1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Editör Kullanmadan Oyunu Özelleştirme Rehberi (EDT ve DDT dosyaları)

Hybrid View

Ben de 7.0.0.23761 versiyonu var. db klasorunun icinde ise 700, 701 ve 702 isimli uc klasor mevcut. 702'nin icinde edt isimli bir klasor yoktu, edt klasoru sadece 700 altinda bulunmakta. Ben once 702 altina kendim bir edt klasoru acip komutlari denedim ancak olmadi. Daha sonra ayni komut dosyalarini 700 altindaki edt icinde kopyalayip denedim ancak yine calismadi. Sorun nerde, ne yapabilirim? Tesekkurler..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Horseman View Post
    Ben de 7.0.0.23761 versiyonu var. db klasorunun icinde ise 700, 701 ve 702 isimli uc klasor mevcut. 702'nin icinde edt isimli bir klasor yoktu, edt klasoru sadece 700 altinda bulunmakta. Ben once 702 altina kendim bir edt klasoru acip komutlari denedim ancak olmadi. Daha sonra ayni komut dosyalarini 700 altindaki edt icinde kopyalayip denedim ancak yine calismadi. Sorun nerde, ne yapabilirim? Tesekkurler..
    Hangi veritabanini kullandiginiza bagli bu dosyalarin oyun tarafindan okunmasi. Oyun acarken 7.0.2 veritabanini secerseniz, 702 klasoru altindaki edt dosyalarini okur.

Oyun icinde veritabani sectikten sonra (oynayacaginiz ligleri secmeden once) preferences (tercihler) ekranina giderseniz ve buradan extra files (diger dosayalar olabilir Turkcesi) ekranina giderseniz, oyunun o anda okudugu EDT ve DDT dosyalarini kontrol edebilirsiniz. EDT ve DDT dosyalarinin calismasi icin bu ekranda secili olmalari gerekmektedir.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hangi veritabanini kullandiginiza bagli bu dosyalarin oyun tarafindan okunmasi. Oyun acarken 7.0.2 veritabanini secerseniz, 702 klasoru altindaki edt dosyalarini okur.

Oyun icinde veritabani sectikten sonra (oynayacaginiz ligleri secmeden once) preferences (tercihler) ekranina giderseniz ve buradan extra files (diger dosayalar olabilir Turkcesi) ekranina giderseniz, oyunun o anda okudugu EDT ve DDT dosyalarini kontrol edebilirsiniz. EDT ve DDT dosyalarinin calismasi icin bu ekranda secili olmalari gerekmektedir.

Oyuna girerkenki ekran bu, sadece database kisminda secim yapabiliyorum version degismiyor.. Database kisminda secim yapabilmemin nedeni de editor'de yaptigim degisiklikleri fm ismiyle ayri bir dosya halinde kaydetmem.. Orijinal veritabani ile oynamak istersem default, degisikliklerle oynamak istersem fm'i kullaniyorum yani..

Iki database ile de denedim ben bu edt komutlarini ancak olmuyor.. Preferences kismindan komutlari goruyorum hepsi check isaretli zaten.. Ancak oyunda etkin olmuyorlar..

Verdigim komutlar 1 Temmuz 2006 tarihinde bazi oyuncularin kendi takimima ve diger takimlara transfer komutlari.. Zaten ligi haziran 20'de baslatiyor ancak sozkonusu tarihe gelindiginde hic birsey olmuyor.. 1 hafta falan ileri de gittim belki birsey olur diye ama olmadi..

Ya bir seyi fena halde yanlis anliyorum ya da bazi seyleri eksik yapiyorum ama bulamadim..

Bir yardimci olursaniz cok memnun olurum.. Sagolun..

Mesaj Yetkileri