1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adriano'dan daha gerçekçi bir hedef en azından..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Adriano'dan daha gerçekçi bir hedef en azından..
    Dünyaca ünlü kulüpler birbirine girdi Afonso Alves için, muhteşem bir istatistik yakaladı, kısacası en az Adriano kadar zor bir transfer, ikisinin de zorluk derecesi aynı denebilir. Adriano'nun ismi, Afonso Alves'in performansı var, bu iki şey birbirini şu an için dengeliyor. Kötü bir Adriano (ama popüler), iyi bir Afonso Alves (ama formda), kulüpler hangisini tercih eder, orası soru işareti.

NTV yazdıysa inanırım, kesin bir duyum almadıktan sonra haber yapmıyorlar, boş konuşmuyorlar. Afonso Alves Galatasaray'a gelebilir, sırf NTV yazdığı için ihtimal veriyorum, başka bir haber sitesi veya gazete yazsa kesinlikle inanmazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dünyaca ünlü kulüpler birbirine girdi Afonso Alves için, muhteşem bir istatistik yakaladı, kısacası en az Adriano kadar zor bir transfer, ikisinin de zorluk derecesi aynı denebilir. Adriano'nun ismi, Afonso Alves'in performansı var, bu iki şey birbirini şu an için dengeliyor. Kötü bir Adriano (ama popüler), iyi bir Afonso Alves (ama formda), kulüpler hangisini tercih eder, orası soru işareti.

NTV yazdıysa inanırım, kesin bir duyum almadıktan sonra haber yapmıyorlar, boş konuşmuyorlar. Afonso Alves Galatasaray'a gelebilir, sırf NTV yazdığı için ihtimal veriyorum, başka bir haber sitesi veya gazete yazsa kesinlikle inanmazdım.
    Katılıyorum gerçekten Adriano kadar zor bi transfer.

Devreye büyük bir kulüp girmezse oyuncu Galatasaray'ı tercih edebilir.(böyle bir girişim varsa!) ama bizim takım onun parasını karşılayabilir mi? o biraz zor gibi 10-12 milyon'u gözden çıkarırdım ben o adam için ama takımı onu en az 15'e bırakır.

NTV de arada yanılıyor ama fotomaç gibi fanatik gibi hergün yeni bir isim yazmıyor.

Mesaj Yetkileri