Artık başlığı değiştir bence Wright Philips i satmışsın
Artık başlığı değiştir bence Wright Philips i satmışsın
olsun yaa baslık kalsın.alıstım ben bu baslıga
![]()
karıyerını okudum guzel gıdıyosun basarılar
Başlık "Wright Philipsiz Londra Geceleri olabilir.
bak bu guzel olur tuttum ben bu baslıgı
![]()
Tamam da ben başlığı kendim değiştiremiyorum heralde.Yöneticiler değiştirebiliyor.![]()
benım bıldıgım degıstırebılıosun
karıyerın guzel basarılar arkadasım
Forumda Yaziyo Gecenlerde Dikkatimi Cekmisti Baslik Degistirme Diye Yaziodu
basarilar cok iyi transferler baska transfer gelcekmi
quaresma gelir bence ronaldoya para yetmez çok pahal1 veya nani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
g sikki hic biri
Maalesef Cristiano Ronaldo için Manchester Utd'a önerdiğimiz Joe Cole+Sheva+Salomon Kalou+10 milyon $ teklifi kabul edilmedi artık adamlar bunu da kabul etmedilerse ben de ellerimi C.Ronaldo'dan çekiyorum.
Ricardo Carvalho Milan'da
Geçen sezon Terry ile birlikte Chelsea defansında başarılı işler çıkartan Portekizli oyuncu 15 milyon $ karşılığında, geçen senenin UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalisti AC Milan'a transfer oldu.Bu sezon ise onun yerine kadroda Belçikalı Vincent Kompany düşünülüyor.
Wayne Bridge İskoçya'da
Yeni transferlerden Armand Traoré'nin antrenmanlardaki hırsı ve forma isteği ön plana çıkınca Wayne Bridge'e yol gözüktü.Hemen transfer listesine konan futbolcu için Glasgow Rangers ve Celtic klüperi talip oldu.Ama o Celtic'i tercih etti.Chelsea'nin bu transfer sonucu kasasına 6.5 milyon $ girecek.
Ayrıca Chelsea teknik patronu Meriç Büyükakça, yaz transfer dönemini kapadıklarını ve hazırlık kampına girmek için yarın Belçika'ya uçacaklarını açıkladı.
Az sonra dünyadan bomba gibi transfer haberleri
transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer transfer
RONALDOYA PARAN YETMEZ İMKANSIZKESİNLİKLE QUARESMA NANİ DE OLABİLİR..
Kadro durumunun ss'ini koyamam çünkü, sezonda bayağ ilerledim ve yeni oyuncular aldım.Ama yazayım:
------------Tevez----------Villa------------
------------------------------------------
Robben----Lampard----Ballack----J.Cole
A.Cole----Kompany----Terry----D.Alves
-----------------Cech-------------------
İşte kadro bu ve alternatifler;
Petr Cech [Carlo Cudicini]
Dani Alves [Glen Johnson]
Ashley Cole [Armand Traoré]
John Terry [Khalid Boulahrouz]
Vincent Kompany [Patricio Araujo]
Joe Cole [Yohan Gourcuff]
Arjen Robben [Salomon Kalou]
Michael Ballack [Michael Essien]
Frank Lampard [John Obi Mikel]
David Villa [Andriy Shevchenko]
Carlos Tevez [Didier Drogba]
Kadron çok iyi...
ronaldo vermemelerı abartı olmus bu kadarda olmaz verdıgın adamlarla kadroyu bastan kuruyo zaten
bu arada kadron cokıyı
evet bencede abartmıslar.onun yerıne quaresma,nanı,anderson uclusunden bırını alabılırsın.
zaten ronaldonun gelecegi paraya bastan bir pl lig takimi kurarsin yaw samasti sende taktik su ucluye birak ya kadro bole iyi bence senden sonra en iyi transferler ya milan manchester united
dostum Kesİnlİkle O Walcotti Wİgandan Al Harİka Bİr Oyuncu İlerde Yildiz Oluyor..joe Coleun Yerİne Oynatirsin..
Aga harikasın tebrikler transferler harika kadron MÜTHİŞ
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?