Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Yeni Umutlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Fazla kişinin takip etmesi önemli değil arkadaşım..Bizde sinek avlıyoruz boşver böle daha iyi

evet galiba haklısın neyse bn koyim bi kaç maç takip eden eder....

iyi bir maçtı zorlandık ama olsun

yeni rakipimde

austria wiendi umarım geçerim bu rakibi de ve sırada ligtden bir maç var
    ankaraspor maçı bu maçta zorlanmadan geçeriz dedim futbolculara... onlarda zorlanmadı tabi ki

ve son olarakta türkiye kupası yarı finalinde fenerin evinde...
    maçtan önceki konuşmamda. siz kadiköy kartalısınız. her zmn yendik burda onları bu sefer de yeneriz diyorum ben.
    Futbolcular: Sen İste Yeter Hoca Diolar...

Maçtan Sonra Onlara Bagırıyorum Çagırıyorum. Rakibi Asla Küçümsemeyin Diyorum. ve hepside akıllanıolar. bi daha ki maçta onları yenicez diyerek bana söz veriyorlar.

ve sıradaki maç trabzonla ve sözlerini tutuyorlar...

sırada austria wien maçları var. biraz destek

senden uefa kupasını almanı bekliyruz hadi bastır

eyw saol ama hiç destek yok olmuo böle

Sırada austria wien maçları vardı. ilk maç kendi evimde rahat kazanacagımı düşünüyodum. farklı bir galibiyet fln... ama hiç te öyle olmadı galiba

ama olsun 1-0 olsun bizim olsun...

sırada ikinci maç var ve bu maçın kolay olmayacagını 1.ci maçta anlamıştım.. ama yinede oyuncularıma güvenim sonsuzdu...

maçtan sonra ömer'e ve bobo ya sarıldım çünkü hem takımı ateşlemişlerdi hemde beraberligi onlar sayesinde almıştık...
    ve işte uefadaki rakibimiz belli oluyordu... kura çekiliyordu...
    ve yarı finaldeki rakibim...

valencia'ydı gerçekten zor bir kura. ayvayı yedik ama futboculara çaktırmak yok sırada 2 tane derbi var üst üste fener derbileri biri türkiye kupası yarı finali öbürüde türkiye ligiydi. hadi hayırlısı onlarda sonra ama

valencia zor ama sen elersin

Quote Originally Posted by 06kartal View Post
    valencia zor ama sen elersin

saol kardeşim inş geçicem. kara kartalım ben geçeriz

ama valencia'dan önce türkiye kupası 2. maçı var hemde fenerle ilk maçtan bn temkinliyim ama bobo affeder mi (bugün de sheriff'e 2 tane çaktı )

evet ve finaldeydim... rakibim kayseriydi...

ve yine bir derbiyle karşınızdayım bu sezon da derbiler üst üste oldu hep... bu sefer ligde yine fener ben onları yine yener dimi

evet ve bu maçtan sonra futbolcularıma ekstra prim verdim. ee hakettiler dimi. ve şimdi valencia maçı
    ve maça gitmeden 2 gün önce ntv de Burcu Esmersoy’un sundugu spor servisine konuk oldum...

Burcu Esmersoy:Evet bu akşam Beşiktaşın yeni t.direktörü özgür bey var... kendisine başarısının sırlarını ve neye baglı oldugu hakkında bir röpartajdı galiba öle bişeyler yapıcaz işte hadi hayırlısı ve içinden böle geçiriyor(acaba bu özgür beni sever mi ya ?) neyse matragı bırakalım :P

Ben: evet anlatıyım size... ilk önce başkan istedigin oyuncuları aldı. sonrada benmi futbolcularıma göstermiş oldugum sevgi saygı onlarında beni sevmesi böle bir takımın başarısız olması imkansız yani...
    Burcu Esmersoy: yarın deplasmanda maçınız var ne düşünüyorsunuz zorlu bir maç olcagı kesin rakip güçlü ispanyol takımı velancia ne dersiniz kazanabilirmisiniz?
    Ben:Evet Güçlü Bir Takım ama Bizim de Evelallah İman Gücümüz Var. ve sonra maçın kaderini deiştiricek oyuncularımızın çoklugu da var yani. bunları küçümseyemeyiz tabi rakip güçlü ama bizde buraya çok takım eleyerek geldik yani...
    Burcu:Teşekkürler Özgür bey
    Ben: Ne Demek Burcucum Sen İste Yeter

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve evet maç günü soyunma odasında hepsinin ayakları titriyo. ayagı yere saglam basan tek adam bobo. ben de hepsine noluyo çoçuklar ya diyorum. hocam onlar çok güçlü diyor birisi... bnde kızıp bunu duymamış olayım biz buralara ne zorluklarla geldik hadi çoçuklar göriyim sizi...

3-2 iyi skor sayılır deplasmanda bide siz ne dersiniz kendi evimde yenip finale kalırmıyım... öbür maçlar saat 2-3 gibi tabi birileri yorum yaparsa

ikinci maç 1-0 olsun bizim olsun elememiz için tabi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz

Quote Originally Posted by 06kartal View Post
    ikinci maç 1-0 olsun bizim olsun elememiz için tabi
    bencede kardeş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz

saol kardeş. şampiynluk gelcek heryerde buna eminim oyuncularıma güvenim sonsuz...

Ve Valencia kendi Evimde ki maçta sıra...
    Maçtan Önce Hadi Çoçuklar Dedim İşin Sonuna Geldik. 1-0 Olsun BiziM oLSUn dedim ve...

evet 1-0 oldu bizim oldu soyunma odasına girdigimde konuşamadım bile gözyaşlarına boguldum. çok mutluydum çokkkkkkk

rakibimiz villareal'Di İşimiz Zor Hadi Hayırlısı...

Ama Uefa dan Önce Türkiye Kupasını Almam GEREKiodu ve

Aldık tabi ama birazcık zorlandık yani ... yarın uefa kupası finali ve bir kaç lig maçı sizce villareal'i yenermiyimi?

bence villareal valenciadan daha kolay kupayı alırsın artık

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Alırsın yahu Valencia Villerealden oyunda çok çok iyi ama futbol bu ne olacağı belli olmaz...

ve . villereal maçı gelip çatmıştı... bobo'da bir korku vardı ve o yüzden onu oynatmadım ilk 11 de ikinci yarında alcaktım . ama baktım doudın le olmuo aldım dakika 20 de bobo yu oyuno neyse. fazla uzatttım maçın sonucunu atım

Çok Zor Yendim ya...
    neyse bi kçtane lig maçı var ama bn daha yazmıcam buraya hiç ilgi fln yok neyse herkese teşekkürler yinede...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri