Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyon Kim Olur?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Andriy (Arsenal)

8 12.50%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

9 14.06%
  • Murat Özdemir (Chelsea)

32 50.00%
  • Ayg.22( Manchester United )

15 23.44%
1 ile 30 arası toplam 515 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma 2

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    senderos = djorou ???

sanki biraz takviye lazım defansın ortasına ya yedeğe yada as oynicak sağlam bir adama 2 sinden biri birde kaleye tabiki lehmann biraz yaşlanmış olsa gerek attack yönün kuvvetli ve alternatifi çok güzel ama defansa yedekte olsa takviye şart gibi benim görüşüm...
    Söylediklerine katılıyorum. Defansa iyi bir takviye yapacağım zaten.Senderos'u ancak yedek olarak düşünebilirim.As oyuncum olamaz. DC için 40M ye yakın bir bütçe ayırdım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Söylediklerine katılıyorum. Defansa iyi bir takviye yapacağım zaten.Senderos'u ancak yedek olarak düşünebilirim.As oyuncum olamaz. DC için 40M ye yakın bir bütçe ayırdım

herkezinde bildiği güzel bir dc Ezequiel Garay'ı almanı çok tavsiye ederim racing santanderi yönettim tabiri caizse zigiçle birlikte takımı 8. yaptı ilk senemde hiç transfersiz 10-13 assist 10 gole yakın ortalamayla oynadı ilk senesinde ve yıl sonu ortalaması 8' in altında değildi kimse almadıysa almanı tavsiye ederim hemde oyle çok bir parayı göden çıkarman gerekmez... olmadı paraya kıyıp at.madrid'li pablo var bildiğin gibi hamburg'lu kompany derdine çağre olabilir olabilir...tabi birde man.city'li richards war newcastle 'lı steven taylor vs vs... işine karışmak gibi olmasın sadece öneri

Mesaj Yetkileri