Sayfa 31 / 134 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beyler kone gelmese daa iyi olur yıllık 2.8 teklif etmişiz premier ligde oynamak istiorum demiş parasını aksattımız zman bu adam ribery gibi kaçar yıllık 2.8 de kolay kolay ödenmez öle akksattımız zman adam gider kaçar premier lige ondan başka seçeneklere yönelsek daa iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Kone işi yattı, bir daha bu tür bir forveti bulabileceğimizi sanmıyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alman View Post
    beyler kone gelmese daa iyi olur yıllık 2.8 teklif etmişiz premier ligde oynamak istiorum demiş parasını aksattımız zman bu adam ribery gibi kaçar yıllık 2.8 de kolay kolay ödenmez öle akksattımız zman adam gider kaçar premier lige ondan başka seçeneklere yönelsek daa iyi olur
    1. Ribery olayında sonra aynı şey tekrarlanırsa bu Galatasaray'ın sonu olur.
    2. 14 MN Euro bonservis ödediğimiz adamı sence kaçırırmıyız???

Postiga (Grafite) ve Alves olsun temiz olsun, hepsi portekizce biliyor Lincoln ile müthiş bir üçlü olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu saatden sonra iyi bi forwet geliceğini sanmıyorun hiç mi yok biizm takımın scoutları bulsunlar bobo gibi nobre gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler kone işi yattı falan bu haberlere inanmayın yaa...adnan polatın ntv ye açıklaması var ayrıca dha ya da açklaması var bu kdr olmaz yaa

gerçek haber yapanlar ntv cnn habertürk gibi kanallardır elli kere söyledik inanmayın şu aptal saptal kanallara ...reyting amaçlı şeyler...ayrıca emrah abi söyledi konenin eşi falan yokmuş

yani sallama haber yapan kanalların dedigi gibi konenin eşinin sorun çkardıgı falan yok

inanmayn arkadaslar inanmayn sadece sabredin biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Size Araştırma sunuyorum

Beyler Kone evli değil ve babası Hakk’ın rahmetine kavuşmuş.Kesin bilgidir.Basında çıkan haberlerin inandırıcılığı size kalmış artık:?????

Bir dolaplar dönüyor.....Buarada Polatın acıkladıgı 3 forvette güzel hala Yönetim bu saatten sonra transfer yapamaz diyorsunuz...Transfer yapılacak

Adnan polat bosu bosuna bir futbolcu isimleri vermez.....Alıncada İstedigimiz oyuncuları aldık diyecek..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    beyler kone işi yattı falan bu haberlere inanmayın yaa...adnan polatın ntv ye açıklaması var ayrıca dha ya da açklaması var bu kdr olmaz yaa

gerçek haber yapanlar ntv cnn habertürk gibi kanallardır elli kere söyledik inanmayın şu aptal saptal kanallara ...reyting amaçlı şeyler...ayrıca emrah abi söyledi konenin eşi falan yokmuş

yani sallama haber yapan kanalların dedigi gibi konenin eşinin sorun çkardıgı falan yok

inanmayn arkadaslar inanmayn sadece sabredin biraz
    Olay budur arkadaşlar sabredecez.. Bişey olursa resmi siteden öğreniriz..
    Kone olmazsa alves-Grafite ikilisinden biri bile bizi uçurur
    Bekleyecez-görecez

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Size Araştırma sunuyorum

Beyler Kone evli değil ve babası Hakk’ın rahmetine kavuşmuş.Kesin bilgidir.Basında çıkan haberlerin inandırıcılığı size kalmış artık:?????

Bir dolaplar dönüyor.....Buarada Polatın acıkladıgı 3 forvette güzel hala Yönetim bu saatten sonra transfer yapamaz diyorsunuz...Transfer yapılacak

Adnan polat bosu bosuna bir futbolcu isimleri vermez.....Alıncada İstedigimiz oyuncuları aldık diyecek..
    haklısın emrah tam ben yazcaktım sen yazdın hatta bazıları karısı var dıyolar bazılarıda sevgilisi ayrıca bizimkiler yemektelermiş

Bu arada PSV sitesinde de açıklama var, Kone'Nin bu akşam amatör UNA karşısında oynanacak maça çıkacağı belirtilmiş. Yani hayali yemeğe gitme şansı bile yok .

Kone ısrarı sonuç vermedi

Galatasarayımız'ın Kone ısrarı sonuç vermedi. Sarı kırmızılı yönetici Haldun Üstünel'in yaklaşık 10 gündür süren yoğun transfer görüşmeleri Kone'nin inadına takıldı ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nın starını İngiltere'de futbol oynama isteğinden caydıramadı.

Galatasarayımız, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.

Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menacerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler" Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra bugün Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:

"Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."

Kone'nin bu düşüncesi yüzünden bir türlü ikna olmaması görüşmeleri uzattıkça uzattı. Ancak Adnan Polat ve Haldun Üstünel yeni formüller geliştirerek, Kone'yi ikna etme çabalarını sürdürüyorlar fakat bu transferin gerçekleşme şansı her geçen dakika azalıyor.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ya artık başka transferleri tartışalım, Kone işi bittiğinde konuşuruz onu, şimdi kadro nasıl şekillenecek sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar eski haberlere dikkat yeni haberlerde cıktı....

For cimbom kadro olaylarını burda konusmayalım konu dagılır gider....Ayrıca kalli bu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kone'nin Galatasaray'la anlaşması zor görünüyor. Onların yerine Postiga, Ilian, Grafite ve Alfonso Alves yedekte tutuluyor.

14. Default

PuzzleIn parçalarını yerlerine koyduğumuzda bazı noktalar açığa çıkmaya başlıyor.Transferin bu gece kesinleşeceğini öngörüyorum,
    1) UEFA maçına yetiştirme ve rakipte psikolojik baskı yaratma taktiği.
    2) Kombineler yarın tekrar satışa çıkıyor.
    Bekleyip görelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler kone gelsinde gerisi kolay neyse konu zarar görmesin arkadaşlar ...kone transferi için son bir iki gün daha bekleyince sonucu görecegiz ztn .....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ALINTIÖnemli:::::

Arouna Kone konusunda da benzer gelişmeler yaşanıyor..

9 milyon € bonservis, 3 veya 4 yıllık bir kontrat, PSV'de aldığının iki katı, yaklaşık 3 milyon € yazdım özellikle ilk sayfada. Tüm dünya basını 20 milyon € bonservis, farklı kaynaklar 14 milyon € falan derken, bugün gelen son haberler:

" yılda 2.8 milyon euro önerdi. "

"Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu."

Ben hala 9 milyon € ve 3 milyon €'da ısrar ediyorum, bekleyip göreceğiz..

---
    Karamsar havanın kaynağını oluşturan, DHA'nın yaptığı haberden bir alıntı daha:

" Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. "

He also sends a proportion of his wages to his mother and family in Côte d'Ivoire. Speaking of his success in football, and his support of his family he is quoted as saying: "In Africa the solidarity for your family is very large. My father died when I was nine years old. My mother and my family have spent many years with difficulty. I am glad that I am now able support them."
    Mezara girdi herhalde Haldun Üstünel.. Tövbe.. DHA'na sormak lazım

Yine LigTV, Lincoln transferinde gelmiyor şeklinde baya bir olumsuz haber yayınladıktan sonra, gene forumda telaşa neden olmuştur.. Sonra da nasıl bir yayın anlayışıysa, haberler siteden silindi.

Ayrıca Arouna Kone evli değildir. Hollanda'da uzun süre yanlız yaşamıştır, ikna edilmesi bahsi geçen kişi büyük ihtimalle evlenmeyi düşündüğü bir kız arkadaşıdır, ki kendisi özel yaşamını gizlemeyi başaran bir oyuncu..

İşte medyanın hali.. Haberin kaynağı DHA veya LigTV değildi bizim için, onlar olmadı dediğinde bile hala sessizliğimizi korumayı tercih ediyoruz.

Babasıyla görüştük diyorlar, babası öleli 15 sene olmuş..

Karısı diyorlar, adam yıllardır Hollanda'da bekar yaşıyor..
    Kişisel görüsüm

Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz....

Beyler Ben artik Kone nin gelmesini supriz olarak goruorum ama Iste alternatifi AFONSO ALVES
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OrsE-4BA6ow[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ALINTIÖnemli:::::

Kişisel görüsüm

Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz....

arkadaslar DHA yı gerçek haber yapıyor diye biliyordum ama onlar bile kolpa haber yapmış....neyse burdan şu gerçek çıkıyo kone için şansımz var ...

ayrıca o kdr laf edilen yerden yere vurulan emrah abi çok önemli bilgiler verdi.....

Ben Bu Aksam En En Gec Yarin Aksam Artik bi netligew kavusmasini Bekliorum bu transferlerin Hayirlisi olsun !!

ligtvnin neden yalan haber cıkardıgını sanırım tahmın edebılırım.ama ne kadar dogrudur bilemem.bence bu d-smart olayı varya galatasaray yayın gelırlerını d-smarta verdı dıye olabilir kanımca

21. Default

beyler grafite oynadıgı sochaux maçında sakatlanarak oyundan cıktı.hersey cok kötü gidiyo ya

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Valla bende size Nilamarı gösteriyim hızsa hız çalımsa çalım şovsa şov golse gol
    http://www.youtube.com/watch?vD3NRR4IMvo

Cimbom'a Kone sürprizi.!
    De Telegraaf Gazetesi'nin haberine göre, PSV Eindhoven takımının, genç futbolcusunun Galatasaray'a transferi konusunda önemli bir sorun görmediği belirtilirken, futbolcunun İstanbul'a gelmek istemediği kaydedildi.

Galatasaray'ın, bu futbolcu için PSV'nin iki yıl önce ödediği 10 milyon Avro'yu vermesi halinde, Kone'nin transferine izin verileceği ifade edilirken, Galatasaray'ın da Hollanda takımına bu miktara yakın bir para önerdiği belirtildi.

Ancak, Fildişi Sahili'nden genç futbolcunun İstanbul'a gitmek istemediğini PSV'ye ilettiği, futbolcunun transferinin parasal yönden çok, Kone'nin İstanbul'a gitmek isteyip istememesinde yattığı kaydedildi.

Koné: ‘Ik heb geen trek in Turkije’

Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op dinsdag, 14 augustus om 22:39

Arouna Koné vertrekt niet naar Turkije. Een delegatie van Galatasaray was dinsdag in Eindhoven om de PSV’er voor meer dan tien miljoen euro te strikken, maar stuitte op het negatieve antwoord van de aanvaller. '); “Ik ga er niet naartoe”, vertelde de Ivoriaan aan het Algemeen Dagblad. “Ik wil bij PSV blijven. Hier speel ik Champions League, ik wil helemaal niet weg. Het zal allemaal wel.”

De Turkse club meldde zich de afgelopen dagen bij PSV met een bod van dertien miljoen euro. De Eindhovenaren namen de Afrikaan twee jaar terug nog voor negen miljoen euro over van Roda JC en gaf hen daarom toestemming om hem te benaderen.

“Galatasaray wilde heel ver gaan’’, bevestigt technisch directeur Stan Valckx. “Ik denk dat wij er met die club wel uit waren gekomen. Maar de speler wil niet, dan houdt het op. Ronald Koeman heeft met hem gesproken en ik ook. Hij wil hier blijven en dat is ook prima, want Koné hoeft helemaal niet weg. Dan is het in principe van de baan.’’

“In Turkije wachten twintig miljoen fans van Galatasaray op Koné”, vertelde Haldun Üstünel, bestuurslid van Galatasaray. “Koné is snel en sterk. Hij is een erg talentvolle speler. Als je de wedstrijden in de Champions League of op het WK met Ivoorkust ziet, dan weet je genoeg. In Turkije is hij zeer populair, ook al omdat hij moslim is. Alle fans willen graag dat hij naar ons komt.’’
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence kesin yatti transfer.. bu haberde kone ben galatasaraya gitmiyom diyorrrrr...

Bence Artik diger isimleri tartismaliyiz!!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaOmerta View Post
    Koné: ‘Ik heb geen trek in Turkije’

Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op dinsdag, 14 augustus om 22:39

Arouna Koné vertrekt niet naar Turkije. Een delegatie van Galatasaray was dinsdag in Eindhoven om de PSV’er voor meer dan tien miljoen euro te strikken, maar stuitte op het negatieve antwoord van de aanvaller. '); “Ik ga er niet naartoe”, vertelde de Ivoriaan aan het Algemeen Dagblad. “Ik wil bij PSV blijven. Hier speel ik Champions League, ik wil helemaal niet weg. Het zal allemaal wel.”

De Turkse club meldde zich de afgelopen dagen bij PSV met een bod van dertien miljoen euro. De Eindhovenaren namen de Afrikaan twee jaar terug nog voor negen miljoen euro over van Roda JC en gaf hen daarom toestemming om hem te benaderen.

“Galatasaray wilde heel ver gaan’’, bevestigt technisch directeur Stan Valckx. “Ik denk dat wij er met die club wel uit waren gekomen. Maar de speler wil niet, dan houdt het op. Ronald Koeman heeft met hem gesproken en ik ook. Hij wil hier blijven en dat is ook prima, want Koné hoeft helemaal niet weg. Dan is het in principe van de baan.’’

“In Turkije wachten twintig miljoen fans van Galatasaray op Koné”, vertelde Haldun Üstünel, bestuurslid van Galatasaray. “Koné is snel en sterk. Hij is een erg talentvolle speler. Als je de wedstrijden in de Champions League of op het WK met Ivoorkust ziet, dan weet je genoeg. In Turkije is hij zeer populair, ook al omdat hij moslim is. Alle fans willen graag dat hij naar ons komt.’’
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence kesin yatti transfer.. bu haberde kone ben galatasaraya gitmiyom diyorrrrr...

kaynagın ne derece saglam oldugunu bilmeden bişey demek yanlış olabilir...

bence bekleyip görelim neyin ne olacagını

Morientes Valencia -Elfsborg şamiyonlar ligi maçında 3.golü attı , artık en azından basın onun ismini anmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet morientesden artık umudu keselim..İddaa da üst vermiştim golü morientes attı üst bitmek üzere maç

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kone transferi bence bitti bizim için..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

[quote=Emurafu;828116]ALINTIÖnemli:::::

Kişisel görüsüm

Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz..

tamamen arkanızdayım gerçekler yakında çıkacak

Mesaj Yetkileri