Çok iyi pozisyon.Burdan da sana selamlar.Tabi ya formülü yanlış yazmışım.Sonuçtan 2 çıkaracaktık.![]()
![]()
Çok iyi pozisyon.Burdan da sana selamlar.Tabi ya formülü yanlış yazmışım.Sonuçtan 2 çıkaracaktık.![]()
![]()
Tebrikler SeRkaN Abi... Gzl bir yerde bitirmişsin...
Süpersin abi Hindistan'daki kariyerinin hepsini yeni okudum.Süper.
![]()
oo uzun zamandır takıp edemıyordum.napolı guzel yerde bıtırmıs.basındakı teknık dırektore bakacak olursak buna şaşmamak lazım![]()
İlerleyen dönemde belki Hindistan'a geri dönerim.
Geçtiğimiz sezonun kısa bir değerlendirmesi;
Bu sezon oynadığımız 49 resmi maçta da forma giyen 2 oyuncumuz var. Sol bek Rulo ve Poalo Cannavaro oldu. Onları 48 maçta forma giyen Tamas takip etti.
Takımda sezonun en iyi performansını 7.50 ortalamayla Tamas gösterdi.
En golcü oyuncumuz 14 golle Calaio olurken, onu 10 golle Diego ve Flores takip etti.
Kadroda bulunan 26 oyuncudan sadece Nano’ya forma vermedim. Grybauskas da hiç ilk 11 çıkamasa da 4 maça sonradan girdi.
Genç golcümüz Cocchi’yi pilot takımımız olan Alanyaspor’a kiralamıştık. Orada oynadığı 24 maçta 12 gol attı. Bir diğer forvet oyuncumuz Ramaglia’yı da Alanyaspor’a göndermiştim, O da oynadığı 17 maçta 7 gol attı.
Diego ilk sezonunda gösterdiği performansla yılın genç oyuncusu ödülünü aldı.
Yılın oyuncusu Ascoli takımından Makinva olurken, oyuncumuz Hleb 2. sırada kaldı.
Yılın Teknik Direktörü
Serie B’den çıkarttığım takımla ligi 5. sırada tamamlamamız ve kupada finale kadar çıkmamız, benim bu ödülü almama sebep oldu.
Yılın Yabancı Oyuncusu
Gabriel Tamas sergilediği performansla bu ödülü almaya hak kazandı. Hleb’de 3. oldu.
"YÜCE ATATÜRK"
Süper kariyer Serkan abi.. Artık diğer sezon UEFA için kadroyu daha da güçlendirmen lazım..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Öncelikle kulübün vereceği bütçeyi bekliyorum. Ona göre takviye yapacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
müthiş başarı tebrikler![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi grafiği çok iyi hayırlı olsun gzl transfer olmuş...
Serkan tebrikler 1 sıra üstte bitirmişsin ligi.
Şimdi yolculuk nereye.![]()
Lokman'a bak be..iyi iş yapar Napoli'de tabi kalacaksan![]()
İyi DMC oyuncularım vardı ama bedelsiz olunca dayanamadım.
Bu sezon da burdayız, daha yapacaklarımız var. Ayrılırsam da İngiltere Championship'e gideyim diyorum. Oradan da bir takımı Premiership'e çıkarmak isterim.
Ve son transferimiz;
Yıllar önce bu takıma gelen ve Napoli ile büyük başarılara imza atan Arjantinli Maradona’nın ardından bu sefer Brezilyalı bir süper starla anlaştık.
Milan’da mutsuz olduğunu belirttikten sonra görüşmelere başladığımız Kaka’dan olumlu sinyaller alınca kulübüyle görüşmelere başladık ve 2.6 milyon $ peşin kalanı 24 ay taksitle 15 milyon dolara Kaka’yı renklerimize kattık.
Onun önderliğinde Napoli’ye geçmişte yaşadığı başarıları tekrar yaşatmak istiyoruz. Maradona’nın verdiklerini veremeyebilir ama katkısının büyük olacağı açık.
Yeni sezonda kadroyu ve taktiği onun üzerine kuracağım. Yeteneği ve tecrübesiyle Napoli’ye çok şeyler katacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
kaka harika transfer 31 yaşında olsa bile katkı yapar
Milan’da mutsuz olduğunu belirttikten sonra görüşmelere başladığımız Kaka’dan olumlu sinyaller alınca kulübüyle görüşmelere başladık ve 2.6 milyon $ peşin kalanı 24 ay taksitle 15 milyon dolara Kaka’yı renklerimize kattık.
SeRkaN Abi çok güldüm ya 24taksit olayına...
Hayırlı uğurlu olsun Abi...![]()
Evet sanki beyaz eşya aldım gibi olmuş.
Ne yapayım normalde para yetmiyordu, bu şekilde olunca yetti.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kaka transferi iyi olmuş Serkan Abi.O yaşında bile müthiş katkılar yapacaktır takıma.
Yeni maçları & gelişmeleri bekliyoruz SeRkaN Abi...
Kaka müthiş ötesi bir transfer![]()
Size kötü bir haberim var sezon öncesi Kaka 1 ay sakatlandı. Hazırlık maçlarını oynadım, birazdan oyuna girince eklerim.
UEFA Kupası'ında da ilk turda Wolsburg'la eşleştik.
"YÜCE ATATÜRK"
kaka ıyı transfer.benım transfer polıtıkam gıbı hıcbır zaman pesın vermıyorum parayı hep boyle taksıtle verıyorum ıyıde oluyo.70 80 MN € ya kadar cıkıyorum![]()
SERIE A 1. HAFTA
Sezonun ilk resmi maçını Atalanta ile oynadık ve kaybettik. Kötü bir giriş yaptık sezona.
UEFA Kupası 1. Turu İlk Maçı
Deplasmanda Alman temsilcisine karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum, bize yeterli olacak skoru aldık. Evimizde turu geçeceğimize inanıyorum.
SERIE A 2. HAFTA
Evimizde oynadığımız ilk maçta da mağlubiyet aldık. Güzel oyuna rağmen gol bulamadık ve 2. haftayı da puansız geçirdik.
SERIE A 3. HAFTA
2 defa öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümü koruyamadık ve maç 2-2 sona erdi. Rimini oyunda üstün olan taraftı. 1 puana sevinmeliyiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Ligde iyi başlamamışsın...Toparlanırsın.....
eminim turu geçeceksin abi
SERIE A 4. HAFTA
Yine öne geçen taraf olduk ve rakip beraberliği sağladı. Gol yollarındaki sorunu çözdük, kalecimiz Sercan’ın sakatlığı geçtiğinde daha da az gol yiyeceğimizi düşünüyorum.
UEFA Kupası 1. Tur İkinci Maçı
Bu maçta oyuncularım adeta haftalardır süren kötü gidişe dur demek için oynadılar. Güzel oyunun ardından aldığımız farklı galibiyetle gruplara kalan taraf olduk.
SERIA A 5. HAFTA
Roma deplasmanında zorlansak da 1 puanı hak etmiştik. Ama olmadı. 5. hafta sonunda henüz galibiyetimiz yok. 2 puanla 19. sıradayız.
Bu arada UEFA’da kuralar çekildi ve gruplar aşağıdaki gibi oldu;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"