Adam Polat hakkında istediğini düşünür..
Para her kapıyı acmaz bazı oyuncular vardır ki para için değil başarı için oynar.Kone imkansız transfer bence adam gelmek istemedi bi kere bi daha ikna edebileceğinizi sanmıyorum ben.Adnan Polat bosu bosuna gitmez diyorsun gülünecek birşey yok diyorsun bence cok gülünecek şey var.Adnan Polat'ta sihirli adam heralde Kerem'in dediği gibi
)
Ben ne dedim şimdi........
1-Adnanm polat bosu bosuna bir trnasfer için avrupaya gitmez...Ha belki kone için degilde Alvez için gitmişdir
2-Biraz Gs tvde Paf takımı macı vardı hemde canlı bütün yönetim macı izliyordu birtek Adnan polat yoktu....Macı izleyen varsa cıksın konussun..
Buyrun Psv forumu
http://forum.psv.nl/cgi-bin/ultimate...c&f=4&t=000651
Evet Adnan Polat yoktu.Başkan bile izliyordu maçı o yoktu düşünün yanii...
Beyler PSV resmi Sitesinin formu:
http://forum.psv.nl/cgi-bin/ultimate...c&f=4&t=000651
Her gittiğ transferi bitirirmi yani bu Adnan Polat o zaman İspanya'ya gidio neden Baptista'yı almadı.
Bide o forumda 20 milyon euro lafı gecıyor Kone'nın bonservis bedelimi bu?
O senin düşüncen bence imkansız transfer adam gelmek istemıyorum dedi reddetti Gs'yi karar değiştirip geliceğini düşünmüyorum.
ne anladık forumdan?![]()
arkadaslar bence kone türkiyeye gelebilir çünkü emrahın verdiği psv forumuna baktım adamlar psv kadrolarını falan oluşturmuşlar kone yi koyamışlar ilk 11 ine bence bu iş olabilir biz hollanda basınından iyi bilemeyiz ama onlar birseyler biliyorlar heralde ki koymuyorlar kadroya kone'yi
Arkadasım şimdi kim burda kone kesin geliyor dedi....Siz gelin güvey olmayın.Sadece adnan polat gitti ise iş biter dedik.nouda saka ıle karısık biz kesin gözüyle bakmadık sacmalamayın..Hollandalılar bile onu kadrolarındansılmıs![]()
Beyler forumda 20.000.000€ dan bahsediyolar![]()
Bence bu başka bir Kone..![]()
Belki Baky Kone'ye gitmiştir
Ama o da iyi adam![]()
Arkadasalr kone için gittigi kesinmi.......belki alvez için gitti..Dalga gecmeleri bırakın.Biz diger konularda kimse ile dalga gecmıyoruz..Lütfen dikkat edin..
beyler bırde şu var.dün oynanan hollanda süper kupasında psvde kone ilk 18de yoktu.
'Adnan Polat gittiyse bu iş biter'.Sen ne anlıyorsun bundan.Neden Postiga için gidecek hali yok.Postiga kötü futbolcu mu.Belki Afonso Alves için gitti.Ayrıca beni fanatizmle suçlayan sen misin.Kone'nin Galatasaray'a gelceğine inanıyorsun.Beşiktaş transfer haberlerinde 'Beşiktaş Maxi Lopez'i alamaz' diyorsun.Bjk-Sheriff maçı zayıf bir takım karşısında Beşiktaş'ın işi çok zor diyorsun.Grafite gibi adamı Galatasaray'a gelme ihtimali var diye dünya starı yapıyorsunuz.Sonra da bize fanatik diyorsunuz ya helal olsun valla.
maçtan sonra belkı acıklayabılırler
Haber yalan olabilir.. Kone Gineli değil Fildişi Sahilli diye biliyorum ben...
Ama inşallah doğrudur belki yanlışlıkla öyle yazmışlardır![]()
Allahım ya yapılan habere bak..
Kone; Gineli meğer ? :s
Beyler Gazete Manşetlerini süsleyen haberler için KALP KIRMAYA değmez. Lütfen Saygı & Sevgi Çerçevesinde yorum yapın.!
beyler az önce ntv spor haberlerını ızledım.olimpiyat stadına baglandılar ve bır tane spor yazarı adını bılmıyom transfer hakkında bır soru soruldu oda aynen soyle dedı : adnan polat bugun haldun üstünelın yanına avrupaya gıttı.öncelık olarak koneyle ılgılenıliyomus.ve aşama kaydedılmıs bu transfede.bu aksam yada yarın netlesecekmıs.
ben heycanlanmaya basladım.bu arada soylemeyı unuttum 2 forvet transferı olcakmıs.1 tanede baska mevkiiye alıncakmıs