Livorno pekte zor rakip değil elersin diye düşünüyorum..
Livorno pekte zor rakip değil elersin diye düşünüyorum..
Bence de çok zor değil.Elersin kanımca.
Liverno'yu elerssin![]()
Livorno rakip olamaz sana Berk.Senden 2 maçtada galibiyet bekliyorum.![]()
Bence de elersin![]()
elersin yaa güzel gidiyorsun..
Nerdesin Berk yeni maçları bekliyoruz..
Bundesliga 17.Hafta
İlk yarının son maçında ligin güçlü ekiplerinden Hamburg ile karşılaştık.İki kez yenik düştüğümüz maçta beraberliği yakaladık ancak son dakikalarda kaçan penaltı bizi kahretti..
Bundesliga 18.Hafta
İkinci yarının ilk maçında rakip Frankfurt'tu.Kolay bir maç beklerken galibiyet golünü son dakikada bulduk..
Bundesliga 19.Hafta
Deplasmanda karşılaştığımız karşılaştığımız Aachen'ı Frei'nin golleriyle mağlup ettik..
Bundesliga 20.Hafta
Evimizde karşılaştığımız Hannover'i Elano'nun son dakika golüyle mağlup ettik.Son maçlarda son dakikalarda attığımız goller bize hayat veriyordu..
Bundesliga 21.Hafta
21.Haftada rakibimiz Leverkusen'di.Maçın tamamında üstün oynamamıza rağmen 83'te Leverkusen'in golüne engel olamadık ve bu sefer kendi silahımızla vurulduk..
Bundesliga 22.Hafta
Leverkusen kaybından sonra Iduna Park'ta Gladbach'ı konuk ettik.Maçı golücümüz Frei'nin golüyle 1-0 kazandık.Son maçlarda iyi oyunumuza rağmen gol bulmakta biraz zorlanıyoruz..
22.Hafta Sonunda Puan Durumu
UEFA Kupası 1.Tur İlk Maçı | Dortmund Livorno
UEFA Kupası 1.Tur Rövanş Maçı | Livorno-Dortmund
Livorno'yu deplasman gol averajı ile saf dışı bıraktık.Rahat kazanmayı beklerken bir hayli zorlanmıştık ama turu geçmiştik..
UEFA Kupası 2.Tur Kuraları | Dortmund vs Berlin
2.turda karşımıza yine Almanya'dan Hertha Berlin çıkmıştı.Berlin'le fikstür gereği 1 haftada 3 maç yapacaktık.Bu gerçekten çok ilginç olacaktı.Turu geçeceğimize inanıyorum çünkü Berlin'i iyi tanıyoruz ve bizi zorlayacak bir ekip değiller..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Livorno yu elemişsin tebrikler... H.Belin'ide elerisn bence Ligde de çok iyi gidiyorsun başarılar...
H.Berlin de kolay.Ligde de süper gidiyorsun...
Öncelikle tebrikler.Bence Hertha Berlin Livorno'dan daha kolayDevamını bekliyoruz...
Berline 5 Atarsin Artik
Berlini kolay geçersin.
Ligde de mükemmel gidiyor![]()
dortmund sevdıgım bır takım umarım basarılı olursun kruska yı ıyı ızle genc ve yeteneklı bır oyuncu ona sans ver derım ben
Berlin'i elersin!
grup zor ama bence geçersin
3 gol en az..
Trabzonspor ve Bremen maceralarımdan sonra yeni bir takım arayışına girdim.İlk önce ligi belirlemeliydim ve heyecan dolu bir lig olmalıydı.Son zamanlarda Almanya Ligi'ne merak sarmıştım ve yine Bundesliga'da başlamaya karar verdim.Seçeceğim takım taraftarıyla bütünleşen,mazisi başarılarla dolu bir kulüp olmalıydı ve bu takım Dortmund'du.Westfalen bölgesi takımlarından Dortmund son yıllarda başarısız sonuçlar alıyordu ve bu duruma daha fazla dayanamayıp Dortmund'un başına geçmeye karar verdim..
Muhteşem Stadyumumuz | Signal Iduna Park
Muhteşem Taraftarımız
[SIGPIC][/SIGPIC]
mazisi olan bi klüp seçmişsin Berk umarım eski günlerine döndürürsün Dortmund'u..
cok güzelde takımın renkleri güzel deil![]()
başarılar...
başarılar... Altyapıdaki Njambe yi biraz geliştirmeye bak iyi birşeyler olabilir en azından yedek olarak![]()
Avrupa'nın en çok taraftar ortalamasına oynayan klübünü seçmişsinBaşarılar...
Yine çok güzel bir kariyer olacağına eminim Berk.Başarılar Dilerim,takipçinim.
Şimdi şöyle bişey var.Borussia Dortmund Avrupa'da Barcelona'dan sonra en yüksek ortalamaya oynayan kulüptür.Barcelona'nın ortalama izleyicisi 73.225 iken Dortmund'un ki 72.625.Ama bu rakamlar her sene değişebiliyor.Bi sene Barça oluyor bi sene Dortmund..
Transferleri yakında koyacağım..
[SIGPIC][/SIGPIC]
55 Milyon bütçe var.
Süper takım yaparsın bence.
Jo'yu alırsan fırtına gibi eser..
Frei çok gol kaçırıyor.
Amoah da işini görmez hedeflerin büyük olduğu için.
Bir forvet daha alırsan iyi olur bunları gönderince..
Kolayg elsin takipçinim..