Antep iyi transfer yapti, gecen seneki gibi olmadiklari kesin. FB yorgun donecek ve cumartesi oynayacak ustelik, zorlanabilir bence.
Antep iyi transfer yapti, gecen seneki gibi olmadiklari kesin. FB yorgun donecek ve cumartesi oynayacak ustelik, zorlanabilir bence.
Avrupa kupasi maclari tamamlanana kadar kilitli.
Konu tekrar acilmistir
CARLOS YEDEKTE
Zico Antep kadrosuyla şaşırtacak..
Anderlecht önünde 2. yarı dökülen Kanarya’da koşmayan Alex, Tümer, Kezman ve Deniz 18’de yok.
F.Bahçe’nin Brezilyalı hocası, takımda büyük bir revizyon yapacak
SEZONA Büyükşehir kazasıyla (0-2) başlayan ancak sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Anderlecht galibiyetiyle (1-0) kendine gelen F.Bahçe, bugün de G.Antep’le oynayacak. Sahasında ilk lig maçına çıkacak Kanarya’da herkesin merakla beklediği ise Anderlecht maçı sonrası kadroda büyük değişiklikler yapacağının mesajını veren Zico’nun sahaya süreceği 11. Kalede değişime gitmeyi düşünmeyen Brezilyalı hocanın orta saha ve forvette taşları yerinden oynatan bir kurgulamaya gitmesi bekleniyor. Taraftarın ‘Tuncay ruhunu gönder’ pankartı akla gelirken Zico, Roberto Carlos’u bile kesip Gökçek Vederson’u 11’e koyacak. Alex, Kezman, Tümer ve Deniz ise 18 kişilik kadroda yok.
KEZMAN’A MESAJ MI?
ORTA saha konusunda da Anderlecht maçında bir ara taraftarın tepkisini çeken Deniz dinlendirilecek yerine Selçuk’a şans verilecek. İlk resmi maçına golle başlayan ve alkış toplayan Alex de bugünkü maçta oynatılmayacak. Tuncay rolüne soyunan Deivid’in sağ kanattaki yerinde ise Ali Bilgin oynatılacak. Ayrıca, son maçlarda bulduğu pozisyonları gole çeviremeyen ve sık sık sistemi eleştiren Kezman’a da görev verilmeyecek. Zico, Sırp oyuncuyu hem dinlendirmek hem de gözdağı vermek adına altın yedek Semih’i düşünüyor.
DÜN HEPSİNİ DEĞİŞTİRDİ
ZICO’NUN dün yapılan son antrenmanda kalede Serdar, defansta Gökhan, Yasin, Can, Vederson orta sahada C.Kazım,. Selçuk, Kemal, Ali Bilgin Uğur ileri de ise tek Semih’i oynatması ise kafaları karıştırdı. Brezilyalı çalıştırıcının bugünkü G.Antepspor sınavında sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağı merakla bekleniyor.
Vatan
Zico SkorLada ŞaşırtabiLir Yıne
İbre Fenerden Yana Ama Antepte Gecen Senekı Antep DeiL Gibi
Gaziantep kazanır![]()
Bu gün kaybedebilriz. Anderlencht maçında oyanaan hiç bir oyucuyu kadroya almayacakmış. O yetmezmiş gibi. Alex Kezman. Aurelio ilk 18'de bile yok.
Gaziantep tek golle kazanır
Wederson,Gökhan,Yasin,Volkan ve Ali Bilgin'i oynayacakmış.Onun dışında birkaç oyuncu daha var ama şuan aklımda değil.
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında çarşamba günü Anderlecht ile karşılaşan Fenerbahçe'de bugün yapılacak Gaziantepspor maçında Teknik Direktörü Zico'nun çok farklı bir on bir sahaya sürmesi bekleniyor. Alex, Kezman, Tümer ve Deniz’i maç kadrosuna almayan Brezilyalı hoca, Gaziantepspor karşısına yedeklerle çıkacak
Brezilyalı çalıştırıcının, kaleci Serdar dışında bugünkü maçta takımını tamamen yedek kadroyla çıkaracağı bildirildi. Alex, Kezman, Tümer ve Deniz’i maç kadrosuna almayan Zico’nun, bu sayede yeni transferlerin son durumunu görmek istediği öğrenildi.
Fenerbahçe’nin, bu akşam saat 21.45'te başlayacak Gaziantepspor maçında sahaya, kalede Serdar, geri dörtlüde Gökhan Gönül, Can, Yasin, Vederson, orta sahada Selçuk, Kemal, Ali Bilgin ve Uğur Boral, forvette ise Colin Kazım ve Semih'le çıkması bekleniyor.
Uğur Yıldırım'dan gol bekliyorum. Oynarsa tabii..
Türkiye'den Galatasaray'ı tutuyorum dediği bir röportajı vardı daha önceden![]()
vay superr kadroFenerbahçe’nin, bu akşam saat 21.45'te başlayacak Gaziantepspor maçında sahaya, kalede Serdar, geri dörtlüde Gökhan Gönül, Can, Yasin, Vederson, orta sahada Selçuk, Kemal, Ali Bilgin ve Uğur Boral, forvette ise Colin Kazım ve Semih'le çıkması bekleniyor.
inşaLLah bu kadroyLa cıkar fener
Bana bu yeni kadro çok güzeL futboL oynayacakmış gibi geLiyor.Ama G.Antep aLıcak gibi duruyo maçı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fener bu kadroyla çıkacakmış her yerde öyle yazıyo.Bana da çok iyi top oynıcaklar gibi geliyo bakalım nolcak.
Can oynuyor tamam yenildik takımda değişiklik yapmış kalede Volkan'a niye şans vermiyor onu anlamadım
Volkan da oynuyodu galiba Serdar'ın yerine.
Fenerbahçe sezona iyi başlayan G.Antepspor karşısında zorlansada kazanır![]()
I'm back...
Fenerbahçe maçın mutlak favorisi durumunda.Ancak avrupa kupalarında oynadığı maç yüzünden sıkıntılar çekebilir.Sonuçta Fb kazanır maçı.
Bu Zico maçlarda uyuyor galiba. Hala Can'ı ilk 11'e koyduğuna göre başka açıklaması olamaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçem alır bu maçı![]()
F.Bahçe bu kadro ile ya fark atar ya da fark yer.
maca iyi baslamak onemli iyi baslarsak iyi gider ama 60 a kadar gol bulamassak isimiz gercekten zor
Anladığım kadarıyla Zİco kadroda bir revizyona gidecek...Yedek oyuncularla çıkarsa bu oyuncular kendilerini göstermek için ekstra performans gösterebilir...Alex oynamıyorsa Fenerbahçe sıkıntı yaşayabilir...Beraberlik ihtimali bence düşük...Bi taraf kazanacak....Revizyon tutarsa Fenerbahçe tutmazsa Antep kazanır...![]()
Fenerbahçe zorlanmaz bana göre..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Takımda birkaç değişiklik olacakmış...
Deniz yerine Selçuk
Can yerine Yasin
Edu yerine Lugano
Alex yerine Ali Bilgin
Tümer yerine Uğur
Kezman yerine Semih
Valla eğer yenilince Zico takımın başından gidecekse Antep 5 atsın ama değişsen bir durum olmıcak sene sonuna kadar duracaksa kazanalım (=
Ama ne olursa olsun bu maçtan 3 puan çıkar ve 1.hafta hezimeti unutulur...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şimdi Lig TV'de muhtemel kadroyu söylediler. 10 oyuncu değişiyor, bakalım neler olacak? İlhan'ı da alabilirdi diye düşünüyorum, o da 2. yarı oyuna girecektir muhtemelen.
Bu genç kadro çok koşacaktır, gol yollarında becerikli olurlarsa kazanırız...
"YÜCE ATATÜRK"
Colin , Vederson ve Gokhan Gonul'u izleme firsatimiz olacak.
Uzun zamandır görülmeyen bir olay.İlk 11'de yabancı yok.Bence bu maçı alırız.Oyuncular istekli oynayacaklar.Beni korkutan sadece Can...