Olabilir benim için önem teşkil etmiyo ben şimdiki halinden memnunum formamızın.
Herhangi bir takımda giyebilir kırmızı beyaz formayı ne farkı var ki , eğer hatırlanmak istiyosan başarılı olursun . Başarılı olduğun sürece istersen takım elbiseyle çık sahaya farketmez önemli olan başarıdır.
Ben gereksiz gördüm fikrimede kimse karışamaz
Bence başarılı olmak için başka şeyler aramalıyız.
Bu konuda bari tartışma çıkmasın arkadaşlar insanları özgür düşüncelerini sorgulayamayız istemeyen desteklemeyebilir.
Bende destekliyorum![]()
ben de 5 kez yazdım 4 kez kendi adımı 1 kez kardeşimin![]()
sonuna kadar destekliyorum ve tanıdıklarıma yayıyorum.
Başarılı olduğun sürece tanınırsın hatırlanırsın . Seni işte bunlar türkler diye hatırlarlar . Ama yok ben formamdaki ayyıldızı şeritle hatırlanmak ekol olmak istiyorum dersen o ayrı konu.
Siz bu kafayla devam edin , millet yakaladığı başarılarla aldığı dünya kupalarıyla övünsün hatırlansın , sizin gibilerde bu forma sadece türk milli takımında var biz bir ekolüz artık diye sevinin avutun kendinizi.
Turkuaz zaten Türk rengidir.Dünyada kırmızı beyaz forması olan çok milli takım var Turkuaz olması bence iyi bizim rengimiz dünya bile Türk'ün rengi derken pek bir sorun yok bence.
"Formamı Geri Ver" kampanyası zaten herkesden farklı olan klasik Türk Milli takımı formasının tekrar kullanılmasını sağlamak farklılık yaratmak için ille de renk değiştirmek gerekmiyor ki!!! herkesin özünden ayrıldığı bir dönemde özümüzüe dönersek fark yaratmış oluruz zaten.
Peki bu "Formamı Geri Ver" kampanyası yetkili mercilere ulaşacak mı?