Gazetede çıkan haberlere ben de inanmadım ama NTV spor haberlerinde söylendi doğruluk payı olabilir bakalım herhangi bi açıklama gelecekmi.
Gazetede çıkan haberlere ben de inanmadım ama NTV spor haberlerinde söylendi doğruluk payı olabilir bakalım herhangi bi açıklama gelecekmi.
beyler psvnın formunda bakın ne buldum.birisi aynen boyle yazmıs
Kone is now a GALATASARAY player
I love u Kone
I love u Kone
He will become a Superstar @ Galatasaray
Galatasaray is the best team in Europe
UEFA CUP WINNER 2000
SUPER CUP WINNER AGAINST REAL MADRID 2000
---------------Orkun-----------
Sabri---SONG--------Servet-----Volkan
Barış----------Lınderoth-----Arda
-------------Lıncoln---------
-----Hakan Sukur------AROUNE KONE----
we will aproach daniel alves too
WELCOME TO THE HELL
http://forum.psv.nl/cgi-bin/ultimate...4&t=000651&p=4
Bunu yazan besbelli bir Galatasaray'lı Türk taraftar..
Galatasaaray lı biri yazmıs bunu ve Daniel Alves yazmıs![]()
Sponsor bulunur Kone gibi oyuncuya Sponsor bulmak kolay olur da böyle giderse takımın çoğu oyuncusu sponsorlardan olacak![]()
Koné'yi almak için o kadar parayı da ayarlasınlar artık.
Koné gibi topçu için sponsorlar bulunur gibime geliyor..
Kendinize gelin biraz. Burası kıraathane değil !
ya transferı oğrenmek için avrupa basını takıp etmeye n gerek var
bzm turkLerde atıo saLLıo faLan ama sağLam kaynk oLanLarda var
lıncoLn ıcınde oLe dıoLardı ama noLdu
kone'den bahsedıoz ronaLdinho,beckham qibi bahsetmeye gerek yok
sponsor buLuruz bı sekıLde onuda ıkna edrsek neden oLmasın
Kone Ne zaman Havalimanına iner o zaman İnanırım. Serhat mış Maraton muş hepsi hikaye
Haldun üstünel 1 haftadan beri almanyada menejeri ile görüsüyordu.Dün gece adnan polatta gitti işi bitirdiler hollandaya gectiler orda imza atılcak...tekrar söylüyorum 10 sayfa geriden okuyarak gel....
Galatasaray'da Kone son virajda
Galatasaray'da Kone transferi bitti, bitiyor. Feldkamp'ın ısrarla istediği golcü oyuncu için Başkan Yardımcısı Polat, son noktayı koymak için Hollanda'nın yolunu tuttu...
Galatasaray’ın transfer gündeminin ilk sırasında yer alan PSV Eindhoven’ın Fildişili golcüsü Aruna Kone konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği genç yıldız ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, Kone’nin kulübü PSV’yi ikna etmek için girişimlerini sürdürüyor.
Hollanda’da görüşmeleri devam ettiren yönetici Haldun Üstünel’den gelen olumlu haberler üzerine dün Sarı-Kırmızılılar transferdeki son hamlesini yaptı.
Şimdi sıcak bakıyor
Tıpkı Lincoln’de olduğu gibi sona yaklaşan transferi noktalamak için Başkan Yardımcısı Adnan Polat olaya el koydu.
Polat, dün sabah saatlerinde Hollanda’da bulunan yönetici Haldun Üstünel’in yanına gitti ve PSV Eindhoven kulübünün kapısını çaldı.
Daha önce “Eğer PSV’den ayrılacaksam, çok daha büyük bir kulübe gitmek isterim” diyen Fildişili futbolcu, Galatasaray’ın cazip teklifi üzerine Türkiye’ye gelebileceğinin sinyallerini vermişti.
Arouna Kone kimdir?
Doğum yeri: Fildişi Sahilleri
Doğum tarihi: 11 Kasım 1983
Boy: 1.82 cm
Kilo: 85
Pozisyon: Forvet
Takımı: PSV (52 maçta 21 gol)
Oynadığı Takımlar: Lierse (32 maç 11 gol), Roda (63 maç 28 gol)
Milli Takım: 25 maç 7 gol
Transfer haberleri ile alakalı konuşacaksanız buyrun. Yok niyetiniz tartışmak ise bunu forum dışında yapın. Bundan sonra uyarmadan ceza sistemini kullanacağım.
Konu açıldı. Lütfen biraz daha dikkatli olunuz arkadaşlar.
Kone gelirse Lincoln'ü de gölgede bırakır, şahsen bana göre dünyanın en iyi Fast Striker'larından. İnşallah dedikleriniz gerçeği yansıtır da Kone'yi Galatasaray'ımızda seyretme zevkine varırız. Görünene göre de çok büyük ihtimal Kone bizde...
Kone gelicek sanırım bugün Lig tv'de öyle izledim gelirse Galatasaray bu senenin en akıllı transferlerini yapmış olur.Kone'nin yanında afonso Alves ile de ilgileniyormuş
Kone'nin Galatasaray' gelmemesi için hiç bir sebep yok.. Bu transfer gerçekleşirse bırakın Lincoln'ü Carlos'u bile gölgede bırakır bana göre.. Bu yaştaki iyi bir oyuncuyu getirmek kolay iş değil..
Kanaltürk , Lig Tv , Kanal 1 ve Fox
Bu 4 kanal da aynı şeyi söylediler dün akşam: aldığımız istihbarata göre Galatasaray Kone ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
İki tane yabancı forvet gelecek.Caruscada gidince sag bek gelir..
Aroune KONE ... Bu ismi turkiyede durdurabilcek defans oyuncusu tanimiyorum ...
ntv de de söyledi alındı diye
Kone'yi sanırım Adnan Polat AJAX maçında oynatmamış.Dün gece Adnan Szegin "Polat Almanya'ya transfer görüşmesi için gitti. İstediğimiz adamlar belli artık, son dakika transfei yapmıyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cuma gününe kadar İstanbul'a getirilecek ve imza attırılacak.
Ödenen bonservis 9 milyon € belirli bir miktar peşinat + 2 yıl taksitle ödenecek.
Kendisi PSV'de aldığı paranın 2 katını alacak.. Toplam maliyet 20 milyon €'ya yakın..
Ertan ben hepsini koydum.....Almanyadan Hollandaya gectiler coktan...
Kone yav, inanması güç.. Havaalanına çok büyük zarar gelcek, bu transfer gerçekleşirse.. Yıkar bizimkiler valla..![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QXS64MHh_ls[/YOUTUBE]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Attığı gollerin(bze attıkları hariç.) hepsi çok güzel.
Hayırlı olsun.
KONE
KONE
KONE.