1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: İbrahim Üzülmez'e 3 maç ceza

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Sabıkası var. Alışveriş merkezinde Fenerbahçe'li bir taraftarı dövdü diye.
    abi kimse durup duruken adam dövmez...hele bildiğim ibrahim üzülmez yapmaz öle birşey...git ki terbiyesiz herfi ne dedi üzülmeze...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by comandante View Post
    abi kimse durup duruken adam dövmez...hele bildiğim ibrahim üzülmez yapmaz öle birşey...git ki terbiyesiz herfi ne dedi üzülmeze...
    Onu Fırat Aydınus için demişti...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by comandante View Post
    Fırat Aydınus için yazdım.

Tamam Arkadaşlar uzatmayalım kapatalım bu konuyu oldu bitti boşuna tartışmayalım... Çok uzadı bu olay..

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Genç Kartal, nerden biliyosun İbrahim'in sakat olmadığını bildiğini. Hadi seni geçtim sen Beşiktaş'lısın, oyuncunu savuncan ama İbrahim nerden biliyor sakat olmadığını o anda. Doğa üstü yeteneklerimi var.
    blackeagle3992, sen herhalde taraflı gözden bakıyorsun. Değişik açılardan izleyince göremiyon mu. Yada öyle görmek istiyorsun. Dikkatli izle. Koşarak geliyor, ayağına basıyor, sonrada o hızla diziyle vuruyor. Hakeme yaptığınıda ilk sayfadan seyredebilirsin.

I Hate You Beşiktaş!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    Genç Kartal, nerden biliyosun İbrahim'in sakat olmadığını bildiğini. Hadi seni geçtim sen Beşiktaş'lısın, oyuncunu savuncan ama İbrahim nerden biliyor sakat olmadığını o anda. Doğa üstü yeteneklerimi var.
    blackeagle3992, sen herhalde taraflı gözden bakıyorsun. Değişik açılardan izleyince göremiyon mu. Yada öyle görmek istiyorsun. Dikkatli izle. Koşarak geliyor, ayağına basıyor, sonrada o hızla diziyle vuruyor. Hakeme yaptığınıda ilk sayfadan seyredebilirsin.

I Hate You Beşiktaş!!!
    İşi hakarete götürme,konuyu karıştırma herkes yorumunu yapıyor.Ben 3 maç normal dedim,sen az dedin başkası çok dedi...
    Ama I hate you Beşiktaş dersen burası iyice karışacak ona göre,olayın suyunu çıkartmayın..

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Bende istemem kimseye hakaret etmeyi hatta sevmemde ama bazı kişiler benim sevdiğim futbolcuya hakaret edince niye ses çıkmıyorda BJK'ye edince çıkıyor. Onlar öyle yazmasa bende yazmazdım...

Ne ekersen onu biçersin...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    Bende istemem kimseye hakaret etmeyi hatta sevmemde ama bazı kişiler benim sevdiğim futbolcuya hakaret edince niye ses çıkmıyorda BJK'ye edince çıkıyor. Onlar öyle yazmasa bende yazmazdım...

Ne ekersen onu biçersin...
    Evet arkadaş doğru söylüyor bu konuda kimse işi hakarete götürmesin,onda önce atılan i hate you batman da çok gereksiz olmuş.Neyse işe hate falan karılştırmadan devam edersek seviye düşmemiş olur.

Mesaj Yetkileri