2006-2007 benceee
Buffon
Zebina-Grygera-Andrade-Chiellini
Camoranesi-Tiago-Del Piero-nedved
Trezeguet I a quinta
Süper takm olrr tek sorn Del Piero nun ortasahada olması yanlış anlamayın defansif açıdan güçsüzleşecek biraz takm
2006-2007 benceee
Buffon
Zebina-Grygera-Andrade-Chiellini
Camoranesi-Tiago-Del Piero-nedved
Trezeguet I a quinta
Süper takm olrr tek sorn Del Piero nun ortasahada olması yanlış anlamayın defansif açıdan güçsüzleşecek biraz takm
Del Piero o kadar geride kalmaz bence Forvet oynar...Çünkü orta alan savunma yönünde zayıf olur..
Giovinco kalırsa bu takımda yeni nesil bi fenomen olur bence. Del Pieromuz kadar olmasada..
Antonio Nocerino:''Bayrağı taşıyan oyunncu olmak istiyorum''
Napoli doğumlu orta saha oyuncusunu Juventus'un sezon öncesi kazandıklarından biri olarak sayabiliriz.Genç oyuncu gruba kolay alıştı ve tüm hazırlık maçlarında oynadı.Tecrübe kazanmak için çıktığı yolculukta İtalya'da Avellino,Crotone,Genoa,Catanzaro,Messina,Piacenza' dan sonra şimdi sıra tecrübeden daha fazlasını Juventus ile kazanmaya geldi.
''Buraya dönmek konusunda hırslıydım.Şampiyonlarla dolu bir kadroda oynamak kendinizi rahat hissetmeyi kolaşlatırır.''
Claudio Ranieri onu istedi ve Nocerino bu beklentiyi karşılamaya hazır.
''Gencim ve şampiyonlardan öğrenmeye devam ediyorum.Hedefim ise kulübün bayrağını taşıyan oyuncu olmaktır.Aldığım tebrikler hoştu ama kafamı bunlarla doldurmuyorum.Bir insanın ne kadar yükseğe çıkarsa o kadar yüksekten düşebileceğini biliyorum.Nereden geldiğim unutmuyorum.''
Nocerino hazırlık maçlarındaki oyunuyla Gennaro Gattuso ile karşılaştırılmaya başladı.Ama Nocerino'nun örneği farklı bir oyuncu.
''Biz bir dünya şampiyonundan söz ediyoruz.Onun seviyesine ulaşmak için uzun bir yol yürümem gerekiyor.En beğendiğim futbolcu De Rossi.O hücuma gidiyor ve savunuyor.O izleyebileceğiniz en komple oyunculardan.Yarın onunla karşılaşacağız.''
Juventus hakkında
''Bütün rakiplere saygım var ama tüm dikkatim Juventus üzerine.Yapabileceklerimizi biliyoruz ve sahada göstereceğiz.Dünyanın en iyi kalecisine sahibiz.Altın Top ödüllü futbolcuya sahibiz.Dünya şampiyonlarına sahibiz.Yani gereken herşeye sahibiz.''
Bu gün resmi sitede yayınlanan bir söyleşi.Çeviri bana aittir.
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
herkesin gördüğü gibi çok kaliteli bir oyuncu..benim oyuncu tanımıma uyanlardan..hazırlık maçı,önemsiz maç demeden hırsla oynuyor..geleceği parlak..ilerde sadece juve nin değil italya nın da vazgeçilmezi olacak.
çeviri için teşekkürler özgür..sen biraz da italyancaya eğilsen nasıl olur?bırak su ingilizceyi.![]()
Gattusoda milana alt liglerden gelmişti Nocerino İnşAllah başarılı Juvede çünkü o tipte bir oyuncu çokk faydalı olur Juveye
bende bir kısa çeviri ile devam edeyim resmi siteden:
Ranieri:''Serie A için başka bir önemli test''
Juve Cumartesi bir Serie A takımına karşı İlk önemli 90 dakika testini Cesenada oynanacak Hazırlık karşılaşmasında verecek
Juve Şampiytonluğu kovalayan ekiplerden Romaya karşı olacak
Maç öncesi Ranieri:''Yaz hazırlık dönemindeki hazırlık maçları ve turnuvalar forma girmek için bizim açımızdan önemliydi
Romaya karşı oynayacağıızdan dolayı mutluyum çünkü uygun maçlar en iyi antremandır.Roma maçı benim için özel bir önem teşkil ediyormu?Evet bu doğru çünkü eski zamanda Roma forması giymiştim (73/74 sezonu)Tabii çok eski zamanlardan bahsediyoruz.''
şeklinde konuşru
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sakatlık Durumları
buffonda nedvedde oynayacaklarmış romaya karşı sorunları geçmiş
Buna karşılık grygera chiellini ve palladinonun sakatlıkları devam ediyormuş
zebinadanda iyi haberler varmış pazar günü tam olarak antremanlara devam edecekmiş
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Ranieri Roma Sınavına Hazır
Juventus teknik direktörü Claudio Ranieri, yarın (Cumartesi) Roma'yla oynayacakları hazırlık maçının çok önemli olduğunu söyledi.
Cesena'da oynanacak maç öncesi, İtalyan teknik adam bu tarz karşılaşmaların çok faydalı olduğunu ifade ederek, "Roma'yla oynayacağımız için memnunum. Bizim için önemli bir sınav olacak, Roma çok dişli bir takım. Zamanında ben de Roma'da oynadım ama artık o günler tarih oldu," dedi.
Kaptan Del Piero, Çarşamba günü İnter'e karşı oynadıları maçtan yenilgiyle ayrılmış olmalarını önemsemediğini vurgulayarak, "Benim açımdan kutlama gibi bir maçtı. Napoli'deki San Paolo Stadyumu'nda çok güzel bir atmosfer vardı. Çok iyi 2 maç oynadık ve bir de gol kaydettim. Mutluyum!" diye konuştu.
Juventus ve Inter önümüzdeki salı günü "Trofeo Tim Turnuvası"nda yeniden karşı karşıya gelecek. Bu turnuvaya Milan da katılacak.
TİM CUP daha güzel olacak gibi gelio bana MİLAN-inter-JUVENTUS bu Turnuvayıda Kanal1 verecek
Yahu bu başlığı bu kadar hareketli görmek çok gzl... Bende sezonun ortasından beri elimden geldiği kadar bu başlıkta varlık göstermeye çalıştım... Çok şükür Juventus unda Seri A ya dönmesine sevinirken bir çok Juventus luda gösterdi kendini...
Bu arada sadece bu yazı için msj yazmış olmim;Gzl bir Nedved resmi...
Shot at 2007-08-10
Hayırlısı olsun
Türkiye Fan kulubu şeklinde bir çalışma yapılabilir
bu arada herkesin mirac kandili mübarek olsun
Bu arada transferi kapadık mı cidden?
Yahu savunma umarım resital yapmaz...
Boumsong nerede, gittimi?
az kaldı juveliler..yakında dönüyoruz