Sayfa 24 / 134 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

ilk defa hollanda basınında bugun koneyle ılgılı haber cıktı.haydı hayırlısı

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=47011

ulucangs ben koneyle ilgili kac tane haber verdim hollanda basınından

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok uzadı yav.. Tüm transferleri kara para ile yapıyoruz.. Kaynak: Uyuşturucu, beyaz kadın ticareti vs vs..

Avrupa'da gruplara kalamayız.. Deivid 5 tane Lincoln eder.. Kone ile hiç ilgilenmedik bile, Alves'e sormuşlar Galatasaray'a gidecekmisin diye tanımıyorum öyle bir kulübü demiş..

Hazımsızlık için Limonlu soda..

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ayrica Lincoln konusu uzamaya basladi. Ricardinho dunya kupasinda oynarken, Alex Copa America'da kaptanlik yaparken Lincoln neredeydi? Milli takimin formasini daha 1 kere bile giyemedi Lincoln. Ayrica Schalke kacan sampiyonlugu Lincoln'e mal etti ve gondermeye karar verdi, yoksa GS'nin alacagi yoktu.
    Lincolnle ilgili cevabının kalan kısmı gerçekçi...O yüzden buraya eklemedim...Ama Ricardinho Breziya kulübesinde otururken,Alex Copa Amerika da oynarken Lincoln neredeydi demek kadar saçma biley olamaz....Lincoln de ,Alex ve Ricardinho nun kapısının önünden geçemediği Bundesliga'da Schalke de oynuyordu....Türk Milli takımı bir kıstas alınabilir yerli futbolcular için ama Breziya'da onlarca kaliteli futbolcunun milli takıma giremediğini unutmayalım...

Dediğin gibi nasıl ki bir futbolcuyla UEFA hayalleri gerçekçi olmuyorsa bir futbolcu da şampiyonluğa bedel edilemez...Günah keçisi ilan edilmek ne kadar kolaydır bunu bilmek gerekiyor...Kaçan şampiyonluğu bir futbolcunun üzerine yığmak sence doğru mu,aynı o futbolcunun tek başına UEFA yı getiremeyeceği gibi yanlış....

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

İçimi bi karamsarLık kapLadı
    kone qeLmicekmiş qibime qeLio son anda vazqeccek qıbı bı hıs var ıcımde

bjk4ever__uzatma bence.
    kım n derse desin gaLatasaray turkıyenın en buyuk markasıdır

LincoLn'de oLağanustu bı topcudur
    mıLLı takımda oynamadı die kotu futboLcu oLmaz

ümit karanda oynamıo mıLLı takımda kotu futboLcumu

sen qıt bjk'nın transfer boLumune

Kone: Staying at PSV

PSV ace snubs Galatasaray

PSV Eindhoven striker Arouna Kone has turned down an approach from Turkish giants Galatasaray.

Thee Istanbul-based club were reportedly prepared to pay 20million euros for the Ivory Coast star - a sum which would have triggered a release clause in his contract.
    However, the 23-year-old revealed he had no desire to move to Turkey.
    "I do not choose for the money," Kone told the Brabants Dagblad newspaper.
    "When I leave PSV, it will be for a spell at a top club."
    The striker had already snubbed an offer from Ukrainian outfit Shakhtar Donetsk prior to Galatasaray's approach.
    Kone also revealed that his recent bout of malaria, contracted while on holiday in his homeland, had hit him very hard.
    "I was fatigued for some days already and had an enormous headache, even while talking," he said.
    "In the hospital it became clear that I was struck by malaria. The infection was too serious to recover at home.

teamtalk.com

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok uzadı yav.. Tüm transferleri kara para ile yapıyoruz.. Kaynak: Uyuşturucu, beyaz kadın ticareti vs vs..

Avrupa'da gruplara kalamayız.. Deivid 5 tane Lincoln eder.. Kone ile hiç ilgilenmedik bile, Alves'e sormuşlar Galatasaray'a gidecekmisin diye tanımıyorum öyle bir kulübü demiş..

dediklerinin hiç birine katılmıyorum.zaten dun ozhan abıyı dınleseydın alırdın cevabını

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    önceki sayfalara baktımda gs önemli bi başarı kazanamadan bu kadar transfer yapıo diyolar. peki size soruyorum hayatınızda ligden başka bi başarı yakalayamamış olan sizler bu parayı nerden buluyorsunuz...biz yıllardır transfer yapamıyoruz ve o parayı bu sezon harcıyoruz.. siz her sene bi yıldız transfer ettiğiniz halde bu kadar parayı nasıl buluyosunuz..

BAhsettigin BJK ise cevap vereyim. BJK asla 9-10 milyon gibi ucuk bonservis paralari odemedi. Kleberson, Ailton, Juanfran, Carew, Ricardinho gibi oyuncularin hepsine 2-3 milyon civari cuzi rakamlar ondendi, Delgado'yu zaten bize Ulker almisti. Bunun yani sira Carew, Ilhan, Nihat, Youla gibi oyunculari baya kar yaparak sattik ve bu sekilde karsilandi. Fakat GS'de durum oyle degil ki. Kulup zaten borc bataginda, bankalardan kredi cekmesi zor, gelirleri ust seviyede degil. Bahsettigimiz paralar 15-20 milyon euro gibi buyuk rakamlar, bunlar kucuk rakamlar degil, bunlari sicak para olarak kulube sokmak kolay degil. GS butcesini asan harcamalari gecmiste zaten 2 defa yapti, bu 200 milyonluk borc bir anda ortaya cikmadi. Ayni hata bir kere daha yapilirsa GS bir daha dogrulamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Emin misin pek?Bütün spor haberleri Koneyi doğruladı

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    İçimi bi karamsarLık kapLadı
    kone qeLmicekmiş qibime qeLio son anda vazqeccek qıbı bı hıs var ıcımde
    Son saniyede bir sürpriz olmaz...Yani gelecekse vazgeçmez,eğer niyeti varsa..Gelmek istemiyorsa zaten gelmeyecektir....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Emin misin pek?Bütün spor haberleri Koneyi doğruladı
    yahu Burak'ın yazdıgı yazıyı iyi okuyun...ne demek istemiş iyi anlayın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    yahu Burak'ın yazdıgı yazıyı iyi okuyun...ne demek istemiş iyi anlayın
    Hay yaşa, anlayan biri çıktı sonunda..

Beyler yazdığımı tersinden okuyun..

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    dediklerinin hiç birine katılmıyorum.zaten dun ozhan abıyı dınleseydın alırdın cevabını
    Arkadaş ironi yaptı sanırsam...Yanlış anladın...

Hay yaşa, anlayan biri çıktı sonunda..

Beyler yazdığımı tersinden okuyun..
    Hatta aynaya tutup okuyun

Da Vinci şifresi

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Yani gelecekse vazgeçmez,eğer niyeti varsa..Gelmek istemiyorsa zaten gelmeyecektir....
    abi işte olay budur uzatmaya gerek yok bekleyıp gorcez

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Geçen sene Şampiyonlar Ligine ayak bastı parası almadık mı Liverpoolu yendiğimiz içinde cebimize baya para girdi..Geçen senelerden trnasfer yapamyıp kalan paralarda var ee normal yani bu sene coşmamız..

Sen sadece bu seneyi dusunuyorsun ama, uzun vadede ne olacak? Bu oyuncularin mesela yuksek bir maasi var. Avrupa ulkelerine nazaran Turkiyede vergiler inanilmaz yuksek, bir oyuncunun ISpanya yerine Turkiyeyi tercih etmesi icin onun verdigi maasin ustune %50 eklemen gerek, ki GS bu parayi 3-4 sene boyunca odeyecek. Diyelim ki SL'ye giremedi ve sampiyon olamadi, bunun altindan nasil kalkacak? Fatih Terim'de bu hata yapildi, bu borc ortaya cikti, bir daha olursa ne olacak? Herseye ragmen 200 milyon dolar borcu olan bir kulup bu sekilde davranmamali, daha dikkatli olmali. GS buyuk risk aliyor, ters teperse cok kotu olur.
    FB'nin en cok takdir ettigim yonu bu. Hersey planli, butceyi asmiyorlar, uzun vadede dusunuyorlar. Istese FB Deivid ve Zico'yu yollayip baskasini alamaz mi? Butcesini zorlayip alir, fakat ilerki yillari da dusunuyorlar, kulubu strukturel olarak saglam kurup gelecege yatirim yapiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bjk4ever, dediklerin doğru risk bu hatta kumar.. Ama bu kumarı oynayanların güvencesi var, Seyrantepe ve Riva.. Mutlaka olumsuz durumları düşünüyorlardır.. Kulübü daha da kötü hale getirirlerse maddi açıdan, Türkiye sınırları içinde ne onlar yaşayabilir ne de aileleri..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

uaburak89 ,

İkide bir hazımsızlık deyip durma.Cevap yazmayacaktım ama bunu bi kaç kere tekrarlanamam canımı sıktı.

Ben çok da isterim Kone ve Alves'in GS'ye gelmesini.Ne güzelAvrupa'da daha iyi yerlere geliriz. Sen ne hazımsızlığından behsediyorsun.Biz değiliz rakip takımın aldığı adamların yaşına gülen,aldığı paraya laf atan.

Hazımsızlığın ilacını da iyi biliyorsun.Daha önce çok çektin sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Lincolnle ilgili cevabının kalan kısmı gerçekçi...O yüzden buraya eklemedim...Ama Ricardinho Breziya kulübesinde otururken,Alex Copa Amerika da oynarken Lincoln neredeydi demek kadar saçma biley olamaz....Lincoln de ,Alex ve Ricardinho nun kapısının önünden geçemediği Bundesliga'da Schalke de oynuyordu....Türk Milli takımı bir kıstas alınabilir yerli futbolcular için ama Breziya'da onlarca kaliteli futbolcunun milli takıma giremediğini unutmayalım...

Dediğin gibi nasıl ki bir futbolcuyla UEFA hayalleri gerçekçi olmuyorsa bir futbolcu da şampiyonluğa bedel edilemez...Günah keçisi ilan edilmek ne kadar kolaydır bunu bilmek gerekiyor...Kaçan şampiyonluğu bir futbolcunun üzerine yığmak sence doğru mu,aynı o futbolcunun tek başına UEFA yı getiremeyeceği gibi yanlış....

Alex'e gecen sene Bundesliga'dan 4 teklif yapildi, Rico'nun da kisa da olsa bir Ingiltere ve Fransa macerasi var. Ayrica Schalke de o kadar buyuk bir kulup degil, kadrosunda bircok vasat futbolcu da var, Lincoln'un vasat oldugunu ima etmiyorum fakat bir Bayern'de oynamak gibi degil bu.

Son kismina da katiliyorum zaten. UEFA Kupasi kazanilirsa bunda sadece Lincoln'un payi olmaz, Turkiye ligi kacarsa da tek suclu Lincoln degildir. Lincoln belki ligde 2-3 mac kazandirir, ama UEFA Kupasini tek basina kazandiramaz veya tek basina ceyrek finallere tasiyamaz, Avrupa'da sadece kalitenin yeterli olmadigini cogu kez gorduk.

Ayrica bir arkadas da 1 degil 9 transfer yaptik demis. Hadi Lincoln-Linderoth iyi oyuncular, fakat UEFA'da basariyi Servet ve Baris'la almayi dusunuyorsan daha cok beklersin. Turk milli takiminin tamamina sahip FB'nin Avrupa'da ne yaptigini gorduk, Servet'in de ne hallere dustugunu gorduk. Ben yine bu sene bir takimimizin UEFA'da ceyrek finale veya SL'de 2. tura cikabilecegini sanmiyorum, hayal de kurmuyorum.

parayı düşünen arkadaşlara söylüyorum lincolnü dsmart aldı konenin de sponsoru son çıkan haberlere göre ülkermiş zaten aldığımız dğer oyunculardan sadece linderotha bonservis olarakyüklü bir para ödendi volkan a 1mn euroödendi diğerleri içinhiç para ödenmedi

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Sen sadece bu seneyi dusunuyorsun ama, uzun vadede ne olacak? Bu oyuncularin mesela yuksek bir maasi var. Avrupa ulkelerine nazaran Turkiyede vergiler inanilmaz yuksek, bir oyuncunun ISpanya yerine Turkiyeyi tercih etmesi icin onun verdigi maasin ustune %50 eklemen gerek, ki GS bu parayi 3-4 sene boyunca odeyecek. Diyelim ki SL'ye giremedi ve sampiyon olamadi, bunun altindan nasil kalkacak? Fatih Terim'de bu hata yapildi, bu borc ortaya cikti, bir daha olursa ne olacak? Herseye ragmen 200 milyon dolar borcu olan bir kulup bu sekilde davranmamali, daha dikkatli olmali. GS buyuk risk aliyor, ters teperse cok kotu olur.
    FB'nin en cok takdir ettigim yonu bu. Hersey planli, butceyi asmiyorlar, uzun vadede dusunuyorlar. Istese FB Deivid ve Zico'yu yollayip baskasini alamaz mi? Butcesini zorlayip alir, fakat ilerki yillari da dusunuyorlar, kulubu strukturel olarak saglam kurup gelecege yatirim yapiyorlar.
    Katılıyorum. Yönetici farkı. Galatasaray iyi yönetilmedi yıllardır, iyi yönetilse UEFA standartlarına sahip olamayan bir stadyum yerine birinci sınıf bir stadyumu olurdu, borçları bu kadar fazla olmaz, para getirecek yatırımlara sahip olur ve pazarlamayı iyi yapardı.

Fenerbahçe kurumsal açıdan tüm kulüplerden önde, bu yüzden de ekonomisi çok iyi durumda, yöneticiler sportif açıdan kulübü tam doğru yönetmiyor olabilirler ama kurumsal açıdan kusursuz yönettikleri kesin. BJK'nin Del Bosque'ye 8.5 milyon Euro'luk tazminatı, Galatasaray'ın aldığı ama 1 maç bile oynatmadığı Mpenza gibi birçok oyuncu, kulüplerimizi maddi anlamda çökertmiştir.

Avrupa'daki gibi profesyonel yöneticiler iş başına gelirse kulüplerimiz maddi açıdan kalkınır, giderek büyür ve Avrupa düzeyine gelebilir. Şu an buna en yakın Fenerbahçe, sportif anlamda çok zayıf olmasına rağmen kurumsal anlamda dünya standardında.

Galatasaray sponsorlarla bu işi çözebileceğini zannediyor ama biliyor mu ki sponsorların bu oyuncuların bonservislerini sahip olduğunu? Delgado'nun bonservisini Ülker aldı, olası bir satışta Ülker alacak parayı, Lincoln'ün veya başka bir yabancının bonservisi veya isim hakkı bir firmada da olabilir. Bu tür şeyler doğru değildir, sponsorla yapılan transferler bana göre yanlıştır. Kendi kaynağını yaratamayıp sponsora sığınıyorsan büyük kulüp değilsin demektir. Bugün dünyada R.Madrid, Milan, Chelsea, Liverpool, Barcelona gibi kulüpler kendi kaynaklarını yaratıp, sponsor desteksiz transferlerini hallediyorlar. Barcelona'nın forma reklam geliri bile yok. Televizyon, market, bilet ve kombine gelirlerinin yanı sıra çeşitli sponsorluk anlaşmaları ile büyük bir bütçeye sahipler. Sponsorluk anlaşması yapılır ama bir oyuncunun transferi için sponsordan para tahsil edilmez. Büyük kulüpler kendi kaynaklarını yarattığı gibi, yaptıkları oyuncu satışlarından da inanılmaz gelir elde ediyorlar. Bunun sebebi de kulübün iyi yönetilmesi, doğru yönetilmesi olsa gerek...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray Kone'yi alsada Avrupa transfer görse yahu

Galatasaray sona yaklaştı galiba buradan oyuncuyu kaçırırsa yazık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    uaburak89 ,

İkide bir hazımsızlık deyip durma.Cevap yazmayacaktım ama bunu bi kaç kere tekrarlanamam canımı sıktı.

Ben çok da isterim Kone ve Alves'in GS'ye gelmesini.Ne güzelAvrupa'da daha iyi yerlere geliriz. Sen ne hazımsızlığından behsediyorsun.Biz değiliz rakip takımın aldığı adamların yaşına gülen,aldığı paraya laf atan.

Hazımsızlığın ilacını da iyi biliyorsun.Daha önce çok çektin sanırım
    Nickim uAburak89, ne yazacağıma ben karar veririm canın çok sıkılıyorsa bu bölüme girmeyebilirsin..

Çok isterim lafın, hiç samimi değil.. Fair-play oyunları oynamanın alemi yok..

Hazımsızlığın ilacını iyi biliyorum, çünkü zamanında 1995-2000 yılları arasında rakip takım taraftarlarının çekemeyeşini gördüm..

Şu anda da aynı durum var, Fenerbahçe'nin en fanatik sitesinde bile Kone gelirse lig tv'yi iade ederim, Kone'nin sitesi yok mu Galatasaray'a gelmesini engellememiz lazım diyenler var..

Transfer Heberlerinden Yine Tartismaya Yonetim Yanlislikalrina Gecilimis Transfer Konusalim Yaw Gecmis Transferleri deil olasi transferleri

haber falan yokmu ya

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Ya Bzm YonetıcıLer Bu Harcanan ParaLarın Alınan OyuncuLarın Sonunu Dusunmedenmı Alıo Sanki
    Sadece YıLLardır Transfer Yapmıoruz YapaLımda GorsunLer Gerisi KoLay Die Çok Dusuncesız Bı SekıLde Transfer Yapmıo HeraLde.
    BunLar Uzun Sure PlanLanmıs DusunuLmus ProjeLer.Raat Olun.Bı Sey Cıkmaz
    Ztn Dunyanın En Cok Gayrı MenkuLu Olan TakımLarından Bırıyız.OnLarda DeğerLenbıLır.

Konu Ya Kapancak Yada MsjLar SıLıncek Bosuna Uzatıosunuz
    bjk4ever bence sen burda qorusLerını bıLdırme ortaLığı karıstırıosun

bekLeyıp gorıcez kone yı faLan

Öncelikle konumuz "Galatasaray Transfer Haberleri" Ama konu daha çok "Galatasaray'ın Transfer Kaynakları" olayına dönmüş. Daha fazla konuyu saptırmadan gerçek tartışmasız gereken mevzuya gelelim isterseniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Katılıyorum. Yönetici farkı. Galatasaray iyi yönetilmedi yıllardır, iyi yönetilse UEFA standartlarına sahip olamayan bir stadyum yerine birinci sınıf bir stadyumu olurdu, borçları bu kadar fazla olmaz, para getirecek yatırımlara sahip olur ve pazarlamayı iyi yapardı.

Fenerbahçe kurumsal açıdan tüm kulüplerden önde, bu yüzden de ekonomisi çok iyi durumda, yöneticiler sportif açıdan kulübü tam doğru yönetmiyor olabilirler ama kurumsal açıdan kusursuz yönettikleri kesin. BJK'nin Del Bosque'ye 8.5 milyon Euro'luk tazminatı, Galatasaray'ın aldığı ama 1 maç bile oynatmadığı Mpenza gibi birçok oyuncu, kulüplerimizi maddi anlamda çökertmiştir.

Avrupa'daki gibi profesyonel yöneticiler iş başına gelirse kulüplerimiz maddi açıdan kalkınır, giderek büyür ve Avrupa düzeyine gelebilir. Şu an buna en yakın Fenerbahçe, sportif anlamda çok zayıf olmasına rağmen kurumsal anlamda dünya standardında.

Galatasaray sponsorlarla bu işi çözebileceğini zannediyor ama biliyor mu ki sponsorların bu oyuncuların bonservislerini sahip olduğunu? Delgado'nun bonservisini Ülker aldı, olası bir satışta Ülker alacak parayı, Lincoln'ün veya başka bir yabancının bonservisi veya isim hakkı bir firmada da olabilir. Bu tür şeyler doğru değildir, sponsorla yapılan transferler bana göre yanlıştır. Kendi kaynağını yaratamayıp sponsora sığınıyorsan büyük kulüp değilsin demektir. Bugün dünyada R.Madrid, Milan, Chelsea, Liverpool, Barcelona gibi kulüpler kendi kaynaklarını yaratıp, sponsor desteksiz transferlerini hallediyorlar. Barcelona'nın forma reklam geliri bile yok. Televizyon, market, bilet ve kombine gelirlerinin yanı sıra çeşitli sponsorluk anlaşmaları ile büyük bir bütçeye sahipler. Sponsorluk anlaşması yapılır ama bir oyuncunun transferi için sponsordan para tahsil edilmez. Büyük kulüpler kendi kaynaklarını yarattığı gibi, yaptıkları oyuncu satışlarından da inanılmaz gelir elde ediyorlar. Bunun sebebi de kulübün iyi yönetilmesi, doğru yönetilmesi olsa gerek...

Dogru, sponsor hicbir zaman size garanti vermez. Diyelim devre arasinda Lincoln icin teklif yapildi, o zaman Ulker satmaya karar verirse ne olacak? GS tek kurus alamayacak ve ortada kalacak. Ustelik bonservisini onlar odese bile maasini 4 yil boyunca GS odeyecek, ki bu oyuncularin maasi da az birsey degil. GS strukturel olarak duzelmedigi surece, kendi kaynaklarini yaratmadigi surece asla cagdas ve Avrupa'da buyuk olan bir kulup olamaz. Herkes burada oyunculara kanarak sportif basariyi dusunuyor, fakat bu basariyi getiren en onemli unsur ekonomik guc ve bagimsizliktir. Lyon bu gunlere oyuncu olarak degil, Diarralari, Essienleri, Maloudalari satarak geldi. Sevilla bu kontaya Ramosu, Reyesi, Baptistayi satarak ve akilli transfer yaparak geldi. Futbolda basari oyle kaliteli ve pahali futbolcu alip sportif basariyi beklemek kadar kolay degil, cok daha zor ve tecrube, bilgi isteyen bir is.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nickim uAburak89, ne yazacağıma ben karar veririm canın çok sıkılıyorsa bu bölüme girmeyebilirsin..

Çok isterim lafın, hiç samimi değil.. Fair-play oyunları oynamanın alemi yok..

Hazımsızlığın ilacını iyi biliyorum, çünkü zamanında 1995-2000 yılları arasında rakip takım taraftarlarının çekemeyeşini gördüm..

Şu anda da aynı durum var, Fenerbahçe'nin en fanatik sitesinde bile Kone gelirse lig tv'yi iade ederim, Kone'nin sitesi yok mu Galatasaray'a gelmesini engellememiz lazım diyenler var..
    Benim samimi olup olmadığımı oradan anlayabiliyorsun ya pes. Benim yakın arkadaşlarım bilir, kulüplerimizin(herhangi bir kulüp) Avrupa'da başarı elde etmelerini ne kadar çok istediğimi.

Tabii senin için rakip takım diplere batsın ,Avrupa'da tel tel dökülsün daha güzel.Kendin gibi sanıyorsun başkalarını.

Ayrıca canımın sıkılması senin suçun.Çünkü rakip takım taraftarlarını tahrik edici mesajlar yazıyorsun.Moderatör arkadaşlar gereğini yapacaktır umarım.

Neyse tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum.

Fenerbahçe yönetimi kurumsal anlamda Türkiye de bir numaradır...Bunu kimsenin tartışmasına gerek yok...Gördüğüm kadarıyla,çevremdeki Fenerbahçeliler, artık kurumsal büyüme değil de sportif başarı bekliyor...Bu başarı da tabii ki Avrupa'da bekleniyor...İşte bu bence Fenerbahçe yönetiminin en zayıf kaldığı nokta...Geçen yaz aylarca Aziz Yıldırım'ın istifasıyla uğraşıldı,transferler Avrupa'dan elenince geldi...Bu bence yönetimin vizyon açısından yetersiz olduğunu kanıtlıyor....Fenerbahçelilerin artık kurumsal büyüme değil de sportif başarı beklediği ortada....

Galatasaray yönetimi zamanında çok büyük hatalar yaptı...Lukunkulara Christianlara ödenen paralar ortada....Bence Galatasaray için dönüm noktası Lucescu nun gönderilip Terim in getirilmesiydi....Burda iddia ediyorum ki Lucescu bu takımın başında kalsaysdı Galatasaray ın marka değeri bu kadar düşmezdi....Profesyonel yönetici fikri oldukça mantıklı....O günleri görebilecek miyiz acaba..

Mesaj Yetkileri