Sayfa 20 / 134 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Nilmar olmazsada avatarımdaki adamı alsınlar... gerets bu transferleri görünce çılgına dönmüştür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Anelka kardes o da büyük ihtimal...Kone diyecek..Buarada santradan gürcan ve Ahmet ayrıldı
    Sadece Kazım Kanat kalmış Ersin falan hep gitmiş izlenmez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Nilmar olmazsada avatarımdaki adamı alsınlar... gerets bu transferleri görünce çılgına dönmüştür
    Klaas-Jan'ı almanız zor ama Kone daha çok yakışır size

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kone yanında bir grafite ne iş yapar....Grafite boy da var

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Ama Koneyi sola çekip Forvete yırtıcı bir adam alacaklarmış...Konenin bütün golleri sol taraftan...Huntelaar olmasın ama Nilmar gelsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kone'nin yanına Grafite gelirse, bomba olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gstv acın:9
    Bu arada Rıdvanın ne işi var orda:9

Gstv acın:9
    Bu arada Rıdvanın ne işi var orda:9
    Emrah kardeşim ne yazık ki D-Smart yok bende (dahalen kabloya almayan yönetimi kınıyorum ayrıca) ayrıntıları paylaşırsan sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Abbasi View Post
    Emrah kardeşim ne yazık ki D-Smart yok bende (dahalen kabloya almayan yönetimi kınıyorum ayrıca) ayrıntıları paylaşırsan sevinirim
    Murat kardes kablolu sorunu yçnetim yüzünden degil.....Kablolu için digitürk basvuruluyormus suan bosyer yokmus bosaldıgı anda hemen Gs tv alınacakmıs.....

Normal Program işte rıdvanda benim dediklerimi diyor.........yeni sisteme göre arda nın oynaması zor..4-3-1-2 3 lü ortasaha kosan hep

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

4312 zor bir seçim, zira bu sistemde 3'lünün kanatları çok iyi olması lazım...

Murat kardes kablolu sorunu yçnetim yüzünden degil.....Kablolu için digitürk basvuruluyormus suan bosyer yokmus bosaldıgı anda hemen Gs tv alınacakmıs.....

Normal Program işte rıdvanda benim dediklerimi diyor.........yeni sisteme göre arda nın oynaması zor..4-3-1-2 3 lü ortasaha kosan hep
    Bunu açıkladığın iyi oldu kardeşim yoksa bende programları Doğan Yayıncılık A.Ş'nin teknik imkanlaryla mı hazırlıyorlar ki bu kadar taraftarı D-Smart'a mecbur ediyorlar diyordum. Sanırım Rıdvan dün NTV'de anlattıklarını paylaşıyor. Fenerbahçe böyle bir adamı sırf Aziz Yıldırım'ın husumeti yüzünden değerlendiremiyor çok yazık, Zico eline su bile dökemez bence.

Transferde bekleyişimiz sürüyor başkan program çıkışı olabilir dediğine göre gece yarısına kadar sevindirici bir haber gelebilir, bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Milandada aynı sistem var 3 lü olan kişiler Pislo,Gattuso,Seedorf

Kalli kosan bir takım kurdu....Bugun samet aybabada konusdu fenerbahce ıle oynamak daha kolay dedı.Ama galatasarayla oynamak cok zor dedi..Sürekli topa basıp pires yapıyorlar dedi.Kalli artık takımı bozmaz ortasaha büyük ihtimal belli degisiklik olursa forvette olur...Belki birde sag bekte olur..(Carusca giderse)Tabi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kanaltürk olan varsa orayı izleyin trnasfer gelecek

Milandada aynı sistem var 3 lü olan kişiler Pislo,Gattuso,Seedorf

Kalli kosan bir takım kurdu....Bugun samet aybabada konusdu fenerbahce ıle oynamak daha kolay dedı.Ama galatasarayla oynamak cok zor dedi..Sürekli topa basıp pires yapıyorlar dedi.Kalli artık takımı bozmaz ortasaha büyük ihtimal belli degisiklik olursa forvette olur...Belki birde sag bekte olur..(Carusca giderse)Tabi.
    Kalli'yi önceki dönemindede çok seviyordum, o zamanlar stada gittiğimizde pişman olmuyorduk ilk yarı yeniliyoruz ikinci yarı maç bizim hücum varyasyonları adına müthiş işler yapılıyordu ve elimizde Gütşov diye Alman bir oyuncu vardı fakat gol sayısı yanılmıyorsam 30'a ulaşmıştı. Yıldız forvetlerle neler olur hayal edemiyorum. Umarım Kalli uzun seneler kalır ve Ferguson gibi sağlam temeller kurarak ayrılır ki ayrılığın sadce mezarda olacağını düşünüyorum çünkü bu yaşına rağmen en az Hakan kadar hırslı ve idmanlardaki katılımı çok üst düzeyde. Burhan abi yinede idman ve maçlarda yanında olsun çünkü onu gerçekten seviyoruz, ölüme çare yok ama tedbir almak insanın vazifesi.

Kayserispor inat etmese Mehmet Topuz tam aradığımız adam ama...
    Orta sahamız da çok iyi Bence Ayhan ın biraz daha şut çalışması lazım dün maçın en iyilerinden biriydi ama kaleyi tutan sert şutlar çekmesi lazım(yapabilecek kapasite var)
    Forvete Kone geldi mi tamamdır Grafite ile beraber gelirse Galatasaray ı düşünemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Lincoln'den edindiğimiz tecrübelerle bu transfer geç olacak ama olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Konenin yanında en iyi iş yapacak adam Grafitedir bu adamı kücümsemeyin dehset adam bu

Boyu desen var,Yerden tek vurusları var,Yırtıcı bir forvet aynı zamanda....

Bu gece Atv de Santra var orası da yeni forveti acıklayacakmış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tv takip edenler, gelişme olursa buraya yazın lütfen.. Ayrıca santra %99.99 Kone diyecek.. Lincoln olayının kopyasını yaşıyoruz sanki, bu transfer olacak gibi geliyor bana..

Kone derler

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Grafite olacak 2. forvet sanki..

spider3784(ismin ne bilmiyorum) avatarındaki resim süper kardeş yollıyabilr misin bana?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Keşke Sanogo'yu alabilseydik ama Bremen almış 4.5 Milyona :?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    spider3784(ismin ne bilmiyorum) avatarındaki resim süper kardeş yollıyabilr misin bana?
    eRTAN Msn verirsen.
    Artı bunu burada konuşmasak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aix2 grafite cok iyi hiç korkma insallah 2.forvet o olur çünkü bouzid 6+1 olacak takımda....

Grafite brezilyanın en yetenekli forvetleri arasında gösteriliyordu yan capraz bagları koptu sonra fransaya trnasfer oldu orda cok iyi performans gösterdi..Ogan tarhan her programların Grafiteyi övüyordu

Arkadaşlar bir BJKli olarak bu sene GS nin 3 maçını izledim ve çok iyisiniz.Umarım ülkemize bir Uefa kupası daha getirirsiniz.Feldkamp inanın beklediğimden kat kat daha iyi çıktı.Adam resmen çalışmadığı senelerin acısını çıkarıo.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Çok mu havaya girdik bizde?
    Umarım yanılmayız...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bekleyip göreceğiz ama Sanogo da ucuza gitmiş be abi genç adam kaliteli de :? Kötü transfer yapılacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu takıma İnamotolar, Lukunkular geldi.. Grafite'yi beğenmiyorum demeyin bana sakın..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bence alabileciğimz en iyi adamlardan biriydi, Kone.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kanaltürk acın kone transferini söylüyor

Vaybe hemde 24 yasında

Bu Osman Tanburaci ya da uyuz oluom Keske Gelse Keske Gelse Ne Fesat Adam yaaa Moralimi bozuo

ne diyolar abi bizde kanaltürk yok

Mesaj Yetkileri