Ochoa al Yunus.Olmadı Grohe.Kameni,Ustari,Gordon,Akinfeev paran yeter belki bunlara da![]()
Fenerbahce(Pes4ever)
Galatasaray(Yunusgs)
Kayserispor(Cekochan)
Ochoa al Yunus.Olmadı Grohe.Kameni,Ustari,Gordon,Akinfeev paran yeter belki bunlara da![]()
offf gruba bak işin coooook coooook zor.En iyi ihtimal 3.olursun o bile zor yani
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gökdeniz Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Trabzonsporun yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz'le 7.5 Mn karşılığında el sıkıştı.26 yaşındaki yıldız futbolcu eski takımındaki gibi 61 numaralı formayı giyecek.
Hakan Yakın'da Kanarya'da!
Fenerbahçe bu sezon 3 dalda da başarı için kadrosunu zengin tutmak istiyor.Son olarak Young Boys takımında forma gıyen Hakan Yakın ile 3 Mn karşılıgında anlastı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Başkanın yıldız oyuncu ıstegı hakan yakın ı alınca son buldu![]()
Fenerbahçe'nin grupa bakGeçmiş olsun
![]()
Sagol Kerem.3. Olsak iyi hiç diilse uefada bi şeyler yapalım
Off Eren o ne grup öyle?
Mantığım dördüncü,kalbim 3.cü olursun diyor![]()
grup gerçekten zorDeplasmanlardan 1 puan koparırsan bu iş tamamdır... Yunus elemen kötü olmuş yahu...
I'm back...
Malesef kalece Mondi yoktu Aykutta sakattı Fevzi ancak bu kadar yapabildi hedefımız uefa kupasını kaldırmak Mustafa
Bence Barça oyunda çok kötü grupta o kadar abartılmamalı Chelseaye iki maç yenildi zatenBarçayı kendi evinde yenip deplasmanda beraberlik diğer rakibinide iki maçta yenerse gruptan çıkar..Glatasaraya gelince keşke elenmeseydi
kasasına dolu para gelecekti..Sağılk olsun..
İşte tek neden kalecilerımız olsaydı turu gececegımızden emındım ama hedef uefa kupasını 2.kez almak
Ahh ahh ben erken elenseydim bırakmazdım UEFA Kupasını kimseyeSeneye artık
![]()
Mert Msn ye gel de baslayalım oyuna
Turkcell Süper Lig 4.Hafta Sonuçları birazdan
TSL.4.HAFTA
Takımımız artık toparlandı ve artık hedefımız her kulvarda basarı.
VE PUAN DURUMU:
Eren Yıldırım ıse su yorumu yaptı mactan sonra:
O kadar bastırmamıza ragmen son dakıka da 3 puanımız gıttı.mac bızım hakkımızdı.dedi
NOT:KAYSERİSPORUN MACINI BAS ANTRENORU OYNAMISTIR.MERT MSN DE OLMADIGI ICIN BAS ANTRENORU YAPMISTIR MACI.
sol beke marcelo yu alın ama uzun bi anlaşma yapın 5 yıl falan sora hemen gidere büük bi takıma
Yunus, Antep galibiyeti güzel
Beşiktaş şampiyon olur![]()
Manisa 1. olur bence![]()
Evet şampiyon Galatasaray olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE BOMBA AKINFEEV GALATASARAYDA
Büyük ugraslarımız sonucunda Songu Bayerne satıp Akınfeevi 24mn ytl ye takımımıza kattık gelecegın bana gore en ıyı kalecısı kendısı.Akınfeev ıse verdıgı demecte soyle konustu:
AKINFEEV:Galatasaray cok buyuk bır kulup ve bende once formayı kapmak ve hıc cıkarmamak ıstıyorum ınsallah tum kupaları alacagız.dedi
ARTIK KALEMIZ EMIN ELLERDE
hakkaten adı gibi süper bi lig oluoo bea aa takip edicem sizi akınfeev de bomba transfer ama şampiyon fenerbahçehe bide kayseri maçlarını artık antrönere bırakın
![]()
Akinfeev lokum transfer
Turkcell Süper Lig 5.Hafta Maç Programında
Fenerbahçe seyircisinın onünde Kayseri Erciyes,
Kayserispor da transfer döneminin en etkili takımı olan Galatasaray'ı evinde ağırlıyor.
Sonuçlar birazdan
kayseriii kazansın!!!
1-1 berabere biter![]()
Galatasaray alir