Beşiktaş tur için tebrik ediyorum. Darısı diğer kulüplerimiizn başına.
Beşiktaş tur için tebrik ediyorum. Darısı diğer kulüplerimiizn başına.
Arkadaslar sinan engin diyorki aslında süper kupamacı yanlıstarihde oynandı diyor.....Ya anlamıyorum artık yogun mac trafıgıne alısmalıyız yeter be sonra avrupada basarı bekliyoruz.....Böyle maclara alısık olacaz...Neymiş sheriff macı için olmöucakmıs yuh artık be...Ozaman besıktas sampiyonlar ligine hiç katılmasın......Galatasaray gecen sene 2 gün sonra fenerbahce macına cıktı .........artık bunlara alısalım....Avrupaya ayak uydurmamız lazım...........
Bu maç tarihleri 3 ay önce belli oluyor. Üç ay önceden biliniyor böyle bir maç olacağını ona göre hazırlanıp ona göre kadro kurmanız lazım. Zaten bu sezon eğer milli maçlar olmasa ligmiz eylülde başlayacaktı.
Tebrikler karakartal.Umarım gruplara kalırız.Golleri çok merak ediyorum.
Artık bu tarz konuşmalar olmaması lazım diğer takımlar bu tempoyla hep oynuyor... Ama bizimkiler neler diyolar bu olaylarrı aşmak lazım...
Sinan engine aslında söyle birlaf diyecemzaman şampiyonlar ligine katılmayın haftada bir mac yapın en iyisi.......Artık avrupaya uyum saglamamız lazım.bana göre yenilginin yüzünden böyle konusuyor.....Göreve gelmedende atıp tutuyordu.........Her takıma özel izin
Ayrıca bu sene maclar yogun çünkü euro 2008 var![]()
Çok rahat kazandık.Zaten potansiyeLi oLmayan bir takımada eLenmek küLLen sezon başLamadan intihar oLurdu.Züric de eLeyecek güçteyiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gerçekten güzel oldu bu sonuç. BJK'nın Zurich takımınıda sorunsuz geçeceğini düşünüyorum.
Uzun zamandır iki takımla şampiyonlar liginde mücadele veremiyorduk. Umarım iki takımımızda gruplara kalmakta sıkıntı yaşamaz.
İşte bu be.Helal olsun koçlarım benim.Sıra geldi Zürich'e.Onlarıda eleyip inşAllah 2 takımla gruplara kalırız.Bobo o ayrı bir futbolcu zaten.Bu sene Bobo'nun senesi olacak.Sene sonunda elimizde tutmakta zorlanacağız.
So what?
Saike
Bobo'ma laf atanlar sustu tabii! Susmaları da normal zatenArtık bobo ile son senemiz. Bobo bize iyi bir veda yapacak galiba. İyi izlememiz lazım onu.
Hele Zurich maçında bir hile hurda olsun.Valla İsviçre'ye savaş açarız.Geçmişten bir hesap vardı zaten.
So what?
Saike
Kesin bir dolaplar döner Zürih maçında buraya yazıyorum...
BoBo bizi bu sende sırtlicak belli..
Beşiktaş'a tebrikler gerçekten güzel bir skor Zurich'i de eleyip gruplara kalacaktır..
Bekle bizi Belçika & İsviçre Türkler Geliyor![]()
Avrupa Avrupa duy sesimizi.Bu gelen Türklerin ayak sesleri..![]()
So what?
Saike
İlk yarı futbolu bence vasatı geçmedi. 2. yarıda biraz oyuna hareket geldi.Ricardinho nun girmesi oyuna canlılık kattı.
FM Gazetesi
Gitti benim takım![]()
puhahaha Süpriz beklememeliydin
![]()
FM Gazetesi
Olması gereken normal sonuç buydu
Tebrikler Beşiktaş
Cok güzel top oynadık.Tello'ya kötü diyenler bugun izledımi ?
beklenen oldu tebrikler beşiktaşa darısı züriche..
İnşAllah Zurichide yenip yoluna devam eder.Tebrikler Beşiktaş.
Helal olsun Beşiktaşıma.Şimdi sırada Zurich var.Bekle bizi İsviçre oraya da geliyoruz...
Bravo gerçekten. Bence gruplara kalırsınız.![]()
maçtan önce dediğim gibi ya 3-0 gibi bi skorla biter demiştim öylede oldu.tebrikler bjk..umarın Zürich'ide geçeriz..