Sayfa 7 / 191 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

kadroya bi gözattım da şöyle bi forvet- ortasaha- kaleci tamam. gel gelelim ki defansın göbeği tam bir muamma.göbekte tecrübeli sağlam 2 defans olsaydı en azından 1 tane bari. Zirveye oynardı bu sene juve.Şimdi zirve için defansın gösterecegi ( ???) performansa baglı herşey.
    bu arada grygera yok ortalıkta hiç.

maçlar oynanmış bitmiş.kanal 1 tatilde herhalde.Özgür özet falan warsa link atsana sana zahmet

Del Piero_10 Misafir

Defansın ortasında Jorge Andrade ve Criscito oynayacak bu belli.Zaten 2 maçtır gayet iyi olmaya başladılar zamanla daha da iyi olur.Grygera 2.maçta oynadı Zebina'nın yerine.Sağ bekte Salihamidzic,Zebina,Grygera yani gayet güvende.Chiellini ilk ciddi maçında en iyi adam olarak gözüktü.Solda o ve Molinaro sezonu götürecek.

Orta sahada Camoranesi ve Marchionni aynı anda sakatlandı,Tiago hastalanmış.

2 maçtır Nocerino-Zanetti-Almiron-Nedved orta sahası ile oynuyoruz.
    Forvette Del Piero-Trezeguet olacak herhalde 7 yıldır olduğu gibi.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Defansın ortasında Jorge Andrade ve Criscito oynayacak bu belli.Zaten 2 maçtır gayet iyi olmaya başladılar zamanla daha da iyi olur.Grygera 2.maçta oynadı Zebina'nın yerine.Sağ bekte Salihamidzic,Zebina,Grygera yani gayet güvende.Chiellini ilk ciddi maçında en iyi adam olarak gözüktü.Solda o ve Molinaro sezonu götürecek.

Orta sahada Camoranesi ve Marchionni aynı anda sakatlandı,Tiago hastalanmış.

2 maçtır Nocerino-Zanetti-Almiron-Nedved orta sahası ile oynuyoruz.
    Forvette Del Piero-Trezeguet olacak herhalde 7 yıldır olduğu gibi.
    açıkçası Criscito ya pek güvenemiyorum büyük maçlarda ne kadar güven verir .yaşı da genç.Legrottaglie de gidecek defansta alternatifimiz yok denecek kadar hatta yok.bi Boumsong var o da sakatlanırsa alternatifsiz kalırız.bana öyle geliyor ki bi defans şart oldu.bu da Zapata olabilir.

Santander den Garay Kadroya gzl bir takviye olabilir aslında...Chiellini yi sürekli hazır olarak görüyorum sol bekte sıkıntı yok... J.Andrade de iyi bir savunmacı ztn Dünya da belli olan 5-6defans var aman aman onlarıda almak çok zor... O yüzden Andrade iyi bir tercih... Alınabillicek inkanlar dahilinde... Salihamdzic kesinlikle iyi bir tercih yıllardır Bayern de Avrupa Futbolunu çok iyi biliyor... Takıma zor anlarda yön verebilir... Grygere Zebina ile birlikte sağ bek te 2oyuncu o bölgede gzl bence... Tiago gzl bir tercih defansif MC si ağır basan şutları başarılı bir isim 11'de oynar bence... Tabiki Camoranesi yine iyi işler yapıcaktır... I a quinta İtalya nın son dönemde popüler olan 3-4 forvetinden daha Trezegeut-Del Piero 2'lisin kesemicek durumda olsada yedek klübesinde iyi bir forvet...Molinaro - Criscito büyük bir potansiyele sağip gün geçtikçe iyiye gidiyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Criscito cok yetenekli bir oyuncu ama senin dediğin gibi bende pek güvenemiyorm.Bir oyuncu almamız lazım bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

criscito nun vücut yapısı bana göre zayıf..

molinaro ya gelince;top kontrolünde sıkıntı yaşıyor,pas hataları da bir hayli fazla..

diğer oyuncularda fazla eksikler yok..ama defans şart

Del Piero_10 Misafir

Videolar için sağol Özgür;

Milan maçında Palladino nun golü sayılmamış hmn ardından Gilardino atmış halbüki bence faul yok... Kaka' nın vuruşunuda gzl çelmiş Bufffon...

2 maçta da ofans anlamında olumlu sinyaller var.inter macı oldukça iyi hucüm yönünde.amma velakin gel gelelim defansa.Duran toplarda zaaf var,defansın arkaya kolay sarkabilir rakip, açık veriyolar.Bu zaafların bi kısmı uyum sorunu halledilince çözülür ama defansın ağırlıgını çözme imkanı yok.

Del Piero_10 Misafir

Avrupanın en büyük takımlarının genç takımlarının katıldığı turnuvada Juventus çeyrek finalde inter'i halletti.

Ayub Daud turnuvada en dikkat çeken oyuncumuz oldu.

http://www.thechampionsyouthcup.com/...?id=11&PID=157

Size doesn’t matter for Ayub

KUANTAN: Looks can be deceiving. Seventeen-year-old Ayub Daud is one example.

The Somalia-born midfielder looks frail but is full of energy and he is the one running the engine room for Italian giants Juventus in the ongoing Champions Youth Cup.

In the Group B match against Qatar on Thursday, Ayub was all over the field and showed off his wide array of skills. Unfortunately. Juventus could only manage a 0-0 draw.

Ayub was recruited by the club at the age of nine. He is grateful to the Italian side for giving him a chance to show off his skills.

“I will repay the club for nurturing me from young into what I’m today,” said Ayub after a training session at the Kuantan Municipal Council field yesterday.

Ayub is a huge fan of France and Barcelona striker Thierry Henry. He wants to follow in the former Arsenal striker’s footsteps.

“I like his style of play so much that I am wearing the same No. 14 jersey,” said Ayub, whose father Daud Hussein played for the Somali national team.

Del Piero_10 Misafir

Bir dahaki maç milan ile yarı final,maçlar eurosport tarafından yayınlanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Size Nedved'in Simpson halini yaptım.Gerçi pek benzedimi bilemem ama gene de uğraştım biraz...

Buyrun yorum sizin

Del Piero_10 Misafir

Juventus’la Milan’ın yarın oynayacağı Berlusconi Kupası maçında, Juventus'un hocası Claudio Ranieri altı futbolcusundan faydalanamayacak.

İtalyan teknik adam Claudio Ranieri maç öncesi, "Giorgio Chiellini, David Trezeguet ve Cristiano Zanetti’nin hafif sakatlıkları var, Sergio Almiron sakat ve Tiago Mendes de fizik olarak hazır değil. Mauro Camoranesi ise hazır hale gelmek için çok çalışıyor ancak o da oynayamayacak," dedi.

Ancak Ranieri yine de umutlu oluduğunu ve yeni isimleri deneyeceğini söyledi. "Belki bu maç yeni bir çözüm üretmek için bize faydalı olur," diyen İtalyan teknik adam, "Önemli olan Livorno maçında 3 puan almamız. Sezon öncesinde kıyas yapmak doğru olmaz ancak biz daha hazır değiliz. Diğer takımlar form tutuyorlar belki ama biz onlardan iki kat daha fazla çalışmalıyız çünkü dişliler yeni yeni yerine oturuyor. Ne var ki bu da önemli bir maç ve sezon öncesi oynayacağımız son ciddi maçımız," diye konuştu.

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Size Nedved'in Simpson halini yaptım.Gerçi pek benzedimi bilemem ama gene de uğraştım biraz...

Buyrun yorum sizin
    suratın pek alakası yok ama saçlar benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zaten suratın aynı olması imkansız.Elimden geldiğinde yapmaya çalıştım

Önceden İtalya'da hep Milan ı desteklerdim ama geçen seneden beri Juve taraftarı oldum Bu bölümü gördüğümede çok sevindim.Burdan hep bilgilerimizi paylaşırız artık

arkadaslar juvenın transferlerı kım bu sezon hıc takıp edemedım

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Önceden İtalya'da hep Milan ı desteklerdim ama geçen seneden beri Juve taraftarı oldum Bu bölümü gördüğümede çok sevindim.Burdan hep bilgilerimizi paylaşırız artık
    Aklına ne geliyorsa paylaş

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    arkadaslar juvenın transferlerı kım bu sezon hıc takıp edemedım
    Almiron(Empoli) 9m
    Tiago(Lyon) 12m
    I a q u i n t a(Udinese) 11m
    Salihamidzic(Bayern Munchen) bedava
    Grygera(Ajax) bedava
    Jorge Andrade(Deportivo) 10 m
    Criscito(Genoa) bonservisinin kalan yarısı alındı.
    Molinaro(Siena) bonservisinin kalan yarısı alındı.
    Nocerino(Piacenza) bonservisinin kalan yarısı alındı.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Aklına ne geliyorsa paylaş

Almiron(Empoli) 9m
    Tiago(Lyon) 12m
    I a q u i n t a(Udinese) 11m
    Salihamidzic(Bayern Munchen) bedava
    Grygera(Ajax) bedava
    Jorge Andrade(Deportivo) 10 m
    Criscito(Genoa) bonservisinin kalan yarısı alındı.
    Molinaro(Siena) bonservisinin kalan yarısı alındı.
    Nocerino(Piacenza) bonservisinin kalan yarısı alındı.
    tesekkurler

Del Piero_10 Misafir

Nedved Mexes’in Saldırısına Kulak Asmadı

Pavel Nedved, geçtiğimiz günlerde kendisine sözlü saldırıda bulunan Fransız oyuncuya cevap verme gereği duymadığını söyledi.

Nedved’in oyun stilinin kendisini öfkelendirdiğini belirten Fransız oyuncuya, Çek oyuncu şöyle cevap verdi:

“Benim bundan daha önemli işlerim var. Sahada futbol oynayarak işimi yapıyorum, kazanmak uğruna herşeyi yapıyorum. Mexes’le bir polemik başlatmak niyetinde değilim. Del Piero’yu konuşalım mesela. Bence o bu takımın herşeyi, ayrılacağını düşünmüyorum. Bu forma ona yakışıyor.”

San Siro’da Milan’la oynayacakları turnuva maçı hakkında da konuşan Nedved, “Zor günleri atlattığımızı düşünüyorum. Takıma yeni katılan oyuncularla birbirimizi tanımak birkaç ay alabilir. Roma maçı sadece bir hazırlık maçıydı. Milano’ya kazanmak için gideceğiz. Bu maçı kaybedenin Serie A’yı kazanacağı düşüncesinde olanları kafama takmıyorum bile. Milan iyi bir takım ve bizim için hazırlık maçından her zaman bir adım önde olmuştur,” diye konuştu.

Juventus’un genç oyuncusu Antonio Nocerino, sezon öncesi maçlarda oyun tarzıyla Gennaro Gattuso’ya benzetildi.

22 yaşındaki oyuncu, futboluyla Gattuso’ya gerçekten benzese de, onun gibi olmak için daha çok çalışması gerektiğini bilecek kadar da ağırbaşlı. Genç oyuncu kendisine uzatılan mikrofonlara şöyle konuştu:

“Bazı insanlar beni Gattuso’ya benzetiyorlar ama burada bir Dünya Kupası sahibindne bahsediyoruz. Benim onun gibi olabilmek için daha çok yolum var. Zaten aslına bakarsanız benim idolüm Romalı Daniele De Rossi. Hem defansif hem ofansif özellikleri çok üstün olan komple bir oyuncu.”

Bir Juventus altyapısı ürünü olan Nocerino, son 4 seneyi Messina ve Piacenza’da geçirmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Nedved çok doğru bir hamle yapmış.Profesyonel olmak bence bunu gerektirir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Mexes çok çirkef bir oyuncu.Nerdeyse her maç bir olayı oluo.Zaten Roma'ya anca o yakışır

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

nocerino nun nesini gattuso ya benzetiyolar anlamıyorum..gattuso sadece defansif özellikleri olan bir futbolcu..takım atak halindeyken arkadaşlarına hiç faydası olmuyor..hatta söyle diyelim..milan atağa 9kişiyle çıkıyo..

nocerino ise daha çok ofansif olarak iyi..tabiki gattuso gibi dünyaca ünlü bir futbolcuya yetişebilmek için için çok çalısması lazım..

ama sonuçta gattuso ve nocerino apayrı topçular...bence

Del Piero_10 Misafir

Dünya Genç takımlar Şampiyonasında çeyrek finalde inter'i yarı finalde Milan'ı yenen Juventus takımı finalde manchester ile oynayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kupa bizimdir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Gattuso yu o kadar küçümsemeyelim ama Nocerino'nun daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.Bu sene bana göre ilk 11 zor oynar.
    Dediklerinden sadece "Milan atağa 9 kişiyle çıkıyor" a katılıyorum.Ama defansta 12 kişi oluyor dimi?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Gattuso yu o kadar küçümsemeyelim ama Nocerino'nun daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.Bu sene bana göre ilk 11 zor oynar.
    Dediklerinden sadece "Milan atağa 9 kişiyle çıkıyor" a katılıyorum.Ama defansta 12 kişi oluyor dimi?
    Defans'ta nasil 12 kisi olabiliyor Ancelotti'yide mi saydin

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Defans'ta nasil 12 kisi olabiliyor Ancelotti'yide mi saydin
    Berlusconi'yi saymıştır

Şaka bir yana çok koştuğu için 2 adamlık savunuyor demek istiyor arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

gattuso yu defansif olarak asla küçümsemem..ama ofansif olarak yerden yere vurabilirim..

ayrıca gattuso defansta 2kişilik oynamıyor..sadece oynaması gerektiği gibi oynuyor..yani formasının hakkını veriyor..

gençler şampiyonasında da kupayı kaldıracağımıza eminim..gençlerimiz herzaman yeteneklidir

Sayfa 7 / 191 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri