miladaki ac ne anlama geliorr
miladaki ac ne anlama geliorr
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Associazione Calcio milan
Bencede yalan haberdir bu saatten sonra iki tarafta ayrılamaz
Tuttomercatoweb.com' adlı internet sitesine röportaj veren Cesar, Napoli'ye transfer olabileceğini söyledi.
Moretti Kupası'nın ardından gazetecilere bir açıklama yapan İnterli kaleci Cesar takımda kalıp kalmayacağı hakkında, "Evet doğru, Napoli ile görüşüyorum. Aslında birçok kulüp ile görüştüm ancak bir karar vermedim. Hem Napoli hem de Inter yöneticileri görüşlerimi biliyorlar ancak kararımı bir türlü veremiyorum. Aslında Napoli'de daha fazla forma şansı bulabilirim," dedi.
İnter'in bu sezonki en büyük rakibinin kim olacağı yönündeki bir soruya ise Cesar, "İnanıyorum ki Milan olacak çünkü Juventus henüz kadrosunu oturtamadı. Ancak Napoli hakkında konuşmak için erken, belki birkaç yıl sonra" dedi.
Lazio'da iken en sevdiğim adamlardan biriydi.Napolii için iyi olabilir.
Uruguaylı ortasaha oyuncusunun, önümüzdeki günlerde Juventus'tan ayrılarak Belçika'nın Standard Liege takımına transfer olması bekleniyor.
Görünüşe göre Ruben Oliveira'nın Juventus macerası sona eriyor. 2002 yılında takıma gelen oyuncu geçen 5 sezonda bekleneni veremedi.
Son dönemlerde Serie A takımlarına kiraya verilen ortasaha oyuncusu bir ara da İspanya'da top koşturdu.
Oyuncunun geçen sezon Sampdoria'da da büyük hayal kırıklığı yaratması, Juventus yöneticilerinin Oliveira'yı gözden çıkarmasına neden oldu.
Son gelen haberlere göre ise Uruguaylı oyuncu kendisine daha önce teklifte bulunan Standard Liege'e gitmeyi düşünüyor.
Bu arada İspanyol kulübü Real Betis de oyuncu için devreye girdi. Fakat Oliveira için bir sonraki durağın Belçika olması daha büyük bir ihtimal olarak görülüyor.
Juventus'un işine yaramasada beğendiğim bir futbolcu.
bencede nesta dünyanın en iyi stoperi italya yerini zor doldurur bence
abi peki bu ne anlama geliyor ...?![]()
Bayern Münih’in yeni golcüsü Luca Toni, bu sezon da İnter’in şampiyon olacağını söyledi
Juventus için karar vermenin erken olduğunu söyleyen Toni, Milan’ın da istikrarsız bir görüntü çizdiğini iddia etti.
Oyuncu La Gazzetta dello Sport’a konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Bana göre en iyi kadro İnter’de. Milan’ın da çok klas oyuncuları var ancak onlar daha istikrarsız. Juventus için daha erken, şampiyonlar ligine katılma hakkı elde etmek onlar için başarı olur."
Oyuncu, bu hafta başlayacak Alman liginde oynamayı da iple çektiğini söyledi :
"Burada kendimi evimde gibi hissediyorum ve oynamak için sabırsızlanıyorum."
Inter bu sene en iyi 2.olur diye düşünüyorum.Bence 3.olarak bitirecekler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Toni'ye katılıyorum
İstikrarsız mı?
Gönlüm Juve den yana ama Milan olur Şampiyon...
Inter in olabiliceğini düşünmüyorum...
Tabi hakemler Inter-Roma maçındaki gibi Adirano ya penaltı çalmazsa...
Milan-İnter en büyük favoriler.
So what?
Saike
Bence bu sene Milan olur.Tabi İnter'de şanslı yine de...
Juventus garanti ilk 3'e girer .
Inter'e gecen sezon yapilan kiyak bu sezon yapilmazsa sampiyon olamazlar![]()
İnter şampiyon olamaz bence bu sene şampiyon Milan olucak.Juventus'unda ilk 3'e giremeyecegini düşünüyorum.
juve şampiyon olursa şaşırmayın orta sahadan forvete hhepsi tanınmış futbolcular
bana göre en iyi kalecide onlarda
ancak kaybederlerse defanstan kaybederler şampiyonluğu
ama juve için ilk üç Garanti
inter yine şampiyon inter olamazsa milan olur ama juventusun şampiyonluğuna ihtimal vermiyorum
Juve şampiyon olacak..
Her ne kadar Inter takımını sevmesemde banada bu sene onlar olur gibime geliyor. Juve'nin düştükten sonra hafif yıprandığını düşünüyorum. Fakat kendilerini toparlarlarsa eğer Inter'in en büyük rakibi olacaklardır.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Juventus'un yıpratıldığı doğru.Yok edilmeye çalışıldı yıpranarak kurtuldu en azından.Eskiden olsa dünyanın en zor ligini 8 haftada bitiren Juventus her sezonun favorisiydi.Şimdi ise zaman gösterecek.ALLAH yardım ederse,futbolcular çok isterlerse şansı var.
Tuttuğum takımda, favorimde Milan.
Bana göre juveye en az 3 sene lazım İnter-Milan arasında geçer şamiyonluk yarışı juve belki süpriz yapabilir ama çok zor
Forma şansı az zaten geçen senede kiralıktı ayrılması en doğru karar
juventus için bişi deişmez ancak olivera için iyi olur
Keşke Romaya dönse
Motta değer bindi nedense o kadar iyi bir oyuncu değil bence
Benim favorilerim Inter-Milan.Bu iki takimdan biri sampiyon olacak.Juve ve Roma ise 3. icin kapisirlar.