Aygün ilk def iyi bir transsfer yaprın![]()
Andriy (Arsenal)
Tr.Captain ( Liverpool )
Murat Özdemir (Chelsea)
Ayg.22( Manchester United )
Aygün ilk def iyi bir transsfer yaprın![]()
Süper transfer... İki taraf içinde hayırlı olsun...
siz de devamlı birbirinizin oyuncularını almışsınızgüzel kariyer bu arada tebrikler hepinize
Konuya anket eklendi arkadaşlar.Tercihinizi yapın
Serkan abi (Sekopej)'e anket için çok teşekkürler.
Aygün kimmiş bu Ronaldo'dan iyisi??
ROONEY - ZİGİÇ - VİLLA
Yeni 3'lümüz umarım daha iyi olacak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sayın Murat Özdemir hesap verin..Biz Drogba ayrılıcak haberini dün duyurduk ama siz Drogba kalcak dediniz neden yalan söyledniz.
![]()
Tabi ki murat sampiyon olur. tum arkadaslara basarilar
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
CHELSEA UZAK DUR !!!
Chelsea ekibinin Fabregas'a yaptığı 60Milyonluk teklifi reddettiğimizi buradan kendilerine bildiriyoruz. Arsenal kulübünün Fabregas'ı hiç bir ücret karşılığı satmayacağının bilinmesini istiyoruz.
Kamuoyuna duyurulur.
Arsenal Spor Kulübü
Gago + Villa + 70 milyon TL ye alma imkanı var
Mertcan ben o haberde ters bişey görmedim ?
Vermiyoruz gibi bi laf da yok galiba değil mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Jesus Navas ManU'ya mı?!!!
Sevilla'nın genc yıldızı Navas ManU yolunda.Bugün İngiltere'nin en hızlı spor muhabiri Mertcan Dönmez yaptıgı arastırma sonucu ManU'nun orta sahaya Jesus Navas'ı almak istediğini öğrendi.Bu oyuncu için Sevilla'ya 26 milyon ytl öneren ManU'nun teklifinin reddedildiği bu oyuncu için girişimlerin hala sürdüüğü öğrenildi.
Ayrıca ManU'nun Adriano için 73 milyon ytl'lik teklifiinde İnter tarafından reddedildiği öğrenildi
![]()
ARSENAL ARADIĞI STOPERİ BULDU !!
Arsenal uzun süredir almak istediği stoperi buldu. Joseph Yobo .Everton ile Arsenal her konuda anlaşmış ve imzalar atılmıştır.
Arsenal stoper arıyor haberini yapmıstık cok önceden.
İyi bir transfer Emre.
Süper transfer Arsenaldan defans oyuncusunda olması gerekn bütün nitelikler var..
Süper takas.Aygün karlı cıkar.
YoBo transferi hayırlı olsun...
Muhammet'e yaramıştır bu takas..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Adriano Çok Yakın.
İnter'le anlaştık fakat Adriano bir İngiliz kulübüne gelmek istemiyor.Eğer ikna edersem 2.yarıda ManU'da forma giyecek.Fiyatı 90 Mn YTL.Bu transfer olmazsa Diego Forlan'ı kadromuza katabiliriz.Ayrıca medyadaki haberlerin kaynağı anlaşılınca Mertcan Dönmez'i büyük sürprizler bekliyor..
Kaynagım kim?Sürpriz ne?
Takastan Aygün karlı çıkar.Yobo transferi iyi olmuş.Bence Liberpool Grosso alsın.Çok iyi oyuncu...
Nasıl Aygün karlı çıkıyo ben anlamadım, ESSİEN'in yerini XABİ+İLSİNHO ile mi durduracak.
Ayrıca bence Manu' takımının A.Villa'dan hiçbir farkı kalmadı.Kadrosunda yıldız oyuncu dahi bir elin parmaklarıyla gösterilecek kadar azaldı.
Aygün hadi bakalım bekleyelim...
Messi,Kaka,Adriano,İbrahimovic vs. bunlardan vazgeç ben hepsiyle anlaştım ancak İngiltere'yi istemiyorlar.