Sayfa 30 / 134 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Siz varya........Kim dedi Bu forumda saviola kesin diye heeee........

Ayrıca morientes içinm yüzde 99,9 dedim tamam
    üstelik kone gelmeyebilir tamam gelebilirde bundan sonra bana laf atanlara direk yöneticiye bildiriyorum.......

Bütün heryer Kone geliyor diyor ben diyince suclu ben oluyorum..........Kone insallah gelir bende ozaman görüsürüm........

Yeter be........Gidin kendi konunuzda konusun.......Biz burda Galatasarylı arkadalsarla konusuyoruz onlar şikayetci degil....Diger takım taraftarları şikayetci.....Bıktım sizden.....Allah Büyük.......

Allahdan dilegim Morientes ve konenin aynı anda gelmesi

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Ne saçma bir şey söyledin Allah aşkına!.. 28 yaşındasın ve futbolcuların içindesin diye herşeyin en iyisini sen mi bileceksin!!... Dünya Kupas'ındaki istatistiklere ve elediğimiz rakiplere ek olarak İlhan Mansız'ın performansına ve de kısmen oyun stiline bakmanı öneririm!!!
    Ben artık senle bu konusmayı kapatıyoeum, senle futbol analyısımzı o kdar farklı ki anlamı yok tartışmanın, lutfen cvp verme de bu gereksiz konsuma gitsin

hoop arkadaşlar noluyoruz?

emrah sadece burda haberleri yazıp, gelebilir, gelir heralde diye yorum yapıyor. adam kalkıp adnan polata telefon açıp bilgi mi alıyor? madem inanmayacaksınız o zaman girip okumayın bu haberleri..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emrah abiye sonun kadar katılıyorum başkası diyince bişey demiyosunuz Emrah abi diyince laf atıyosunuz......

Allah büyük........................................

Ya Ntv ile Lig Tv açıklamaları çelişmiyor mu??? :?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Diger takım arkadaslar beni suclayamaz........Varsa bir sorun Galatasaraylı arkadaslar söyleyebilir.......Sonucta onlarahaber veriyorum....Ötekilerine ne oluyor...Neyse herkes dikkat etsin bir anda sinir geldi bana valla....Kötü sözler söyleyebilirim

Ayrıca kone trnasferi yatmadı.........Adnan polat bekliyoruz dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sandro kardes bişey oldugumuz falan yok sabredelim..Adnan Polatın açklaması var bu konuda bekleyin lütfen sabredelim arkadaslar

Gs çok büyük en iyisini alacagız .....Allah bu konuda hepimize sabır versin

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    Ya Ntv ile Lig Tv açıklamaları çelişmiyor mu??? :?
    Türkiyede dogru haber yapan NTV Cnn ve habertürk gibi büyük resmi kanallardır...digerlerini sallamayın

Adnan Polatın Ntv ye direk açklaması var ....ama lig tv onun agzından veriyormuş gibi haber yapmış..dogrulugu meçhul

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by tupolew View Post
    Hazırlık dönemi kadro analizi ve tahmini yaparken çok yönlülüğü,potansiyeli ve yaşının getirdiği avantajla Necati'yi banko görüyordum...yalnız unutuğum şey Kalli'nin disiplinsiz ve kendini garanti gören yıldız vasıflı futbolculara tahammül göstermeyip takım içi çalışma disiplinini sağlamak adına emsal olmalrı için direk silebileceği idi..bu durum ilk Feldkamp döneminde Arif'te yaşanmıştı..sezonun ilk yarısında ilk 16'ya bile giremeyen Paf takımında çok çalışıp hocanın gözüne girererek formayı kaptı(ilk çıkışını da devre arasında Maradona'lı sevilla ile yaptığımız hazırlık maçında göstermişti) ve 2.dönem takımın yıldızı oldu ki bu çıkış bir sonraki sene ManU maçında zirve yaptı..Kalli her ne kadar sildi görünse de Necati'ye düşen azimle çalışıp sebat ederek yenidne kadroda yer bulabilmeye çabalamaktır..Ne yazık ki mental yapısı pek buna müsait olmayan Necati için GS defterei kapanacak gibi görünüyor..yalnız Hakan_Necati bir arada iyi değillerdi eleştirisine katılmak mümkün değil diğer arkadaşalrın da belirttiği gibi 100.yılın ilk dönemi rüya gibi bir ikili olmuşlardı..

Transferde ihtiyacı iyi analiz etmek lazım..bence öncelikli hedef sağa sola devamlı deplase olan,rakip defansın dengesine bozan,ayağına hakim,kaleye dikine inebilen sprinter tipli biri olmalı..Kısmen Arif tipi diyebiliriz..Bu tanıma Kone uyuyor gibi hatta nispeten bitirci özelliği de olan biri..bence öncelikli tercih olmalı...yanına golü koklayan,beklenmedik anda ekstar goller atabilen(İlk Kalli döneminin Gütschow'u) biri alınabilrse sıkışan maçları çözmede epey etkili olur..yalnız bu transfer için şu an acelecei olunmamalı..normalde Ümit Karan da bu görevi yapabilecek biri gibi görünse de devamlılığı olmadığından direk 11 adamı gibi görünmüyor...Hakan Şükür'de şu an rüyayı yaşıyoruz..çalışma disiplinini ve iştahını takdir etmek lazım..bu formuyla uzunca bir süre takıma faydalı olacaktır...ama doğa kuralları gereği yaşının etkisiyle düşen fizik gücü sonucu tüm sezon takıma faydalı olamayacağını düşünüyorum...Sonuç olarak ilk planda sprinter bir forvetin yanında bir sağbek veya orta alan adamı alınıp Carrusca gönderilir de kontenjan açılırsa sezonun ikinci yarısı için yeni bir golcü oyuncu düşünülmelidir...
    Necati-Hakan ikilisi kötü oynamadı demiyorum, zaten Necati formunun zirvesindeydi, Alves-Hakan ikilisi de en az o kadar başarılı olur, fakat bu UEFA Kupası için ne kadar yeterli olabilir sizce??

Ama onların arkasın 2 tane çok sağlam kanat koyarsan ve kanat oyunu oynarsan bilmem, ya da Lincoln ile birlikte oyunu çok iyi toparlayan, liderlik vasıflı, forveti çok iyi besleyen bir MC alınırsa onu da bilmem.. Neticede bu kadro stiliyle ancak ligde başarılı olabilir Alves-Hakan..

burda turksportal yöneticilerinden bir isteğim var..
    lütfen artık taraftarlar kendi bölgelerinde mesaj yazsın. biz burda galatasaraylı arkadaşlar olarak rahat rahat görüşlerimizi yansıtmak istiyoruz fakat diğer arkadaşlar gelip neşemizi kaçırıyor..lütfen artık bişeyler yapın fenerli arkadaşlar fenerbahçenin, bjkli arkadaşlar bjk bölünde msj yazsın... lütfen bana katılan arkadaşlar düşüncelerini belirtsin.. yoksa olmuyor artık böyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Diger takım arkadaslar beni suclayamaz........Varsa bir sorun Galatasaraylı arkadaslar söyleyebilir.......Sonucta onlarahaber veriyorum....Ötekilerine ne oluyor...Neyse herkes dikkat etsin bir anda sinir geldi bana valla....Kötü sözler söyleyebilirim

Ayrıca kone trnasferi yatmadı.........Adnan polat bekliyoruz dedi
    Burası yanlıs bence.Burası Gs forumu değil haberi sırf Gs'lilere vermıyorsun burda Fb'li var Bjk'li var Ts'li ve daha bşr cok kulübün taraftarı var burası ne Ultraslan forumu ne Webaslan forumu nede başka bir Gs forumu yani haberleri herkese veriyorsun.Bu yüzden diğer kişilerde suclayabilir bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tamam Suclamaya devam..........Görmezden gelicem..Uzamasın..Ceza almak istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tamam Suclamaya devam..........Görmezden gelicem..Uzamasın..Ceza almak istemiyorum.
    Bu son mesajım olcak.Üsteki mesajıma bak seni suclayıcı birşey söylemedim.Burası tüm taraftarlara acık bir forum demek istedim sadece

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Burası yanlıs bence.Burası Gs forumu değil haberi sırf Gs'lilere vermıyorsun burda Fb'li var Bjk'li var Ts'li ve daha bşr cok kulübün taraftarı var burası ne Ultraslan forumu ne Webaslan forumu nede başka bir Gs forumu yani haberleri herkese veriyorsun.Bu yüzden diğer kişilerde suclayabilir bence
    beyler madem öyle güzel yazılar yazın...milleti suçlamak yerine adam gibi herkes fikrini yazsın

bu lafım sana degildi yanlş anlama genel konuştm

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    araya girmek gibi olmasın ama artık olmuyor böyle. diğer rakip arkadaşlar mesajları okusun ama cevap yazmasın.. çünkü hep gereksiz tartışma çıkarıyolar.. şöyle rahat rahat konuşamıyoruz yine buna bişeyler uydurcaklar diye.. daha sonra boşuna uyarı alıyoruz tartışma çıkınca...

ya beyler ne oluyo ya daha adam gelmeden birbirimize gırdık.bide gelırse....
    neyse beklemekten baska caremız yok kımse bırbırıne suc atmaın bence bu haber yalan gıbıme gelıyo bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Kone rüyası sona mı erdi?

Galatasaray'ın Kone transferinde Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın dün gece yarısı son teklifi yaptığı Fildişili golcü "Ben futbol yaşantımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" diye geri çevirdiği öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre Pazar gününden bu yana Hollanda'da bulunan Polat'ın PSV Eindhoven kulübüyle her türlü anlaşmaya varılmasının ardından Kone'ye de rekor bir ücret teklif etti.
    Genç futbolcu başını döndüren bu rakama rağmen arkadaşı olan Galatasaray'lı Song'la uzun süre İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi aldı. Song'un "Burada çok mutlu olursun. Mükemmel bir şehir ve harika bir ortam var. Sana her konuda burada destek olurum" sözüne karşılık Kone düşünme için bir gün süre istedi.
    Kone bugün uzun süren pazarlıklar sonrasında Polat ve Üstünel'e "Tekliflerinin başdöndürücü ama bir yıl Hollanda'da kalıp, daha sonra futbol yaşantıma İngiltere'de devam etmek istiyorum. Song bana çok iyi şeyler anlattı ama bu teklifinizi kabul etmem mümkün değil" diye karşılık verdi.
    Galatasaray'lı yöneticiler Kone'nin bu teklifi karşısında oldukça şaşırdılar. Polat "Gelmesi için herşeyi yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz. Az da olsa şansımız var" dediği öğrenildi.
    Bu arada Galatasaray UEFA Kupası'ndaki Slaven Koprivniva maçına hazırlanırken, sol arka adalesinden sakat olan Lincoln'un oynama şansının çok az olduğu ifade edildi. Arda'nında cezalı olması nedeniyle teknik direktör Felkamp'ın " oyun kurucu " görevini kime vereceği merak ediliyor.
    Bu arada dünkü antrenmanda sakatlanan Serkan Çalık'ın da durumunun kritik olduğu bildirildi. Rubin Kazan takımının teklifi üzerine Rusya'ya giden Tomas'ın da bir süredir sürdürdüğü görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanmak üzere olduğu, imzaların büyük olasılıkla yarın atılacağı öğrenildi.

Kaynak:LigTV

Bu haber eskiyi yansıtıyor, basın tekrar tekrar aynı haberi yapıyor galiba can sıkıntısından, inanmayın bunlara..

gstvde bıseler varmı baksanıza orayda bızde malesef uydu yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Kone rüyası sona mı erdi?

Galatasaray'ın Kone transferinde Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın dün gece yarısı son teklifi yaptığı Fildişili golcü "Ben futbol yaşantımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" diye geri çevirdiği öğrenildi.

Kaynak:LigTV

Bu haber eskiyi yansıtıyor, basın tekrar tekrar aynı haberi yapıyor galiba can sıkıntısından, inanmayın bunlara..
    Galatasaray'da 3 aday
    Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, uzun süren sessizliğini NTV'ye bozdu. Transfer çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Polat, Aruna Kone, Afonso Alves ve Grafite ile ilgilendiklerini, bu üç oyuncudan birisini transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.

NTVSPOR
    Güncelleme: 16:05 TSİ 14 Ağustos 2007 Salı

Galatasaray'ın günlerdir süren transfer pazarlıkları ile ilgili ilk açıklama Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan geldi.

Transfer sezonu boyunca ilk defa ilgilendikleri oyuncuların isimlerini açıklayan Polat, NTV'nin sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı kulübün listesinde 3 oyuncu bulunduğunu belirten Polat, "PSV'li Kone, Hereenveen'de forma giyen Afonso Alves ve Le Mans'da oynayan Grafite ilgilendiğimiz futbolcular arasında. Amacımız bu üç isimden birisini kadromuza dahil etmek. Şartlar değişirse bu oyunculardan vazgeçme ihtimalimiz de var. Transfer çok zor gerçekleşen bir olay. Kulübü ikna etseniz oyuncu, oyuncuyu ikna etseniz ailesinde problem çıkabiliyor" dedi.

Yurt dışında yönetici Haldun Üstünel ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten Polat, Real Madrid'in, Ajax'tan 27 milyon Euro karşılığında Wesley Sneijder'ı ve Feyenoord'tan 14 milyon Euro'ya Royston Drenthe'i almasından sonra, Hollanda'da transfer pazarının yükseldiğini, bu nedenle Kone ve Alves pazarlığında dikkatli davrandıklarını açıkladı.

Polat son günlerde basında çıkan, "Galatasaray bu transferi sponsorlar aracılığı ile yapacak" iddialarının gerçeği yansıtmadığını, takıma alınacak yabancı oyuncunun maliyetinin tamamen kulüp kaynakları ile sağlanacağını belirtirken, "Taraftarımız merak etmesin herhangi bir futbolcu ile anlaşma sağlarsak bunu ilk olarak internet sitemizden duyuracağız, bunun dışında çıkan asılsız haberlere inanmasınlar" diye konuştu

beyler lig tv sallama haber yapabiliyor ama ntv adnan polatın agzından yaptı bu röportajı lütfen mantıklı olun lig tv mi ntv mi

lig tv adnan polat böyle böyle dedi diye idda ediyor ntv direk adnan polatın agzıdan veriyor haberi

Erdem kardesin de dedigi gibi GS cok buyuk bi kulup en iyisini Aliriz bizi istemeyni bizde istemeyiz daha ne koneler Gelir Bize

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln içinde Zenit devreye girmişdi.....iyi hatırlayın..

beyler selman abıden haber falan alamazmıyıya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sandro View Post
    Erdem kardesin de dedigi gibi GS cok buyuk bi kulup en iyisini Aliriz bizi istemeyni bizde istemeyiz daha ne koneler Gelir Bize
    evet kardesim yeterki sabredelim

Sayfa 126'da yazdığım yazı :

Sonuç itibariyle bu konu her gün kilitleniyor. Her gün Futbolun amacının bir eğlence olduğunu, Fanatiklik yapıp başkalarının kalbini kırmanın hiç hoş olmadığını, Amacımızın kendi takımımızı değil TÜRK FUTBOLUNU güçlendirmek olması gerektiğini yazıyoruz. Ama nafile. Gene AYNI TAS AYNI HAMAM. Sorununuz nedir bilmiyorum,anlayamıyorum? Buradaki yazılarınızla ne sizin takımınız büyük olur ne de diğer takımlar Küçük olur. Unutmayınki LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. bırakın fanatikliği hafta sonları alın çekirdeğinizi oturun tv başına oynanan futboldan zevk almaya bakın.
    sayfa 137 oldu yine tartışma çıkardıınız. Bende gene cezalarını verdim tartışmaya girenlere. Ama artık işin cılkı çıkmaya başladı. Adam gibi tartışmayı beceremiyorsak, Saygı&Sevgi kurallarını çiğniyorsak LÜTFEN BURAYA YAZ-MA-YA-LIM.!!!

Konunun kilidinide kaldırmıyorum. Şimdi açıcam 2 saat sonra gelip yeniden kilitlemek zorunda kalıcam. En iyisi konu saat 21:00'a kadar kilitli kalsın herkes aklını başına toplayıp YAPTIĞI SAÇMA TARTIŞMALARIN onlara ne kazandırdığını düşünsün.!!! Uyarı alanlarda aynı davranışlara devam ettiklerinde OKUR GURUBUNA dahil olacaklarını bilsinler... Konuyu amacından saptırıp kilitli kalmasına neden olanlarda SEVİYELİ şekilde tartışanların yorum hakkını GASP ettiklerinin farkına varırlar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    lütfen artık taraftarlar kendi bölgelerinde mesaj yazsın. biz burda galatasaraylı arkadaşlar olarak rahat rahat görüşlerimizi yansıtmak istiyoruz fakat diğer arkadaşlar gelip neşemizi kaçırıyor..lütfen artık bişeyler yapın fenerli arkadaşlar fenerbahçenin, bjkli arkadaşlar bjk bölünde msj yazsın... lütfen bana katılan arkadaşlar düşüncelerini belirtsin.. yoksa olmuyor artık böyle
    Bu kesinlikle olmaz. Biz ne taraftar sitesiyiz ne de takımlara ayrı bölümler açan ve sadece kendi taraftarlarının yazdığı forum sitelerinden biriyiz.

Farkımız futbolu bilenlerin yorumlarıyla kaliteli paylaşımlar yapılması. Ama burada olduğu gibi mesajlar devam ederse biz de yeni düzenlemelere gideriz.

Kimse bu konu gs ile alakalı fbliler yazmasın diyemez. Herkes istediği yere yazabilir. Ve milyon kere yazmamıza rağmen hala anlamayan arkadaşlar var. Rahatsız olduğunuz mesaja cevap vermeyin, uyarı butonuyla bildirin gereken yapılacaktır.

Gelip ortalığı karıştırıyor diyene kadar rapor verip bildirseniz o mesaj silinir ve konu kapanır. Ama siz cevap verdiğiniz olay büyüyor. Bu şekilde de bu konu durmadan kilitlenip duruyor.

Son defa yazıyorum, rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa uyarı butonuyla bildirin. O mesaja olumlu veya olumsuz cevap verirseniz size de uyarı sistemini uygulayacağız.

Aslında konuyu 1 hafta açmayacaksın ama burada gerçekten haber bekleyen taraftarlar var. Bu konunun kapanmasını sağlayanlar onların hakkını yiyor. Bu konu açılacaksa 1 tane bile olsa gerçek taraftar olan, amacı ortamı germek değil de birşeyler öğrenmek isteyen taraftar nedeniyle açılacaktır. 1 kişinin bile böyle olduğunu düşünmesem konu çoktan GMA'ya gitmişti...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Saat 21'i geçmiş, konuyu açıyorum, aynı şekilde mesajlar devam ederse bu sefer 1 haftalığına kapanır konu...
    "YÜCE ATATÜRK"

(GS) Kone Transferi Yattı Galatasaray'ın uzun zamandır renklerine bağlamak istediği PSV Eindhovenlı Aroune Kone'nin ikna edilemediği ve bu transfer girişiminin sonuçsuz kaldığı belirtildi.
    zoom - galleria

DHA'nın haberine göre Galatasaray, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.
    Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menacerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler" Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra bugün Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:
    "Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."
    Kone'nin bu düşüncesi yüzünden bir türlü ikna olmaması görüşmeleri uzattıkça uzattı. Ancak Adnan Polat ve Haldun Üstünel yeni formüller geliştirerek, Kone'yi ikna etme çabalarını sürdürüyorlar fakat bu transferin gerçekleşme şansı her geçen dakika azalıyor.

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    Takımımız ne olursa olsun hepimiz kardeşiz, böyle bir ayrımcılık kesinlikle olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu arada trnasfer Yatmadı Adnan polat son teklifi sunuyoruz dedi....Ama sansımız az...Ayrıca basındaki haberler hep çelişkili..CNN türk görüsme sürüyor dedi....Lig tv önce tamam dedi.Şimdi Gelmek istemiyo diyor..

Suanda toplantılar varmış...Adnan sezgin bizzat kendisi dedi..

Nesil
    2003

Konuyu kilitleyen arkadaslarimin affina siginarak bir iki sey tekrarlamak istiyorum.

1. BURASI BIRBIRINIZLE SOHBET ETTIGINIZ MSN DEGIL. Burasi birbirinizle sohbet edeceginiz, 5 dakikada bir ne gelisme var diye soracaginiz yer degil. Bu forum'un agdabini henuz ogrenemediyseniz forum kurallarini tekrar tekrar okuyun. Sabahtan beri topu topu iki tane kiytirik haber cikmis ama 240 tane mesaj atilmis. Cogunun icerigi bombos. Dakika dakika takip etmeyi gerektiren bir durum da yok. Bir haber cikar, eklenir forum'a insanlar okur ve cikan haber daha onceki dusuncelerini degistirmisse yorum yapar. Bir baska birisi benzer bir yorumu yapmissa, o yorum tekrarlanmaz.

2. Daha olmamis transferi, olmus gibi lanse edenlere once inanmak sonra da suclamak sizin hatanizdir. Daha once de yazdim, transfer olur, oyuncu gelir sonra tartisirsiniz. Bes dakikada bir su kisi sunu dedi, bu kisi bunu dedi diye mesaj atip bu konuyu aktif tutmanin herhangi bir anlami da yok.
    Gercekten birseyler katmak isteyecek kisileri buradan kacirdiginizin farkinda bile degilsiniz.

3. Fikire ve goruse saygi duymayi ogrenmeniz gerekli. Tahrik eden varsa, tahrik olmayin kardesim! Tahrik olmamayi ogretin kendi kendinize.

Son olarak da "Aslan yattigi yerden belli olurmus" atasozumuzu, Aslan yazmis oldugu yerden belli olurmus" olarak biraz dusunun. Forum'u ve bu basligi bu kadar kirletmeye hicbirinizin hakki yok!

Taraftarımız rahat olsun"
    Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kone'nın transferinin zora girmesi üzerine DHA'ya yaptığı açaklamada, forvet hattını güçlendirmek ve en azından bir golcü transfer etmek için girişimlerini sürdüğünü söyledi.
    Polat, transferde son hamlelerini golcü noktasında gerçekleştirerek kadrolarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Transfer görüşmeleri için Avrupa'ya gitmeden önce hedefimizde üç oyuncu vardı. Kone, Alves ve Grafiti. Öncelikli hedefimiz Kone idi. Ve önce Kone bonservisli bir oyuncu olduğu için kulübü PSV Eindhoven ile görüştük ve kesin olarak anlaştık. Kone ile görüşmelerimiz de olumlu noktada gitti. Ancak sonuçta oyuncu Galatasaray'a sıcak baktığını fakat kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi. Biz son teklifimizi yaptık ve yine cevabını bekliyoruz. Kone olmazsa B ve C planlarımız mevcut ve diğer oyuncular ve kulüpleriyle de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun çok güçlü hale gelen kadromuzu daha da güçlendireceğiz ve mutlaka bir golcü transfer edeceğiz" dedi.
    Adnan Polat görüştüklerini oyuncuların kariyerli ve Avrupa'da birçok kulübün talip olduğu oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Transferde tek sorun para değil. Görüştüğümüz oyuncular İngiltere ve İspanya gibi kulüplerden de teklif alıyorlar. Bu durumda biz ülke olarak transferde dezavantajlı duruma düşüyoruz. Futbolcunun kulübü, menaceri, ailesi ve birçok faktörle uğraşıyoruz" diye konuştu.

14.08.2007
    Kaynak : DHA

Mesaj Yetkileri