyor, Delgado ile verkaç'lara giriyor.

İşte ben bu kadar net konuşuyorum