Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyon Kim Olur?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Andriy (Arsenal)

8 12.50%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

9 14.06%
  • Murat Özdemir (Chelsea)

32 50.00%
  • Ayg.22( Manchester United )

15 23.44%
1 ile 30 arası toplam 515 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma 2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Liverpool Sol bek avında !

Fabio Aurelio'nun son haftalardaki istikrarsız oyunu Muhammed Kaptan'ı rahatsız ediyor. Oyuncunun son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle Liverpool sol bek arayışına çıktı. Kulüpten sızan haberlere göre çok özel bir sol bek için görüşmelere başlandı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Liverpool u az çok bilirim çok oynamışımdır... F.Aurellio gönder bence takımdan iyi oyuncu değil... 38hafta oynatsan 10kere 5alır...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Liverpool u az çok bilirim çok oynamışımdır... F.Aurellio gönder bence takımdan iyi oyuncu değil... 38hafta oynatsan 10kere 5alır...
    Evet bir türlü istikrar sağlayamıyor. Sağlam bir sol bekle görüşüyorum,önümdeki tek engel yüksek bonservis.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Evet bir türlü istikrar sağlayamıyor. Sağlam bir sol bekle görüşüyorum,önümdeki tek engel yüksek bonservis.

Sana iyi bir sol bek önerim, Chiellini çok iyi bir oyuncu ortalama 10m€ bitirirsin tahmince transferi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Sana iyi bir sol bek önerim, Chiellini çok iyi bir oyuncu ortalama 10m€ bitirirsin tahmince transferi...
    Maalesef Barca'da.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fazlalıklar

ManU'da fazlalık yarattığını düşündüğüm Louis Saha,Vagner Love,Eddie Johnson,Michael Carrick'i satmak için yoğun çabalar harcıyoruz..

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fabio Aurelio'nun son haftalardaki istikrarsız oyunu Muhammed Kaptan'ı rahatsız ediyor. Oyuncunun son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle Liverpool sol bek arayışına çıktı. Kulüpten sızan haberlere göre çok özel bir sol bek için görüşmelere başlandı.
    abi riise takasla al walla yaşı falan önemsiz.. marcelo gelirse o da bomba olur tabi.. amam benim tavsiyem ümit özat

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by giftig View Post
    abi riise takasla al walla yaşı falan önemsiz.. marcelo gelirse o da bomba olur tabi.. amam benim tavsiyem ümit özat
    Riise'yi 27'ye göndermiştim Edit edit bomba transferimi açıklıyorsun mesaja bi edit salla
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri