Amaaan şimdi eski defterleri açmaya kalksak işimiz var.Olmuş bitmiş.
Amaaan şimdi eski defterleri açmaya kalksak işimiz var.Olmuş bitmiş.
So what?
Saike
'Deivid yerini buldu'
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasından oynanan Süper Kupa maçını NTVSpor.net'e değerlendiren spor yazarı Uğur Meleke, Fenerbahçe'li Deivid'in gerçek yerine adapte olduğunu söyledi.
Milliyet Gazetesi Yazarı Uğur Meleke, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçını NTVSpor.net okurları için değerlendirdi.
Fenebahçe'nin 2-1 kazandığı mücadelenin kısa bir analizini yapan Meleke, Fenerbahçe'nin takımda kalıp kalmayacağı tartışılan Brezilyalı forveti Deivid'in gerçek yerini bulduğunu ve daha iyi oynadığını belirtti.
Süper Kupa maçının kısa bir analizini yapabilir misin?
Maçı İngiltere Community Shield Finali Manchester United-Chelsea’nin hemen ardından seyrettim. Orada her iki takımın da 10 numarasız 3 forvetli dizilişinden sonra Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasında iki ekipte de birer 10 numaralı diziliş dikkat çekici idi.
Maçın ilk yarısı çok tempolu idi ama dikkat çekici bir detay iki takımın da orta sahaları çok rahat (genelde uzun toplarda) geçmesi oldu. Beşiktaş’ta Koray-Cisse, Fenerbahçe’de de Marco-Deniz ikilisi defansif özellikleri ağır basan oyunculardı. Beşiktaş'ta Koray yerine Ricardinho, Fenerbahçe'de de Deniz yerine Appiah olduğunda çağdaş futbola daha yatkın oldukları kanaatindeyim.
Gönderildi gönderilecek denilen Deivid en çok sevinenlerden ve savaşanlardandı. Bir değişim var neler söyleyeceksin. Profesyonelliğin getirdiği bir sonuç mu ya da takıma adapte olmasının mı?
Deivid kötü bir oyuncu değil. Sporting Lizbon Avrupa’nın ikinci halka takımlarından biri ve orada gayet başarılı periyot geçirmiş bir oyuncu.
Yerini buldu, adapte oldu ve performansı daha iyi. Ama Appiah'la Lugano döndüğünde Fenerbahçe 7 yabancıdan hangisinden feragat edecek, o da merak konusu.
Zaman zaman sertleşen maçta özellikle son dakikalarda İbrahim Üzülmez'i kırmızı karta götürecek hareketi ve psikolojisi ile ilgili neler söylersin?
Üzülmez Kezman'ın sakatlığını beklese ve 1 dakikalık bir duraksama olsa net 6 dakika daha futbol oynanacaktı. 88inci dakikada çıkarttığı hadiseler neticesinde maç 88inci dakikada bitti. Ne profesyonelliğe ne sportmenliğe sığmaz İbrahim’in yaptığı...
Ama maç sonunda Beşiktaş menajerinin hakemi suçlayan akıl-izan dışı açıklamalarını görünce, "böyle yöneticiye böyle kaptan" dedim içimden...
NTVSpor
Deivid'i beğendim, bu adama birşeyler olmuş.Fenerbahçe avrupa takımı gibi oynamaya başlamış ama hâlâ avrupa takımı değil tam olarak. Çok eksiği var. Ligde başlarda zorlanmaz.
kupa biziiiiiiiiiiiim
oleeeey !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ibrahim üzülmezz şov![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Dikkat ederseniz Marco ve Cisse daha önde oynadılar Koray ve Deniz'den daha ofansif oynadılar.
Tek gerçek Deniz'e yaramış bu yaz. Umarım hep böyle oynar da beni utandırır. Appiah'a da gerek kalmaz, maddi kazanç sağlarız.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçının uzatma dakikalarında sakatlandığını işaret ederek yere oturan Kezman'a diziyle yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gören İbrahim Üzülmez kendini savundu.
Sırp golcünün yürürken kendini yere bıraktığını belirten Üzülmez, "Sedye ile maçı terk etmesine rağmen kupa töreninden sonra sahada üç tur attı. Kezman'ın hareketleri ne profesyonellik, ne de fair - play ruhuyla asla bağdaşmaz" diye konuştu. Siyah - beyazlı futbolcu, Kezman'ın son dakikalarda tamamen vakit geçirmeye çalıştığını ifade ederek, "Kendisini kaldırmaya çalıştım, ama beni itti. Ben de dizimle onu ittim. Önümde yürürken kendini yere atması gururuma dokundu. Profesyonellik buysa yazıklar olsun. Davranışı ne profesyonellikle ne de fair-play ruhuyla asla bağdaşmaz. Ben rakiple dalaşacak, kırmızı kart görecek oyuncu değilim. Kırmızı kart görenler daima haksız değildir. Acaba onlar yenik durumda olsaydı Kezman kendini yere bırakır mıydı?" dedi.
'Saygı duyması lazım'
İbrahim Üzülmez, sahada mücadele eden bütün futbolcuların fair-play adına birbirlerine karşı saygılı olması gerektiğini söyledi. Kezman'ın sakatlandığına inanmadığını kaydeden Üzülmez, "Eğer gerçekten sakatlansaydı onu taç çizgisi kenarına kadar sırtımda taşırdım. Herkes biliyor bunu gerçekten yapardım. Öyleyse bundan sonra son dakikalarda önde olan takımların bütün oyuncuları vakit kazanmak için kendilerini yere atsınlar. Maçta bütün futbolcular saygılı olmalı. Zaten fair - play ruhu budur. Ama Kezman'da bu saygı maalesef yok. Şimdi kimse bana profesyonellikten söz etmesin. Böyle profesyonelliğe lanet olsun" ifadelerini kullandı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
TFF, Köln’deki Rhein Energie Stadı’nda oynanan Süper Kupa ile 2 milyon 256 bin Euro gelir sağladı. Yayın hakkını 838 bin Euro’ya satan federasyon, sponsorlardan 218 bin 500 Euro kazandı. Bilet hasılatı ise 1 milyon 200 bin Euro (Yaklaşık 1 milyon 650 bin dolar) olarak gerçekleşti. Stat kirası, güvenlik ve temizlik masrafları için 364 bin Euro harcayan TFF, kalan 1 milyon 894 bin Euro’yu Fenerbahçe ve Beşiktaş’a verdi.
Statü gereği Fenerbahçe net hasılatın yüzde 60’ı olan 1 milyon 136 bin Euro’yu, Beşiktaş ise yüzde 40’ı olan 758 bin Euro’yu aldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Temiz para.![]()
Hiç yoktan iyidir..![]()
yine iyi kazanmislar ya
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mDQtxjXVyF8[/YOUTUBE]
Tekrar gündeme getirmek gibi olmasın ama kafa atıyor hakeme!
Yok canım Memo hiç gündeme getirmedin inan ki ...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben gördüğüm koyuyorum.
Kafa atmıyor. Konuşurken kafasını ileri sallarken burnuna değiyor. Kafa atsa hakem öyle ayakta durabilir mi ? Deli Ibrahim o.![]()
En azından o kadar yakınında biri varsa kafa öyle sallanılınır mı yahu?
Inan o psikoloji ile ben olsam konuşurken ne yapmazdım.![]()
Memo sana bişey sorucam dürüstce cevap vereceğini umuyorum.
Bu video'yu koymandaki amacın nedir ?
MeMo burada tamamen istem dışı bir hareket var.Eğer isteyerek atsa hakem bunu rapor eder daha fazla ceza almasını sağlardı.Ki Fırat Aydunus böyle bir şeyi yapacak bir hakem.Çünkü o pozisyonda İbrahim'e kırmızı kartıda göstermeyebilirdi.Öyle yapmadı direk gösterdi.
So what?
Saike
Şemsi bunu bende şimdi farkettimvideoda direk kafa atıyor diyince
![]()
3,5 dk yerde yatıp sedye ile çıkan 15sn de yedek klübesine dönen Kezman...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5BVgVP2BXjM[/YOUTUBE]
Bu fotoğraftaki olaya kamera tesadüfen bayragı sallarken yakalamış diyen sizler İbrahim kafa atti diyorsunuz ha.....
İlginç doğrusu....
Emre abi o bahsettiğin haraket nedense Fenerbahçe tribünlerine doğru yapıldı o yüzden bu harakette ne gariplik vardır ki. Zaten bu haraketten dolayı sarı kart ilede cezalandırıldı. Ayrıca İbrahim kafa atmadı. Sadece kalkması için Kezman'ı itti.
Kendi tribününe olsun yahu ne demek ne garipilk var bu kadar mı olur...
Resme bak bi her tarafı gariplik ztn...
Fenerbahçe tribünlerine yapılmış olması doğru birşey oldugu anlamına gelmiyor sanırım...Ama tabii deivid bayragı sallıyor değil mi? Ama nedense bana öyle gelmiyor pek. Kendi taraftarlarına karşı yapıyor olmasıda olayı geçiştirmez bence. Yapılan büyük bir terbiyesizliktir. Neyse geçmiş gitmiş maç hakkında konuşulacak birşey kalmamış bunuda uzatmayalım ama 5 gün sonrada İbo kafa attı diye video koymayalım....
Maçı bile izleyemedim.Ama kazanmışız devid mi ne oda gol atmış.
![]()