Sayfa 116 / 134 İlkİlk ... 1666106114115116117118126 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daha nolsun yılın futbolcusu seçilmekten bahsediyoruz

bncede adam brezılyada yılın oyuncusu olmus bu bıle yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    daha nolsun yılın futbolcusu seçilmekten bahsediyoruz
    Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    bncede adam brezılyada yılın oyuncusu olmus bu bıle yeter
    Oyuncuyu izlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama yılın oyuncusu seçilmesi pek önemli değil.

Alex'de buraya gelirken yılın oyunsu seçimişti, Luciano da, Lugano da. Bunlar da Brezilya'da yılın oyuncu seçilenler ama gel gör ki çoğu kişi tarafından beğenilmezler.

O nedenle bu yılın oyuncusu pek kıstas olmamalı. Şu anda kaç yabancı kontenjanı kaldı Galatasaray'ın?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence yinede iyi bi iş yılın oyuncusu seçilmek..

tomas da gitti ve 5 tane kaldı yabancı oyuncumuz...hatta bildgim kadarıyla carrusca da gidiyor..

2 kont. var carrusca da gıdici zaten 3 olur buyuk ıhtımalle

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oyuncuyu izlemediğim için bir yorum yapamayacağım ama yılın oyuncusu seçilmesi pek önemli değil.

Alex'de buraya gelirken yılın oyunsu seçimişti, Luciano da, Lugano da. Bunlar da Brezilya'da yılın oyuncu seçilenler ama gel gör ki çoğu kişi tarafından beğenilmezler.

O nedenle bu yılın oyuncusu pek kıstas olmamalı. Şu anda kaç yabancı kontenjanı kaldı Galatasaray'ın?
    Serkan dediklerinde haklısın peki benim arastırmam nasıl.Kısır ligde oynuyor.....Hatta sende bilirsin Fenerbahcenin gündeminde idi deivied alınmadan önce ogan tarhan önermişdi...

Suanda Kontejan 2..Carucada gidicek 3 olacak..Bütün hrkez 2 forvet gelecek diyor..Karan takımda huzursuzmus..Bir tanede sag bek gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben izlemedim, o nedenle birşey diyemeyeceğim. Adını da sıkça duydum desem yalan olur. Geçen sezon yine Deivid mi Grafite mi deseler Deivid derdim. En azından Deivid'i fmden biliyordum.

Bana göre sürpriz, gelirse çok faydalı da olabilir belli olmaz. Takıma, taktiğe uyum sağlarsa faydalı olur. Ama daha iyi birilerinin gelmesini isterim Galatasaray'a...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

grafite yıllarca tardelli ile birlikte sao paolo da iyi işler yaptı ve sonucunda le mans a transfer oldu..bence iyi bi transfer olur..yırtıcı ,top tekniigi olan, hava toplarında etkili .. + zenci ..yani tam tribünleri çoşturacak adam...örnek pascal

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Grafite gelirse Hakan Şükür nerede oynayacak? İkisi yanyanamı?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

grafite gelsinde gerisi kolay

normalde hazırlık maçlarında gördügüm kadarıyla kalli bi uzun bi kısa forvet kullanıyordu..

ama son maçta bildigim kadarıyla hakan şükür ümit karan ikilisiyle çıkmış..bence karan yedek oturur..hakan şükür- grafite oynar

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hakan Şükür'in bu takımda ilk 11 çıkma ihtimal çok düşük bana göre.Grafite-Ü.Karan...Hatta Emueafu 2 tane forvet alıncak diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    grafite gelsinde gerisi kolay

normalde hazırlık maçlarında gördügüm kadarıyla kalli bi uzun bi kısa forvet kullanıyordu..

ama son maçta bildigim kadarıyla hakan şükür ümit karan ikilisiyle çıkmış..bence karan yedek oturur..hakan şükür- grafite oynar
    İki uzun forvet oynamaz diye düşünyorum. ama Hakan'ıda kesmeyeciğine göre Grafite gelmez bence. Ne zamandır şöyle hızlı bir forvet görmedik GS de.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan şükür cok calısıyor ama sonradan girince daha yararlı olur...Karanda takımda cok husursuz..Ayrıca 2 forvette gelebilir....Karan hakkında ilerleyen günlerde ciddi seyler olabilir...Bazı sorunlar varmış..Şimdi kim oynuyacak diye tartısma olmamsın kalli bu hersey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Serkan calık,Sabri,Lincoln,barış bunlar sprinter degilmi..........Nasıl forvet alınsın ben yorum yapmam o açıdan..Grafite ve afonso bılmeden elestiriyorsun ikiside brezilya milli takımında oynadı. afonso hala oynuyor....Dün sen diyordun milli takıma giden kötü degıldır diye..Grafite cok yırtıcı bir forvet her savunmayı acabiliyor hem yerden hem havadan basarılı ayrıca hızlı yani hepsi,...anladın...

Arkadaslar iki forvet gelebilir....bir tanede sag bek gelir.
    Öncelikle tekrar merhaba, bu aynı zamanda 995. mesaja da cevaptır. Kendimi tutamıyorum artık, sabrım çok taştı..

Kusura bakma ama sende tam bir sabit fikirlilik tutturmuş gidiyor. Geçen gün de aynı şey olmuştu Leandro Lima konusunda. Şimdi o konu için de yine saçma bir şey söylemişsin; "milli takımda oynayan iyi adamdır".. Ya senden rica ediyorum, lütfen bana böyle bir şey yazan mesajımı gösterir misin?? Evvela böyle sabit olma!..

Şimdi yine kötü şeyler söylettireceksin bana, zor tutuyorum kendimi!!..

Ben ne dedim?? Senin takımında bir Saviola bir Delgado var mı dedim, değil mi?? Yani sprinter forvet, İngilizce'de bir nevi Fast Striker.. Sen de gelmişsin Sabri, Serkan diyorsun. Ya Allah aşkına Serkan'ı kim ne kadar tanıyor ya?? Kaç maçını seyrettin?? Hazırlık maçından bahsetmiyorum, hiç Almanya'da seyrettiniz mi onu? Ya da şöyle diyeyim; büyük takımlara karşı hiç seyrettiniz mi? Sabri meselesi.. Yahu Allah aşkına; Sabri kanat oyuncusu değil mi? Yani bu kadar basit bir terimi de söylettiriyorsunuz ya.. Lincoln de aynı şekilde, oyun kurucu ve Lincoln hiç bir zaman sprinter olmadı, Lincoln çok koşan bir adam değil, koşuyor ama..

Biz Alfonso Alves'i, Amauri'yi beğenmiyoruz dedik mi? Grafite'nin yaş konusuna hiç girmiyorum, bunu da söyleyeyim buradan..

Galatasaray'da hava toplarını alabilicek Hakan Şükür var. Ama yanında bir sprinter olmadığı için kullanamıyoruz. Saviola alınsaydı müthiş ikili olurlardı. Ümit Karan da zaten Saviola geldiğinde hava toplarında otomatikman etkili olacaktı.

Biz burada o kötü, şu kötü demiyoruz( o konuya şu an girmiyorum hiç), gereksiz transfer.. Ha, 2 oyuncu alacağım diyorsan Eyvallah.. Bir tane Amauri alırsın bir tane Delgado.. Ama hiç sprinterın yokken gidip de Alfonso Alves'i, Amauri'yi alman saçma olur.

Lütfen yorumları dikkatli okuyalım, geniş düşünelim, ön yargılı olmayalım!...

Galatasaray'da rota Afonso Alves
    Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Hollanda 1. Lig'i takımlarından Heerenveen'de forma giyen Brezilyalı golcü Afonso Alves ile ilgilendiği öğrenildi.

Kadrosuna yabancı bir golcü katmayı hedefleyen Galatasaray'da gözler Heerenveen'in gol kralı futbolcusu Afonso Alves'e çevrildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için Hollanda kulübü ile temasa geçtiği ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. 2006 yılında İsveç'in Malmö takımından Heerenveen'e 4.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Alves için, Hollanda temsilcisinin yüksek bonservis bedeli istemesi sarı-kırmızılı yönetimi zorluyor.

2004-05 sezonunda İsveç ekibi Malmö ile lig şampiyonluğu yaşayan, 2005-06 sezonunda ise İsveç Ligi'nde gol kralı olan Afonso Alves, sergilediği başarılı performansla kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak Heerenveen takımına gitmişti. Alves Heerenveen formasıyla geçen sezon çıktığı 31 maçta 34 gol atarak, Hollanda Ligi'nde gol kralı olmuştu.

NTVSpor

ivan Misafir

Afonso alves Heerenveen bu adamı en az 20 milyon euroya satar nerden bulacak galatasaray? Sallanırda bu kadardamı sallanır

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adriano'dan daha gerçekçi bir hedef en azından..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Haber sallama değil bence NTV ciddi bir duyum aldığı zaman haberi yayınlar. Bizimkiler ne kadar teklif etti adamlar ne istedi bilemem ama adamlar bu oyuncuyu zor bırakır.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Adriano'dan daha gerçekçi bir hedef en azından..
    Dünyaca ünlü kulüpler birbirine girdi Afonso Alves için, muhteşem bir istatistik yakaladı, kısacası en az Adriano kadar zor bir transfer, ikisinin de zorluk derecesi aynı denebilir. Adriano'nun ismi, Afonso Alves'in performansı var, bu iki şey birbirini şu an için dengeliyor. Kötü bir Adriano (ama popüler), iyi bir Afonso Alves (ama formda), kulüpler hangisini tercih eder, orası soru işareti.

NTV yazdıysa inanırım, kesin bir duyum almadıktan sonra haber yapmıyorlar, boş konuşmuyorlar. Afonso Alves Galatasaray'a gelebilir, sırf NTV yazdığı için ihtimal veriyorum, başka bir haber sitesi veya gazete yazsa kesinlikle inanmazdım.

Nesil
    2006
    Yer

NTV Alfonso GS'ye gelecek diye bir şey dememiş ki?? Sadece ilgileniliyor demiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Dünyaca ünlü kulüpler birbirine girdi Afonso Alves için, muhteşem bir istatistik yakaladı, kısacası en az Adriano kadar zor bir transfer, ikisinin de zorluk derecesi aynı denebilir. Adriano'nun ismi, Afonso Alves'in performansı var, bu iki şey birbirini şu an için dengeliyor. Kötü bir Adriano (ama popüler), iyi bir Afonso Alves (ama formda), kulüpler hangisini tercih eder, orası soru işareti.

NTV yazdıysa inanırım, kesin bir duyum almadıktan sonra haber yapmıyorlar, boş konuşmuyorlar. Afonso Alves Galatasaray'a gelebilir, sırf NTV yazdığı için ihtimal veriyorum, başka bir haber sitesi veya gazete yazsa kesinlikle inanmazdım.
    Katılıyorum gerçekten Adriano kadar zor bi transfer.

Devreye büyük bir kulüp girmezse oyuncu Galatasaray'ı tercih edebilir.(böyle bir girişim varsa!) ama bizim takım onun parasını karşılayabilir mi? o biraz zor gibi 10-12 milyon'u gözden çıkarırdım ben o adam için ama takımı onu en az 15'e bırakır.

NTV de arada yanılıyor ama fotomaç gibi fanatik gibi hergün yeni bir isim yazmıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Devrede oLmak görüşmek başka o adamı transfer etmek başka.Herkes istediği isimLe görüşebiLir devreye girebiLir ama sonucunu getirebiLir mi oda beLLi değiL tabi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Afonso ile görüstügümüz adam dogru galiba.Cok iyiforvet gelirse türkiyede 30 gol yakın atar..ama almak zor 10 dan asagı vermezler..Grafite yakın gibi saanki o gelirse bile iş yapar..

bence grafite son tercihimiz olmalı yani daha iyilerine yönelmeliyiz diye düşünüyorum baktılar olmuyo en son grafite alsınlar... grafite iyi golcü gs de patlama yapar ama dediğim gibi son tercih olamlı...

Afonso Alves-Ümit Karan ikilisi Türkiye liglerinin gol rekorunu kırar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yalnız Türkiye ligini küçümsemeyin.Alfonso Hollanda liginde 34 gol atmış.En çok gol atılan lig.Kezman'da orada çok gol atıyordu.Hatta Türkiye'ye gelmeden önce buradada çok gol atatım diye düşündüğünü söyledi.Sonuç ortada.Ama adam yeteneklidir.Ona sözüm yok.Chelsea'nin istediği adama kötü demek yanlış olur zaten.Ben geleceğini sanmıyorum ama belli olmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Le Mans'nun baskani Grafite'yi birakmak istemiyormus. Bordeaux ve Monaco'da pesindeymisler. Le Mans Grafite için 8 milyon avro istiyor fakat su an kulübe hiçbir resmi teklif ulasmamis.

Bunlar..Le Mans baskani'nin açiklamalari.

Bu adam cok iyi dedigim gibi fizik gücü ve yırtılıcıgı var keske gelse..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Afonso Alves, iki agayinda kullana biliyor. Süper Free Kick atiyor, Adam geciyor ve bayaa hizli

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Afonso felaket hızlı.....Cok dikine gidebiliyor..

Nesil
    2006
    Yer

Mümkünse Alfonso'nun hızının anlaşılabildiği video koyabilir misiniz??

Mesaj Yetkileri