Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 200 arası toplam 200 sonuç

Konu: TSL 2.Hafta | Fenerbahçe - Gaziantepspor

Yasin,Kemal,Colin Kazım,Semih as takımda oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum sana.Sagda Colin,forvet Semih-Kezman.Deniz yerinede Kemal şans bulmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben hiç rastlamadım, rastlayan da var mı bilmiyorum? 3 gün arayla 2 resmi maç ve oyuncuşar tamamen farklı. Bu şekilde fmde yapardım ben, gerçek hayatta görmek de bu güneymiş.

Bu takımı çıkartıp, üstüne galip de gelen Zico, uzunca bir süre rahat edecektir. Maçtan sonra Alex, Kezman Tümer'i 18'e bir rahatsızlıkları olduğu için mi almadınız sorunsuna kesinlikle hayır, tamamen benim tercihim, rahatsızlıkları yok dedi.

Erken gol bulmamız sahaya çıkan oyuncuları da rahatlattı. Gökhan'ı beğenmedim, pek etkili değildi, Kazım ilk devre istediklerini yapamadı, Can desen artık oynamasın diye dua ediyoruz.

Ali Bilgin birşeyler yapmak istedi ama çok topla oynuyor ve sonunda kaptırıyor. Daha basit oynarsa daha yararlı olacaktır. Kazım ikinci devre iyi oynadı bence. Beklenmedik anda çalımlar attı, sağ tarafı iyi kullandı. Deivid yerine 11'de olmalı.

Selçuk'u Deniz'e tercih ederim. Artık 11 oyuncusu olmalı, şanssız Kemal'in artık son şansı, bu sezon da takıma giremezse seneye Fenerbahçe'de olmaz. Onu da beğendim ama yorulunca oyundan düştü.

Vederson pek sırıtmadı, görevini yaptı, Uğur Boral çabalıyor ama daha çok aklını kullanıp oynamalı. Fenerbahçe dün kumar oynadı ve kazandı. Sadece 3 puan değil daha birçok şey kazandı. Temennim bu maçta oynayan oyunculardan birkaçının as kadroya girmeleri. Devamı gelmeli bu operasyonun.

Uğur Yıldırım dedik, ilk yarı etkili olabilecek 3 frikik kullandı ve hiç birinde başarılı olamadı. Gözümüzde fazla büyütmüşüz onu. Gaziantep çok hata yaptı, Semih tek başına o defansı dağıtmayı başardı. Belki de Fenerbahçe'nin bu kadroyla çıkması onları da etkiledi, attıkları gol çok güzeldi gerçekten.

Artık Zico'dan as takımda değişiklik yapmasını bekliyoruz, elindeki kadro gerçekten çok iyi, bundan maksimum verim almayı başarır umarım.(Pek sanmıyorum ama...)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zico yedekleri oynattı ama bakalım ileride aslarla yedekleri iyi karabilecek mi? Bu konuda meslektaşı Ertuğrul Sağlam'ı örnek alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

bu arada kim stayjer, kayseri gibi dunyada turkler haric kimsenin tanimadigi mi yoksa antrenorluk yillari olsun, milli takim calistirmis bir takim olsun oyle de boylede kupalar kazandirmis JAPAN'a ve dunya kupalarina sokmus olsun!!!

kims stayjer? ertugrul saglam mi? ZICO mu?
    su medya varya? hep aklimizi bulandiriyor!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zico'nun futbol bilgisinden şüphe ediyorum.O kadar adam alındı.Bir tek R.Carlos'u oynatıyor ilk 11'de.Sağ kanata 3 tane adam alındı.(Kazım-Gökhan-Ali) Hiç biri oynamıyor sağ tarafta Deivid oynuyor.Oyunu okuyamıyor.Gerekli değişiklikleri yapamıyor.Takımı motive edemiyor.(Geçen sezon Fb yönetimi son haftlar için takıma bir mentör aldı.) Ayrıca hiç rakiplerini analiz ettiğinide sanmıyorum.Ama Ertuğrul hoca Zico'dan kat kat daha iyi bir hoca.Bu benim fikrim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default TSL 2.Hafta | Fenerbahçe - Gaziantepspor

-

Yer : Şükrüsaraçoğlu
    Tarih: 19.08.2007

Fenerbahçenin çıkışa geçebileceği bir maç ...Anderlecht maçı sonrası önemli bir maç ... görüşleriniz ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

keşke anderlecht maçından sonra açsaydın neyse fenerin rahat galip geleceğine inanıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten anderlecht maçı ile ilgili bir konu var

Fenerbahçe kazanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Anderlecht maçından sonra ancak kesin bir yorum yapabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Önce bir avrupa macları bitsin arkadaslar ne bu acele

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Zaten anderlecht maçı ile ilgili bir konu var
    yok o yüzden değilde o maçtan sonra daha sağlıklı bir yorum yapılabilir o yüzden söyledim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tahminleride yapınca yorumlar gelir sandım açtım neyse 2 gün sonra gerekli yorumlar gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe alır bana göre.Uğur Yıldırımı merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hafta 2 yahu 1 değil.. TSL 2. Haftadayız beyler uyanın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw düzelltm başğlığın içine girince 2 ama dışarıdan 1 gözüküyor birde moderatörler ilgilense

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'den bir puan kaybı daha bekliyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fener alır..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İBB maçındaki gibi oynarlarsa zor.