1 ile 30 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen sene de yüzümüze tokat çarpan çok olmuştu ama pek birşey değişmemişti. Eleştirmek herkesin hakkı. Bunun iyi gün dostluğu ile alakası yok. Yanlışları gördüğümüzde söylemememiz gerekir bu mudur yani taraftarlık ? Göz göre göre Zico iyi teknik direktör,Deivid muhteşem bir oyuncu,Deniz ile Gattuso arasında pek fark yok, takım gol bölgesinde çok etkili mi dememiz gerekir gerçek taraftar olmak için.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Geçen sene de yüzümüze tokat çarpan çok olmuştu ama pek birşey değişmemişti. Eleştirmek herkesin hakkı. Bunun iyi gün dostluğu ile alakası yok. Yanlışları gördüğümüzde söylemememiz gerekir bu mudur yani taraftarlık ? Göz göre göre Zico iyi teknik direktör,Deivid muhteşem bir oyuncu,Deniz ile Gattuso arasında pek fark yok, takım gol bölgesinde çok etkili mi dememiz gerekir gerçek taraftar olmak için.
    benim sozum sana degil sen goruslerini basindan beri soyluyorsun.benim lafim bjk macini gorup bu takim ligi supurur deyip IBB macindan sonra bu takimdan ne koy olur ne kasaba diyenlere

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    benim sozum sana degil sen goruslerini basindan beri soyluyorsun.benim lafim bjk macini gorup bu takim ligi supurur deyip IBB macindan sonra bu takimdan ne koy olur ne kasaba diyenlere
    Gözümüz çok rahat boyanıyor. Mesela geçen sezon Zico'nun iyi olmamasına rağmen,takıma hiçbirşey katmamasına rağmen sırf Fenerbahçe şampiyon oldu diye takımda kalması gibi. Halbuki sezon başı parola neydi ? Avrupa, Sonuç ne ? Sadece Türkiye'de başarı. UEFA'daki iyi futbolda buna tuz,biber oldu ve Zico kaldı. Deivid gönderilir miydi,gönderilmez miydi orasını da bilemeyiz ama Beşiktaş maçında biraz koştu,biraz istekli oynadı Deivid takımda kaldı(tamamen buna bağlamıyorum) Belki Beşiktaş maçı da göz boyadı ve bir maçla zirvede olan Fenerbahçe diğer maçta yerin dibine girdi. Uzun lafın kısası çok çabuk gözümüz boyanıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Kura çekilip Anderlecht geldinde ben dedim FB eler bence... Kadro olarakta felan bence daha iyi... Ama ZiCo varken takımın başında insan 2hatta 3kere düşünüyor yahu... Umarım bu maçlarda önlem alır çok gzl galibiyetler alıp Gruplara kalırız...

Mesaj Yetkileri