1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Brezilya milli takımında oynayan her oyuncu kaliteli mi?
    Sana Fabio Pinto'yu hatırlatim gençler şampiyonasında Milan Baros'tan sonra en iyi oyuncu seçilmişti ve Galatasaray'a transfer oldu sonuç..
    Fabio Pinto'nun kötü olduğunu hangi akla mantığa sığdırıyorsun?? O sene bizim en iyi oyuncularımız ne yaptı? Çok çok iyi mi oynadılar?? Ayrıca Fabio Pinto çok iyi oynamıştı bence, bir tek son vuruşları beceremiyordu, ben onca adam geçip auta attığını hatırlarım Pinto'nun... Ayrıca Pinto geldiğinde 23 yaşındaydı, Leandro Lima 19...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Fabio Pinto'nun kötü olduğunu hangi akla mantığa sığdırıyorsun?? O sene bizim en iyi oyuncularımız ne yaptı? Çok çok iyi mi oynadılar?? Ayrıca Fabio Pinto çok iyi oynamıştı bence, bir tek son vuruşları beceremiyordu, ben onca adam geçip auta attığını hatırlarım Pinto'nun... Ayrıca Pinto geldiğinde 23 yaşındaydı, Leandro Lima 19...
    Bit futbolcunun bütün maç performansını görmeden asla iyi oyuncu olup olmadığına karar veremezsin ve bu bütün maç 1 maç ile sınırlı olmamalı.Neyse kapatalım hala anlatamadıysam msn adresimim ekle..

Mesaj Yetkileri