1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: İnanılmaz Galatasaray Kariyerim fm05

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Abi buna da bişi deyin diyosunda 10 yabancı var tamam patch fln yüklemişsin ama o adamlar nasıl gelir abi Galatasaray'a!?.. Ya bide şu alış-satış resimlerini koysana ya Vallaha meraktan ha inanmamazlıktan değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kardeş kadronda 11 tane yabancı var üstelik bu oyuncuların da hiçbiri Türkiye'ye getiremezsin gelmezler zaten editörle oynamışsın besbelli...

Quote Originally Posted by Limerick View Post
    Abi buna da bişi deyin diyosunda 10 yabancı var tamam patch fln yüklemişsin ama o adamlar nasıl gelir abi Galatasaray'a!?.. Ya bide şu alış-satış resimlerini koysana ya Vallaha meraktan ha inanmamazlıktan değil
    ya ben bunu daha önce oyuncu platformunda yazmıştım.bakarsan orda war.bana gelen İSPANYOLLAR türk oluyo.RAUL-SALGADO-PUYOL-CASİLLAS bunlar hep TÜRK oldu.sadece TORRES olmadı.Zaten onu da da türk olur die aldım ama olmadı.Çok iyi ama.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sametsen View Post
    ya ben bunu daha önce oyuncu platformunda yazmıştım.bakarsan orda war.bana gelen İSPANYOLLAR türk oluyo.RAUL-SALGADO-PUYOL-CASİLLAS bunlar hep TÜRK oldu.sadece TORRES olmadı.Zaten onu da da türk olur die aldım ama olmadı.Çok iyi ama.
    İspanyollar yarı Türk mü ki hemen Türk oluyo Komedi adamsın.Bu enerjini iyi kullan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet kardeş sen gene de bir oyuncu geçmişlerini koy Tatmin olmadık daha...

Mesaj Yetkileri