başarılar dilerim
başarılar dilerim
Serkan'in gecen sezonki vasat performansini göz önünde bulundurdum ve ayni sorunu yasamamak icin para kiydim sagbekin kralini getirdim
Tesekkürler
--
Trabzonspor Yurda döndü
Trabzonspor Ingiltere'de gecirdigi Hazirlik Kampindan döndü. Trabzon Havaalaninda Gazetecilerin sorularini yanitlayan Selim Aydin cogu maci yenilmelerine ragmen cok iyi bir kamp dönemi gecirdiklerini belirtti ve bu Hazirlik Kampinda en cok göze batan Futbolcunun Mustafa Keceli oldugunu söyledi.
Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu | Trabzonspor v Zilina
Trabzonspor sezonu Zilina maciyla acti. Kendisinden bekleneni yapan Simal Yildizi rakibini 4 golle maglup etti ve rövans maci icin cok büyük avantaj yakaladi. Öte yandan maci sedyeyle terk eden Serkan Aykut'un yaklasik 3 ay sahalardan uzak kalacagi bildirildi.
Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu | Zilina v Trabzonspor
Trabzonspor ilk macini 4:0 kazandigi 2. Ön Eleme Turunda rövans macinida zorlanmadan kazandi. Trabzonspor'un 3. Ön Eleme Turunda rakibi Iskocya'nin güclü ekibi Glasgow Rangers.
Trabzonspor 40 yasinda
2 Agustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor bugün 40. Kurulus Yil Dönümünü kutluyor. 40 yilia sayisiz kupa ve 6 Lig Sampiyonlugu sigdiran Simal Yildizi Teknik Direktör Selim Aydin'a göre bu sezon müzeye 2 kupa daha girecek. Öte yandan 40. Yil icin yapilan Kutlamaya Hülya Polat, Rafet El Roman, Volkan Konak, Fuat Saka, Ismail Türüt gibi ünlü sanatcilarin yani sira yer alti dünyasinin ünlü isimlerinde Polat Alemdar ve Kadir Inanir'da katildi.
![]()