1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşlar kayıtlı oyun üzerinde oynama mkanı veren program vardıya fm editör galiba onu nerde bulabilirim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ermis1991 View Post
    ya ben valencia yı aldım ilk yarıda öne geçiyorum 2-0 3-0 gibi skorlar alıyorum ama maçın ikinci yarısında rakip beraberliği yakalıyo ben de buna bir türlü engel olamıyorum defansif oynamama rağmen sizce ne yapmalıyım
    Taktiğini yeniden gözden geçir derim.Birde bunda iLk yarı sonunda takım konuşmaLarının da etkisi oLabiLir.Rehavetten uzak tutmaLısın takımı ve sürekLi daha da motive edici konuşmaLar dene.

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    ya arkadaşlar kayıtlı oyun üzerinde oynama mkanı veren program vardıya fm editör galiba onu nerde bulabilirim
    Forumda mevcut zaten.Burda buLamadın Ana sayfandan rahatLıkLa buLabiLirsin..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

[quote=eXcitinG;829718]Taktiğini yeniden gözden geçir derim.Birde bunda iLk yarı sonunda takım konuşmaLarının da etkisi oLabiLir.Rehavetten uzak tutmaLısın takımı ve sürekLi daha da motive edici konuşmaLar dene.

saol tesekkur ederim

Mesaj Yetkileri