1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Darlandim

Hybrid View

abi bence şampiyonlar ligini alman biraz zor gibi.. her türlü taktik-teknik denedeim olmadı yani.. ama -şöle bişey war bence sen de aynı kafadansın benle.. şampiyonlar ligine girmek zorunda hissediyosun kendini.. uefaya kalmayı hiç düşünmüosun.. belki uefaya kalsan kupayı alırsın..
    eğer save'leyip tekrar girme yapmıosan oyuna.. ben 8 sene oynadım en fazla yarı finale çıkabildim.. mutlaka biri geliyo ve yeniyo.. ve işte alamadığın yabancıları yada beşiktaş-galatasaray gibi takımların wermediği türk yıldızları alamayınca çıldırığ kağatıosun oyunu :P

Quote Originally Posted by giftig View Post
    abi bence şampiyonlar ligini alman biraz zor gibi.. her türlü taktik-teknik denedeim olmadı yani.. ama -şöle bişey war bence sen de aynı kafadansın benle.. şampiyonlar ligine girmek zorunda hissediyosun kendini.. uefaya kalmayı hiç düşünmüosun.. belki uefaya kalsan kupayı alırsın..
    eğer save'leyip tekrar girme yapmıosan oyuna.. ben 8 sene oynadım en fazla yarı finale çıkabildim.. mutlaka biri geliyo ve yeniyo.. ve işte alamadığın yabancıları yada beşiktaş-galatasaray gibi takımların wermediği türk yıldızları alamayınca çıldırığ kağatıosun oyunu :P
    valla durumum en ii bole ozetlenirdi zaten 4 sezonda 2 uefa cup aldim ve iki kerede ancak gruplardan cikabildim
    transfer konusuda aynen bole dier buyukler satmio yerlileri yildizlar gelmio
    potansiyel yildizlarda tatmin etmio valla tukuruyum bole lige

takima bir sag bir sol bek lazim hic bi ii yabanci gelmio yerlide malum milletce bek sikintisi cekioz potansiyelleride ben buluom ama benle ornein villareal arasinda secim yapinca hemen oraya gidiolar yani bunlar beni darlio

Mesaj Yetkileri