Yasin,Kemal,Colin Kazım,Semih as takımda oynamalı
Yasin,Kemal,Colin Kazım,Semih as takımda oynamalı
Katılıyorum sana.Sagda Colin,forvet Semih-Kezman.Deniz yerinede Kemal şans bulmalı.
Ben hiç rastlamadım, rastlayan da var mı bilmiyorum? 3 gün arayla 2 resmi maç ve oyuncuşar tamamen farklı. Bu şekilde fmde yapardım ben, gerçek hayatta görmek de bu güneymiş.
Bu takımı çıkartıp, üstüne galip de gelen Zico, uzunca bir süre rahat edecektir. Maçtan sonra Alex, Kezman Tümer'i 18'e bir rahatsızlıkları olduğu için mi almadınız sorunsuna kesinlikle hayır, tamamen benim tercihim, rahatsızlıkları yok dedi.
Erken gol bulmamız sahaya çıkan oyuncuları da rahatlattı. Gökhan'ı beğenmedim, pek etkili değildi, Kazım ilk devre istediklerini yapamadı, Can desen artık oynamasın diye dua ediyoruz.
Ali Bilgin birşeyler yapmak istedi ama çok topla oynuyor ve sonunda kaptırıyor. Daha basit oynarsa daha yararlı olacaktır. Kazım ikinci devre iyi oynadı bence. Beklenmedik anda çalımlar attı, sağ tarafı iyi kullandı. Deivid yerine 11'de olmalı.
Selçuk'u Deniz'e tercih ederim. Artık 11 oyuncusu olmalı, şanssız Kemal'in artık son şansı, bu sezon da takıma giremezse seneye Fenerbahçe'de olmaz. Onu da beğendim ama yorulunca oyundan düştü.
Vederson pek sırıtmadı, görevini yaptı, Uğur Boral çabalıyor ama daha çok aklını kullanıp oynamalı. Fenerbahçe dün kumar oynadı ve kazandı. Sadece 3 puan değil daha birçok şey kazandı. Temennim bu maçta oynayan oyunculardan birkaçının as kadroya girmeleri. Devamı gelmeli bu operasyonun.
Uğur Yıldırım dedik, ilk yarı etkili olabilecek 3 frikik kullandı ve hiç birinde başarılı olamadı. Gözümüzde fazla büyütmüşüz onu. Gaziantep çok hata yaptı, Semih tek başına o defansı dağıtmayı başardı. Belki de Fenerbahçe'nin bu kadroyla çıkması onları da etkiledi, attıkları gol çok güzeldi gerçekten.
Artık Zico'dan as takımda değişiklik yapmasını bekliyoruz, elindeki kadro gerçekten çok iyi, bundan maksimum verim almayı başarır umarım.(Pek sanmıyorum ama...)
"YÜCE ATATÜRK"
Zico yedekleri oynattı ama bakalım ileride aslarla yedekleri iyi karabilecek mi? Bu konuda meslektaşı Ertuğrul Sağlam'ı örnek alabilir.
bu arada kim stayjer, kayseri gibi dunyada turkler haric kimsenin tanimadigi mi yoksa antrenorluk yillari olsun, milli takim calistirmis bir takim olsun oyle de boylede kupalar kazandirmis JAPAN'a ve dunya kupalarina sokmus olsun!!!
kims stayjer? ertugrul saglam mi? ZICO mu?
su medya varya? hep aklimizi bulandiriyor!!!
Zico'nun futbol bilgisinden şüphe ediyorum.O kadar adam alındı.Bir tek R.Carlos'u oynatıyor ilk 11'de.Sağ kanata 3 tane adam alındı.(Kazım-Gökhan-Ali) Hiç biri oynamıyor sağ tarafta Deivid oynuyor.Oyunu okuyamıyor.Gerekli değişiklikleri yapamıyor.Takımı motive edemiyor.(Geçen sezon Fb yönetimi son haftlar için takıma bir mentör aldı.) Ayrıca hiç rakiplerini analiz ettiğinide sanmıyorum.Ama Ertuğrul hoca Zico'dan kat kat daha iyi bir hoca.Bu benim fikrim.
keşke anderlecht maçından sonra açsaydın neyse fenerin rahat galip geleceğine inanıyorum
Zaten anderlecht maçı ile ilgili bir konu var
Fenerbahçe kazanır...
Anderlecht maçından sonra ancak kesin bir yorum yapabilirim.
Önce bir avrupa macları bitsin arkadaslar ne bu acele![]()
tahminleride yapınca yorumlar gelir sandım açtım neyse 2 gün sonra gerekli yorumlar gelir
Fenerbahçe alır bana göre.Uğur Yıldırımı merak ediyorum![]()
Hafta 2 yahu 1 değil.. TSL 2. Haftadayız beyler uyanın![]()
yaw düzelltm başğlığın içine girince 2 ama dışarıdan 1 gözüküyor birde moderatörler ilgilense![]()
Fenerbahçe'den bir puan kaybı daha bekliyoruz.
So what?
Saike
Fener alır..
İBB maçındaki gibi oynarlarsa zor.