1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ve Aruna Kone Galatasaray'da

Galatasaray Lincoln'den sonra ikinci büyük bombayı da patlattı.

Sarı kırmızılı ekip uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Aruna Kone hakkında birçok gazetede haberler çıkmaya başladı. Galatasaray kafilesini Hollanda'da izleyen Sonsayfa yılın transferinin ayrıntılarını ele geçirmeyi başardı.

İşte gerçekler:

Sarı kırmızılı ekip önce PSV Eindhoven'le irtibata geçti. 14 milyon Euro isteyen kulübü 10 milyon Euro civarı bir paraya ikna eden yöneticiler asıl sorunun Kone olduğunu biliyorlardı ve hazırlıklara tam gaz başladılar. Çünkü Kone daha önce Shaktar Donekts'in kulübüne önerdiği 20 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti.

Başlangıçta teklifi ciddiye bile almayan ve Hollanda basınına PSV Eindhoven'den daha büyük bir kulübe gitmek istediğini söyleyen Fildişi Sahilli oyuncu, Adnan Polat ve ekibinin operasyonuyla ablukaya alındı ve Galatasaray'ın PSV'den daha büyük bir takım olduğunu ikna ederek anlaşmaya kesin olarak vardı.
    Daha önce kulübüyle anlaşan sarı kırmızılılar aradaki ufak pürüzleri de giderip Aruna Kone'yi yarın akşam havaalanına indirecek.
    Kaynak: Sonsayfa..

Sunuda belirtim Kone Uefakupası ılk macında oynayabilir tabi maca 24 saat kalana kadar listeye ekletirsen ama bence ilk macta oynamaz.Rövans macında oynar büyük ihtimalle..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Adnan Polat ve ekibinin operasyonuyla ablukaya alındı ve Galatasaray'ın PSV'den daha büyük bir takım olduğunu ikna ederek anlaşmaya kesin olarak vardı
    burası olmamıs arkadaşlar..ben de koyu gs liyim ama burası olmamıs..objektif habercilik yapmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    burası olmamıs arkadaşlar..ben de koyu gs liyim ama burası olmamıs..objektif habercilik yapmak lazım
    +1.
    Şu anda bende bunu alıntı yapıp koycaktım burası gercektende hiç objektif değil.

Mesaj Yetkileri