1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: ''Şampiyonluk Hasretimi,O Da Ne ? Yenilir mi ?''

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Bundesliga

BUNDESLIGA BAŞLADI

Lige Berlin Maglubiyetiyle basladik..Moraller bozulmustu..
    2.Haftada evimizde Gladbach ile karsilastik..Maça hizli basladik ve öne geçtik fakat daha sonra oyunun kontrolü Gladbach'a geçti.
    Son dakikalara dogru bir penalt vurusundan yararlanamayinca Gladbach,maçin galibi biz olduk
    3.Haftada maddi sorunlar yasayan ve kadrosunda çogu oyuncusu satmak zorunda olan Leverkusen karsisinda zorlanmadik..

4.hafta evimizde Bielefeld karsisinda zorlansakta galip gelmeyi bildik..
    Bir sonraki Hafta rakip München Lions idi hiç beklemedigimiz kadar zorlandik bu maçta ve skoru ancak 90.dk bulduk
    Bu zorlu geçen maçtan sonra evimizde Schalke ile karsilastik ve Kiebling'in attigi gollerle sonuca gittik

Degerlendirme yapacak olursak lige biraz kötü başladık.Gerek Dortmund maçı gerek Berlin maçı fakat hızlı toparlandık ve seriyi başlattık.Böyle devam edersek geçen seneki o mücadeleyi yaşamayız diye düşünüyorum..

Yorumlarınızı Bekliyorum..

Quote Originally Posted by avniaker View Post

Degerlendirme yapacak olursak lige biraz kötü başladık.Gerek Dortmund maçı gerek Berlin maçı fakat hızlı toparlandık ve seriyi başlattık.Böyle devam edersek geçen seneki o mücadeleyi yaşamayız diye düşünüyorum..

Yorumlarınızı Bekliyorum..
    O kadar heyecanli bir mücadele zaten birdaha yasamzsin

Mesaj Yetkileri