1 ile 30 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Anderlecht zorlanmadan eleyecektir..

ivan Misafir

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Anderlecht kolay geçer turu...
    Quote Originally Posted by JameSawyer View Post
    Sorun kökte..

Lugano ve Alex hiçbirşeyi değiştirmez..
    Quote Originally Posted by JameSawyer View Post
    Anderlecht zorlanmadan eleyecektir..

bu kadarda renginizi belli etmeyin yaa ayıp artk...şimdi ben ne yapıormmm diyeceksiniz JameSawyer akşam üzeri 1 mesajın daha tahrik ediciydi siteye yeni kayıt olmşsn kimseyi tahrik etme senin yüzünden ceza almak istemiorm!

Fenerbahçe Anderlechte kök söktürecek bu takım öylee sizin dediğiniz gibi fos takım değil Geçen senenin şampiyonu sene başındada en önemli rakibinden birini yenerek kupayı aldı....

Kaç kere anderlecht maçı izlediniz onuda çok merak ediorm

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Quote Originally Posted by ivan View Post
    bu kadarda renginizi belli etmeyin yaa ayıp artk...şimdi ben ne yapıormmm diyeceksiniz JameSawyer akşam üzeri 1 mesajın daha tahrik ediciydi siteye yeni kayıt olmşsn kimseyi tahrik etme senin yüzünden ceza almak istemiorm!

Fenerbahçe Anderlechte kök söktürecek bu takım öylee sizin dediğiniz gibi fos takım değil Geçen senenin şampiyonu sene başındada en önemli rakibinden birini yenerek kupayı aldı....

Kaç kere anderlecht maçı izlediniz onuda çok merak ediorm
    Bunları biz değil Zico söylüyor arkadaşım.Kim kime kök söktürecek?Zico'mu, Deivid mi?, Edu' mu?

Halen daha neye dayanrak umutlanıyorsun anlamıyorum.Karşında Anderlecht var iyi bir takım değil diyelim.Başarılı da değil..

Ama sen nesin ki, Avrupa'Da çeyrek final veya yarı final mi oynuyorsun her yıl?Kupa mı kazandın? Gruplarda başarı mı yaptın?

Neyine güvenerek Anderlechti küçümsüyorsun..

Mesaj Yetkileri