ALINTIÖnemli:::::

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Arouna Kone konusunda da benzer gelişmeler yaşanıyor..

9 milyon € bonservis, 3 veya 4 yıllık bir kontrat, PSV'de aldığının iki katı, yaklaşık 3 milyon € yazdım özellikle ilk sayfada. Tüm dünya basını 20 milyon € bonservis, farklı kaynaklar 14 milyon € falan derken, bugün gelen son haberler:

" yılda 2.8 milyon euro önerdi. "

"Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu."

Ben hala 9 milyon € ve 3 milyon €'da ısrar ediyorum, bekleyip göreceğiz..

---
Karamsar havanın kaynağını oluşturan, DHA'nın yaptığı haberden bir alıntı daha:

" Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. "

He also sends a proportion of his wages to his mother and family in Côte d'Ivoire. Speaking of his success in football, and his support of his family he is quoted as saying: "In Africa the solidarity for your family is very large. My father died when I was nine years old. My mother and my family have spent many years with difficulty. I am glad that I am now able support them."
Mezara girdi herhalde Haldun Üstünel.. Tövbe.. DHA'na sormak lazım

Yine LigTV, Lincoln transferinde gelmiyor şeklinde baya bir olumsuz haber yayınladıktan sonra, gene forumda telaşa neden olmuştur.. Sonra da nasıl bir yayın anlayışıysa, haberler siteden silindi.

Ayrıca Arouna Kone evli değildir. Hollanda'da uzun süre yanlız yaşamıştır, ikna edilmesi bahsi geçen kişi büyük ihtimalle evlenmeyi düşündüğü bir kız arkadaşıdır, ki kendisi özel yaşamını gizlemeyi başaran bir oyuncu..

İşte medyanın hali.. Haberin kaynağı DHA veya LigTV değildi bizim için, onlar olmadı dediğinde bile hala sessizliğimizi korumayı tercih ediyoruz.

Babasıyla görüştük diyorlar, babası öleli 15 sene olmuş..

Karısı diyorlar, adam yıllardır Hollanda'da bekar yaşıyor..
Kişisel görüsüm

Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz....