Nilmar olmazsada avatarımdaki adamı alsınlar...gerets bu transferleri görünce çılgına dönmüştür
![]()
Nilmar olmazsada avatarımdaki adamı alsınlar...gerets bu transferleri görünce çılgına dönmüştür
![]()
Kone yanında bir grafite ne iş yapar....Grafite boy da var![]()
Ama Koneyi sola çekip Forvete yırtıcı bir adam alacaklarmış...Konenin bütün golleri sol taraftan...Huntelaar olmasın ama Nilmar gelsin..
Kone'nin yanına Grafite gelirse, bomba olur..
Gstv acın:9
Bu arada Rıdvanın ne işi var orda:9
Murat kardes kablolu sorunu yçnetim yüzünden degil.....Kablolu için digitürk basvuruluyormus suan bosyer yokmus bosaldıgı anda hemen Gs tv alınacakmıs.....
Normal Program işte rıdvanda benim dediklerimi diyor.........yeni sisteme göre arda nın oynaması zor..4-3-1-2 3 lü ortasaha kosan hep![]()
4312 zor bir seçim, zira bu sistemde 3'lünün kanatları çok iyi olması lazım...
Bunu açıkladığın iyi oldu kardeşim yoksa bende programları Doğan Yayıncılık A.Ş'nin teknik imkanlaryla mı hazırlıyorlar ki bu kadar taraftarı D-Smart'a mecbur ediyorlar diyordum. Sanırım Rıdvan dün NTV'de anlattıklarını paylaşıyor. Fenerbahçe böyle bir adamı sırf Aziz Yıldırım'ın husumeti yüzünden değerlendiremiyor çok yazık, Zico eline su bile dökemez bence.
Transferde bekleyişimiz sürüyor başkan program çıkışı olabilir dediğine göre gece yarısına kadar sevindirici bir haber gelebilir, bekliyoruz![]()
Milandada aynı sistem var 3 lü olan kişiler Pislo,Gattuso,Seedorf
Kalli kosan bir takım kurdu....Bugun samet aybabada konusdu fenerbahce ıle oynamak daha kolay dedı.Ama galatasarayla oynamak cok zor dedi..Sürekli topa basıp pires yapıyorlar dedi.Kalli artık takımı bozmaz ortasaha büyük ihtimal belli degisiklik olursa forvette olur...Belki birde sag bekte olur..(Carusca giderse)Tabi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kanaltürk olan varsa orayı izleyin trnasfer gelecek![]()
Kalli'yi önceki dönemindede çok seviyordum, o zamanlar stada gittiğimizde pişman olmuyorduk ilk yarı yeniliyoruz ikinci yarı maç bizimhücum varyasyonları adına müthiş işler yapılıyordu ve elimizde Gütşov diye Alman bir oyuncu vardı fakat gol sayısı yanılmıyorsam 30'a ulaşmıştı. Yıldız forvetlerle neler olur hayal edemiyorum. Umarım Kalli uzun seneler kalır ve Ferguson gibi sağlam temeller kurarak ayrılır ki ayrılığın sadce mezarda olacağını düşünüyorum çünkü bu yaşına rağmen en az Hakan kadar hırslı ve idmanlardaki katılımı çok üst düzeyde. Burhan abi yinede idman ve maçlarda yanında olsun çünkü onu gerçekten seviyoruz, ölüme çare yok ama tedbir almak insanın vazifesi.
Kayserispor inat etmese Mehmet Topuz tam aradığımız adam ama...
Orta sahamız da çok iyi Bence Ayhan ın biraz daha şut çalışması lazım dün maçın en iyilerinden biriydi ama kaleyi tutan sert şutlar çekmesi lazım(yapabilecek kapasite var)
Forvete Kone geldi mi tamamdır Grafite ile beraber gelirse Galatasaray ı düşünemiyorum...
Lincoln'den edindiğimiz tecrübelerle bu transfer geç olacak ama olacak![]()
Konenin yanında en iyi iş yapacak adam Grafitedir bu adamı kücümsemeyin dehset adam bu
Boyu desen var,Yerden tek vurusları var,Yırtıcı bir forvet aynı zamanda....
Bu gece Atv de Santra var orası da yeni forveti acıklayacakmış![]()
Tv takip edenler, gelişme olursa buraya yazın lütfen.. Ayrıca santra %99.99 Kone diyecek.. Lincoln olayının kopyasını yaşıyoruz sanki, bu transfer olacak gibi geliyor bana..
Kone derler![]()
Grafite olacak 2. forvet sanki..
spider3784(ismin ne bilmiyorum) avatarındaki resim süper kardeş yollıyabilr misin bana?
Keşke Sanogo'yu alabilseydik ama Bremen almış 4.5 Milyona :?
aix2 grafite cok iyi hiç korkma insallah 2.forvet o olur çünkü bouzid 6+1 olacak takımda....
Grafite brezilyanın en yetenekli forvetleri arasında gösteriliyordu yan capraz bagları koptu sonra fransaya trnasfer oldu orda cok iyi performans gösterdi..Ogan tarhan her programların Grafiteyi övüyordu![]()
Arkadaşlar bir BJKli olarak bu sene GS nin 3 maçını izledim ve çok iyisiniz.Umarım ülkemize bir Uefa kupası daha getirirsiniz.Feldkamp inanın beklediğimden kat kat daha iyi çıktı.Adam resmen çalışmadığı senelerin acısını çıkarıo.
Çok mu havaya girdik bizde?
Umarım yanılmayız...
Bekleyip göreceğiz ama Sanogo da ucuza gitmiş be abi genç adam kaliteli de :? Kötü transfer yapılacağını sanmıyorum.
Bu takıma İnamotolar, Lukunkular geldi.. Grafite'yi beğenmiyorum demeyin bana sakın..
Bence alabileciğimz en iyi adamlardan biriydi, Kone.![]()
Kanaltürk acın kone transferini söylüyor
Vaybe hemde 24 yasında![]()
Bu Osman Tanburaci ya da uyuz oluom Keske Gelse Keske Gelse Ne Fesat Adam yaaa Moralimi bozuo![]()
ne diyolar abi bizde kanaltürk yok![]()