1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Ya Bzm YonetıcıLer Bu Harcanan ParaLarın Alınan OyuncuLarın Sonunu Dusunmedenmı Alıo Sanki
    Sadece YıLLardır Transfer Yapmıoruz YapaLımda GorsunLer Gerisi KoLay Die Çok Dusuncesız Bı SekıLde Transfer Yapmıo HeraLde.
    BunLar Uzun Sure PlanLanmıs DusunuLmus ProjeLer.Raat Olun.Bı Sey Cıkmaz
    Ztn Dunyanın En Cok Gayrı MenkuLu Olan TakımLarından Bırıyız.OnLarda DeğerLenbıLır.

Konu Ya Kapancak Yada MsjLar SıLıncek Bosuna Uzatıosunuz
    bjk4ever bence sen burda qorusLerını bıLdırme ortaLığı karıstırıosun

bekLeyıp gorıcez kone yı faLan

Isinize mi gelmedi? Burasi bir forum, ozgur bir ortam. Goruslerimizi mantikli seyler soyleyerek bildiriyoruz, kimseyi kiskirtmiyorum veya provoke etmiyorum. Asil bizim soylemlerimize varsayimlarla cevap verip sinirlenen sizlersiniz.
    Ayrica burasi transfer bolumu, oyunculardan cok kaynaklari tartismakta bence buyuk bir sorun yok. Tabii GS'li bir moderator bunu begenmezse hemen silebilir, isine gelmeyebilir. Fakat dun burada bircok gereksiz geyik oldu, bunlara kimse nedense karsi cikmadi. 'Kone gelirse soyle olur boyle olur super olur' gibi mesajlarinda cok sey ifade ettigi soylenemez, en azindan benim yazdigim seyler kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Isinize mi gelmedi? Burasi bir forum, ozgur bir ortam. Goruslerimizi mantikli seyler soyleyerek bildiriyoruz, kimseyi kiskirtmiyorum veya provoke etmiyorum. Asil bizim soylemlerimize varsayimlarla cevap verip sinirlenen sizlersiniz.
    Ayrica burasi transfer bolumu, oyunculardan cok kaynaklari tartismakta bence buyuk bir sorun yok. Tabii GS'li bir moderator bunu begenmezse hemen silebilir, isine gelmeyebilir. Fakat dun burada bircok gereksiz geyik oldu, bunlara kimse nedense karsi cikmadi. 'Kone gelirse soyle olur boyle olur super olur' gibi mesajlarinda cok sey ifade ettigi soylenemez, en azindan benim yazdigim seyler kadar.

Bız En azından transferı Soz konusu olan adam hakkında konusuoruz

ya kaynak farkLı oyuncu transfer etmek farkLı bı yerden buluoLar demekkı parayı gs lı moderator olayı obur takımlı moderatorler ıcınde qecerLı

sen burda bı sey demesen(aLamazsınız,kaynak nerden qeLıo qıbı) burda oLayLar bu haLe qeLmezdı

Mesaj Yetkileri