Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Sivasspor
-
Berabere biter
-
13.Ağustos.2007, 16:03
bjk4ever Medeniyetten bahsediyosun ama senin stadinda bir insan hayatini kaybetti stadinizda siLah buLunduruyosunuz Konusmaya haKkin yoq eger medeniyet buysa allah gostermesin o oLay avni akerde olsa tamam hemen baslatilirdi karalama kampanyasi flas flaf fLas hemen alt yazilar gecerdi ozel kanallardan trabzonda kan siddet buyuk oLay diye !! Ise bak ya meydan Dayagi die foto koyuyor FANATIK gazatesi oysaki orda saldiran sivasLi futbolcular !! HA Birde BJKLi ark diyormusKi BIZIM RAKIBIMIZ DEGILSINIZ !! Prd siz Kimsiniz SERI A dami oynuyorsunuz daha gecen sene 2 mACi da kaybettiniz Bize Kim sizin rakibiniz ARSENEL CHELSEA Mi !! Ya kusura bakmayin ama cok bos konusuyorsunuz ! oLayin ozeti soyLe Maci 90 dakka izLediginizide sanmiyorum Eger izleseniz sivasLi oyuncuLarin mac icinde tekmelerini ve aptaLca girilen pozisyonlari gorebiLirsiniz Muhammed Gurbanov Musa aydin oLsun eger hakem bunLara sari kart gosterebiLseydi oyun sertLesmezdi !!
2. oLarak dakika 92 oLmus biticek mac sivas serbest vurus kuLlancak ee tmm yahu aYman faul yapti itiraz etmedi sen nie kuLlanmiosun serbest vurusunu derdin Ne !! Nie karistiriosun ortaLigi !! Eger o serbest vurus zamaninda kuLlansa bu oLayda meydana geLmicekti !! Ama amaclari tribunLeri tahrik etmekti bunuda basardiLar ! SevgiLi sivasLi futboLcular ayni oyunLari Inonu Kadikoydede YapabiLceklermi !! Tabi 3-4 Kirmizi kart gormezLerse ! Konusmasini biLmeyen Mehmet yiLdiz oyle sacmaLiyorki dun gece Trt de neymis yensek eger staddan nasi cikcaktik uLan bu taraftr seni aLkisladi iyi oynayinca !! Gecen sene o kada mac yeniLdik avni aker de kim sahaya indi futboLcu dovdu !! FutboLCularim darbe aldi diyen sIvas baskani bunlari ben niye goremiyorum acaba Yahu vuran sizin oyunculariniz masallah boksor gbi yetismisler muhammed ve Musa aydinin attigi yumrukLara Kim ne dicek !! Tamam Trabzonun Puani siLinsin hatta 10 mac ceza aLsin sizlerde Bi yerlerinize kina yakIn !!
Mesaj Yetkileri