Originally Posted by Emurafu İsvicre ve belcika hemen arkamızda eger tur atlarsa 3 sene rahatlarız........baskasına muhtaç olmayız örnek: (M.Boro-Basel macı) Belçika Bizden önde 12. sıradalar
Originally Posted by FenerBahceLi Belçika Bizden önde 12. sıradalar İnanamıyorum nsl bunlar bizden önde... Ne Milli tAkım ne Klübleri Avrupa da başarısı yokkki yahu yıllardır...
Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya İnanamıyorum nsl bunlar bizden önde... Ne Milli tAkım ne Klübleri Avrupa da başarısı yokkki yahu yıllardır... Şampiyonlar iginde iki takımla gruplara kalıyolar Fırat . Biz son yıllarda tek takımla mücadele ediyoruz. Bu yüzden puanları fazla
Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya İnanamıyorum nsl bunlar bizden önde... Ne Milli tAkım ne Klübleri Avrupa da başarısı yokkki yahu yıllardır... Bizimkiler cok mu basarili.. En azindan adamlar yillardir gruplara kaliyorlar.
Originally Posted by Omerdinho Bizimkiler cok mu basarili.. En azindan adamlar yillardir gruplara kaliyorlar. Biz 2000Yılından beri Belçika dan Milli v Klüb bazında daha başarılıyız... GS UEFA Süper Kupa Türkiye Dünya 3. Belçika kesinlikle bizde iyi olamaz... Ztn FB Anderlecht i eleyip bunu bize ispatlicaktır...
Forum Rules